Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Ο Μηταράκης χρειάστηκε να διαβεβαίωσει τον Σεραφείμ ότι οι νέες ταυτότητες ΔΕΝ έχουν “τσιπάκι”

Καθώς ετοιμαζόμαστε για νέες ψεκασμένες περιπέτειες…




Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε σήμερα μια σημαντική συνάντηση που αφορούσε τις νέες ταυτότητες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη χώρα μας από τον Σεπτέμβριο. Όπως αλιεύσαμε από το προσωπικό του λογαριασμό στο instangram:


Είχα την τιμή να συναντηθώ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και να συνομιλήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο, οι οποίοι, εκπροσωπώντας τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ζήτησαν διευκρινήσεις για τις νέες ταυτότητες.

 

Μαζί με τον Αρχηγό της @hellenicpolice_official Αντιστράτηγο, Λάζαρο Μαυρόπουλο τους ενημερώσαμε αναλυτικά, διαβεβαιώνοντάς τους πως τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας δεν περιέχουν κανένα δεδομένο που θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία των Ελλήνων πολιτών ή προσβάλουν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη.

Δεν έχει γίνει γνωστό, αν αυτή η συνάντηση έγινε για λόγους κατευνασμού των υπερορθόδοξων που φοβούνται ότι οι νέες ταυτότητες θα έχουν το χάραγμα του αντίχριστου.

‘Η κάτι που να αφορά τις έμφυλες ταυτότητες που μπορεί να αναγράφονται στα νέα έγγραφα, άλλα όποιος και να είναι ο λόγος το θετικό είναι ότι τα βρήκανε εκκλησία-κυβέρνηση  και προχωράνε χέρι χέρι για τον εκσυγχρονισμό του κράτους μας! 




πηγή 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα συμβαινουν μονο στην θεοκρατικη μπανανια στην οποια ζουμε!
Στην ταυτοτητα εισαγονται μονο στοιχεια για την ταυτοποιηση του ατομου. Συνεπως, η θρησκεια δεν εχει καμμια θεση!
Αν καποιος πιστευει οτι εχει, τοτε εγω θελω να φαινεται επισης οτι το αγαπημενο μου χρωμα ειναι το κοκκινο, οτι υποστηριζω τον Φωκικο και οτι μου αρεσει να κανω μπανιο με κρυο νερο! Σοβαρα μιλατε?

Ανώνυμος είπε...

Αυτο σε μάρανε φουκαρατζικο...μηπως κ αναφερει η ταυτοτητα τι Θεο πιστευεις και αν...το οτι θα ξερουνε ποτε εχ@σ@ς και που δεν σε απασχολει ε;

Ανώνυμος είπε...

Ρε φουκαρά 9:47, αν έχεις smart phone τότε ήδη ξέρουν τι ώρα χ&ζεις και που!