Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Φωκίδα: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή Σερνικάκι

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ παρέχεται συνδρομή και από εναέρια μέσα




πηγή




Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε σε αγροτική έκταση στο Σερνικάκι Φωκίδας. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ παρέχεται συνδρομή και από εναέρια μέσα. 

Αλλά 2 Air Tractor επιχειρούν πάνω από την περιοχή των
Δελφών.





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν βαλθεί να απαξιώσουν πλήρως το Δελφικό Τοπίο και τον ελαιώνα της Άμφισσας (Natura) .
Δεν είναι τυχαίο πως με τέτοιο αέρα σήμερα ‘έπιασε φωτιά’ ο λόγγος !
Ας ανασκουμπωθούμε όλοι μας να σώσουμε το ζωτικό μας χώρο κι ας αναλογισθούμε ποιος και γιατί θέλει την απαξίωση του όμορφου αυτού τόπου.

Ανώνυμος είπε...

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/fotia-sti-fokida-kaigetai-o-elaionas-amfissas---sti-maxi-5-aeroskafi-14-oximata-kai-47-purosbestes/

Ανώνυμος είπε...

Αν πάθει μεγάλη ζημιά ο ελαιώνας ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ήξερε ο Μητσοτάκης και έφερε τους Ρουμάνους πυροσβέστες. Βάλτε φωτιές και θα τις σβήσουν οι Ρουμάνοι . Γιατί το έργο επαναλαμβάνετε.Χωρίς πρόληψη χωρίς περιπολίες στον Ελαιώνα χωρίς συντονισμό. Αλίμονο για άλλη μια φορά σε αυτούς που χάνουν τις περιουσίες τους.Τα RAFALE σβήνουν φωτιές ;Μας τρώνε τα ευρώ για RAFALE και δεν έχουμε πυροσβεστικά αεροπλάνα και οχήματα. Ευτυχώς που γίνεται το αρδευτικό έργο.Είμαστε στο έλεος προσευχηθείτε να είναι καλά ο Μητσοτάκης.

Ανώνυμος είπε...

τα κυτει αιμα

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσοτάκης εντάξει φταίει με τα Ραφάλ και με ότι άλλο θέλεις. Αυτοί εδώ που ψήφησες και εσύ εγώ από τον " ΑΝΤΙ..." μέχρι και όλους τους υπόλοιπους είσαι ευχαριστημένος? Μπορεί να είσαι γιατί είναι καλοί στο FB και κάνανε βόλτες με τα αυτοκίνητά (σου) τους λες και ήξεραν που πήγαιναν! Κάποιοι είχαν και φάρο να τους δούμε καλά-καλά. .. του Δήμου Δελφών, λέει είναι. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ