Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Η Ιτέα Γιορτάζει! Όλες οι εκδηλώσεις.




Η Ιτέα γιορτάζει τον Πολιούχο της , 6 Αυγούστου " Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος Ιησού Χριστού" ! Από 3 Αυγούστου ξεκινά ένα 6ημερο με όμορφες εκδηλώσεις στην πόλη μας. Οι Ενορίες της πόλης μας, ο Δήμος , οι Σύλλογοι , τα Αθλητικά Σωματεία σας καλούν να περάσετε όμορφα.








 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίζουμε ότι θα μαζευτούν ξένοι επισκέπτες άλλοι τόσοι απο όσοι θα είμαστε εμείς μεταξύ μας. Γιατί αν είμαστε πάλι εμείς και εμείς και τα παιδιά μας φοιτητές που δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν να ζήσουν εδώ επειδή εμείς οι ενήλικες του σήμερα δεν θέλουμε να δούμε την αλήθεια. Ότι έχουμε αποτύχει να κρατήσουμε τον τόπο μας ζωντανό και για τις επόμενες γενιές. Ας ελπίζουμε ότι δεν θα είμαστε και πάλι μεταξύ μας οι γραφικοί έγκλειστοι του ιδρύματος που μαζευόμαστε κάθε τόσο να συγχαρούμε ο ένας τον άλλο. Αλλιώς ας προβληματιστούμε όσο έχουμε ακόμα ευκαιρία να σώσουμε αυτό τον τόπο. Καλές γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά την επιλογή, ούτε μία αφίσα εκτός Ιτέας

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν οι σύλλογοι. Μόνο αυτό. Ευτυχώς που υπάρχουν οι σύλλογοι. Κάποιος να ενημερώσει τον Δήμο τι γιορτή είναι αύριο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ" ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.ΥΣΤΕΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-ΑΡΧΕΣ,"ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ","ΝΤΟΠΙΟΙ",ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΙΑ.ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΛΗ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ.ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ" Η'"ΠΟΛΙΤΗ".ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΤΕ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 40,ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μιλάμε για ... πολιτισμό! Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Τα Σκαρίμπεια στην Αγία Ευθυμία έχουν σαφώς περισσότερες και ευρύτερες επιλογές για μικρούς και μεγάλους. Εδώ μπουκώσαμε στο κλαρίνο και τα χορευτικά. Και ο Δήμος, βέβαια, απών.