Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΩΚΙΔΑΣ: «Ανάπλαση του παραλιακού πεζόδρομου της Ιτέας και κατασκευή ποδηλατόδρομου»




 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ !!! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΑ !!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως η κα Αναγνωστάκου «κυνήγησε» την υπόθεση ανάπτυξη και αξιοποίηση παραλιακού μετώπου , στο μέτρο των δυνατοτήτων της αλλά και των πολύ στενών περιθωρίων που επιτρέπουν τα γνωστά συμφέροντα .
Γιατί πρέπει να γίνει κατανοητό ότι : ΝΑΙ υπάρχουν συμφέροντα με διαπλοκή στους πολιτικούς ΤΟΠΙΚΟΥΣ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ , που δεν θέλουν να αναπτυχθεί τουριστικά η Ιτέα και κατ' επέκταση ο Νομός Φωκίδας.
-50 χρόνια σου λέει το κείμενο...και αναρωτιέται κανείς : καλά 50 χρόνια -μισό αιώνα - δεν σκέφτηκε κανείς προηγούμενος πρόεδρος Λ.Τ να προωθήσει στα αρμόδια γραφεία ώστε να γίνει κάποιο έργο τουριστικής αξιοποίησης (όπως έγινε στην Ναύπακτο);
Και που πήγανε τα «master plan» του λιμανιού τόσων ετών...; Σκέφθηκε κανείς; Βγήκε κανείς προηγούμενος πρόεδρος να μας πει τι έκανε και ΚΥΡΙΩΣ , τι ΔΕΝ έκανε και ΓΙΑΤΙ ;
Κα Αναγνωστάκου προχωρείστε χωρίς να υποχωρήσετε σε κανένα απ τους στόχους που έχει θέσει και κοινοποιήσει δημοσίως το ΛΤ Ν.Φωκίδας .
Και να ξέρετε ότι απ την θέση της προέδρου ΛΤ εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της περιοχής καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη θέση αιρετού.

Ανώνυμος είπε...

Πρωταυγουστιά σήμερα κ αυτό το χάλι με τους επίδοξους και ΠΛΗΡΩΣ ανεξέλεγτους ραλίστες στην Παραλιακή οδό και εντός της Μαρίνας είναι πλεον ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. Δεν μπορω να φανταστω τι ονειρο εχουν δει εκει στην Τροχαια και στο Λιμεναρχειο, αλλα σίγουρα δεν θα πάει καλά τούτο εδω. Τι περιμενουν αραγε ; να γίνει καποιο ατυχημα ; με σβηστα φωτα σε πληρη επιταχυνση στην παραλιακή και στην μαρινα 9 και 10 το βραδυ καλοκαιριατικα ;

Ανώνυμος είπε...

Με τα δενδρα,που υπαρχουν στην κατω πλευρα του πεζοδρομου,πευκα και τζιτζιφιες,τι σκοπευετε να κανετε? Θα τα κοψετε?