Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών η υπόθεση στον «Άγιο Μηνά» Δεσφίνας

Zougla : «Σκάνδαλο-μαμούθ στον Δήμο Δελφών»

Τοπικά μέσα ΜΜΕ : «Μπάζωσαν γνωστή παραλία της Φωκίδας στον Άγιο Μηνά - ποιες οι ενέργειες του Λιμεναρχείου Ιτέας»


Λιμενάρχης Ιτέας «...είναι ενήμερος ο εισαγγελέας, είναι ενήμερες οι υπηρεσίες του υπουργείου, είναι ενήμεροι όλοι αυτοί που θα έπρεπε να είναι ενήμεροι σύμφωνα με τη νομοθεσία . Πέρα από το ποινικό κομμάτι, πέρα από τη δικογραφία, αρμόδια υπηρεσία να εκδώσει πρωτόκολλο για να καταστραφεί ό,τι κατασκευάστηκε στη θάλασσα, είναι η κτηματική υπηρεσία

Λουκάς Αναγνωστόπουλος, επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Δελφών : «...ο οποίος κάνει ξεκάθαρο πως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την περιοχή είναι ο Ευστάθιος Μαντζώρος, αλλά, όπως ισχυρίζεται, θα πρέπει να είναι ενημερωμένος και ο ίδιος ο δήμαρχος, Παναγιώτης Ταγκαλής»

Δημοτικό Συμβούλιο δήμου Δελφών : θέμα 5ο : «Επί ερωτημάτων της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου για τις εργασίες στην παραλία «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ» της Κοινότητας Δεσφίνας»






Σημείωση («κ»): 
Οποιαδήποτε «ταύτιση» προσώπων ή/ και καταστάσεων είναι τυχαία 


editorial

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΖΩΡΟΥ !!!!

Ανώνυμος είπε...

μπέεεε

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γέλιο, αν στην περιοχή μας δεν είχαμε καταντήσει για κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και πολλά χρόνια, όσοι είναι του κυκλώματος, την βγάζουν καθαρή. Όσοι στεναχωρούν το κύκλωμα, κάπως γίνεται και όλο και κάπου σκαλώνει ότι προσπαθούν να κάνουν, ακόμα και για το καλό του τόπου και όλων των κατοίκων του. Πάει καλά η δουλειά; Όχι. το 10 % μείωση πληθυσμού στη Φωκίδα σε μέσο όρο Ελλάδας 3% δείχνει ότι κυριάρχησε μέχρι χθες είναι χωρίς καμία αμφιβολία αποτυχημένο. Ο κάθε άσχετος κοιμισμένος μέχρι χθές πολίτης Δήμου Δελφών, μαθαίνει ότι σε όλη την Ελλάδα κάθε παραλιακό μέτωπο μιλάει με τον τουρισμό συμπαρασύροντας στην σοβαρότατη ανάπτυξη και κάθε τοπικής αγροκτηνοτροφικής παραγωγής. Τα ρεκόρ επισκεπτών εκεί έχουν ξεπεράσει κάθε ιστορικό προηγούμενο, και όλα αυτά στον Δήμο Δελφών τα ακούμε σαν εξωγήινες ιστορίες. Ο Κάθε κοιμισμένος μέχρι χθές, βλέπει, ζεί, γύρω γύρω πανηγύρι και εδώ κηδεία. Ο κάθε κοιμισμένος μέχρι χθές έχει καταλάβει και πόση ζημιά έχει υποστεί τις τελευταίες δεκαετίες ο τουρισμός των Δελφών, και πόσο τον καίει να ξαναμπεί σοβαρά η περιοχή στην δραστηριότητα του τουρισμού. Ακόμη και οι εργαζόμενοι στα ψάρια και τους βωξίτες, ξέρουν πολύ καλά ότι εάν κυριαρχήσουν τα αφεντικά τους στην περιοχή, η καλύτερη δουλειά που θα μπορούν να βρούν αυτοί και τα παιδιά τους, θα είναι βασικού μισθού σε συνθήκες γαλέρας και ρουφιανιάς. Ενώ αν τα αφεντικά τους δεν έχουν το μονοπώλιο, θα αναγκαστούν να δώσουν και καλύτερους μισθούς και καλύτερες συνθήκες ακόμα και σε αυτές τις δουλειές. Όλοι έχουν καταλάβει τι χρειάζεται και αυτό σίγουρα δεν είναι οι γνωστοί άγνωστοι να παραμείνουν σε θέσεις εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ : 21 Ιουλίου 2022 - 1:50 μ.μ.

Ποιός κάθεται να διαβάσει τόσα κατεβατά που γράφεις κάθε φορά, γεμάτα ασυναρτησίες και εξυπνάδες ;
Και ένα σωστό να έχεις γράψει, χάνεται μέσα σε τόση φλυαρία !!
Δεν γράφουμε στα σχόλια για να κάνουμε ψυχοθεραπεία !! Υπάρχουν ψυχολόγοι γι αυτή την δουλειά...

Ανώνυμος είπε...

Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλετο!Πολύ ωραίο έργο!Μπράβο στον επενδυτή!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Αλλος πλανήτης" η Φωκίδα σε όλα της!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΡΓΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ''ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ'' ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΛΥΣΗ ΛΕΓΕΤΕ ''ΣΤΑΘΗΣ'' ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.