Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Φωκίδα: «H ώρα του εισαγγελέα για το σκάνδαλο στην παραλία του Αγίου Μηνά που ανέδειξε η 'Ζούγκλα' »



Στην εισαγγελία πρωτοδικών Άμφισσας κατέθεσε την Τρίτη ο δημοσιογράφος και διευθυντής του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού Γαλαξίας Fm, Χάρης Μαρκάτος, όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και αφορούν στο σκάνδαλο με τις εργασίες στην παραλία του Αγίου Μηνά το οποίο έχει προκαλέσει την τοπική κοινωνία.

Να σημειωθεί πως η «Ζούγκλα» φιλοξένησε την καταγγελία του τοπικού δημοσιογράφου ενώ παράλληλα έφερε στο φως της δημοσιότητας έγγραφα και φωτογραφίες για το συγκεκριμένο θέμα που αφορά άμεσα τον δήμο Δελφών. Eπίσης όπως προέκυψε εμπλέκονται τοπικοί παράγοντες, αντιδήμαρχοι αλλά και οι τοπικές υπηρεσίες για τις οποίες προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για τον τρόπο που ενήργησαν. 

ο Χάρης Μαρκάτος στην Εισαγγελία Αμφίσσης

Ο Χάρης Μαρκάτος , όπως δήλωσε στη «Ζούγκλα», παρέδωσε στον εισαγγελέα οπτικοακουστικό υλικό, έγγραφα από δημοσιογραφική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και έναν μήνα, καθώς και στοιχεία από δημόσιες τοπικές υπηρεσίες που αφορούν στην υπόθεση αυτή. Επίσης προσκόμισε σε usb ηχογραφημένες συνομιλίες που - όπως τόνισε - όταν βγουν στη δημοσιότητα μέσω της «Ζούγκλας», θα προκαλέσουν το κοινό αίσθημα.

Την ίδια ώρα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα ήδη κρατικές ελεγκτικές υπηρεσίες που εδρεύουν στην Αθήνα έχουν προχωρήσει συγκεκριμένες διαδικασίες για αυτή την υπόθεση όπου σύντομα αναμένονται εξελίξεις.


πηγή



7 σχόλια:

Unknown είπε...

μπραβο στον Κο μαρκατο για τις ενεργειες του ,καλα τοσο καιρο ο εισαγγελεας αμφισσης ΔΕΝ ακουγε - ΔΕΝ διαβαζε- ΔΕΝ εβλεπε τιποτα ? τι ενεργειες εκανε μεχρι τωρα ? τιποτα η απολυτως τιποτα ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΘΕΝ ''ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ''

Ανώνυμος είπε...

Από πού και ως που ο Μαρκάτος δημοσιογράφος αν δεν κάνω λάθος συνταξιούχος των ΕΛΤΑ είναι... πολύ παραμύθι ρε φίλε ο τύπος.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί είναι το πρόβλημα ; αν είναι ο Μαρκάτος δημοσιογράφος ; Ναι είναι και από τις εκπομπές του έχει αναδείξει πολλά θέματα και έχει κτυπήσει και τη ντόπια διαπλοκή που κάνει ότι θέλει και δεν την κουνάει όχι η δικαιοσύνη ούτε ο αβραάμ πάπας γιατί είναι πολλοί οι χαρτογιακάδες που παριστάνουν τις οσίες και είναι μπλεγμένοι στα σόδομα και γόμορα της φωκίδας και αφού δεν κινδυνεύει κανένας να βρεί το μπελά του κάνουν ότι θέλουν αφού τους νόμους τους έχουν γράψει κανονικά και όποιος μιλήσει πάει μέσα με τη κουρελού δημοκρατία που έχουμε, άϊντε να μη πω τίποτα χειρότερο και ξεσπάσουν σε μένα οι λωποδύτες

Ανώνυμος είπε...

Να τους βγάλετε στην πλατεία να τους δοκάροφμε εμείς ο λαός

Ανώνυμος είπε...

Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία μια επιβεβαίωση και από το αρμόδιο φορέα και είμαστε οκ.
Άιντε γιατί χορτάσαμε από αυτόκλητους σωτήρες.