Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ.ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΜΒΟΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΟΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ - ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ




             Ένα  μόνο αυτοδιοικητικό συμβούλιο που άγγιξε τον ρόλο της βωξιτικής δραστηριότητας στην ζωή της Φωκίδας του Δήμου Δελφών και της Ιτέας, αποδείχτηκε υπεραρκετό για να  αποκαλυφθούν ακούσια ή εκούσια πάρα πολλές οδυνηρές αλήθειες  για την σημερινή κατάντια της περιοχής. Το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι αυτή ακριβώς την εποχή, αρχές 2021, η οικονομική επιβίωση όλων των κατοίκων   του Δήμου Δελφών και της Φωκίδας εξαρτάται από το εάν καταλάβουν και οι τελευταίοι  κάτοικοι   που μέχρι χθες εθελοτυφλούσαν τι φταίει και τι πρέπει να αλλάξει κατεπείγοντως. 

                Η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κου Δελμούζου σε ερώτηση του περιφερειακού συμβούλου κου Παρασκευά (http://karteria1.blogspot.com/2021/02/blog-post_181.html) ήταν άκρως αποκαλυπτική .  Είχε διάρκεια μόνο    5 λεπτών της ώρας και μπορεί κάποιος να την ακούσει στο youtube  https://www.youtube.com/watch?v=kHtc6KHV5kk  από το χρονικό σημείο 3:55 έως το σημείο 4:00. Αξίζει πλήρους απομαγνητοφώνησης  και αναλυτικού σχολιασμού φράση προς φράση  , αρχικά όμως επιβάλεται χάριν της ευκαιρίας για να ανοίξει ο δημόσιος διάλογος  να γίνει μία συνοπτική αναφορά στις πιο κραυγαλέες αλήθειες και καυτές  απορίες που προέκυψαν.

            Πρώτα απ’ όλα αξίζει αναφορά στο ότι και οι δύο της αντιπαράθεσης  συμφωνούν για το ότι ο κόμβος Τριταίας που φτιάχνεται σήμερα με χρήματα των Ελλήνων  πολιτών, φτιάχνεται για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της ιδιωτικής μεταλλευτικής εταιρίας ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ του ΟΜΙΛΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.

             Ο   κος Παρασκευάς το αναφέρει ευθέως ως κατηγορία εις βάρος της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  στην ερώτηση που κατέθεσε . 

             Ο κος Δελμούζος , στην αρχή της απάντησης και αφού διευκρινίζει   στον κο Παρασκευά ότι πριν γίνει αντιπεριφερειάρχης ο ίδιος εργαζόταν για την μεταλλευτική εταιρία IMERYS (πρώην S&B), και όχι την ΔΕΛΦΟΙ ΔΙΣΤΟΜΟ, λέει: 

«Ο κόμβος λοιπόν της αντίπαλης εταιρίας από αυτή που ήμουνα εγώ, δηλαδή της ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ …».

Πιο κάτω ο κος Δελμούζος συνεχίζει αναφερόμενος στην μελέτη του κόμβου:

«Ήταν μια ολοκληρωμένη μελέτη της ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ». 

          Στην συνέχεια ο κος Δελμούζος επιχειρεί να εμπλέξει και δημόσιο συμφέρον στην σκοπιμότητα της κατασκευής του κόμβου της Τριταίας   αναφερόμενος σε επιστολές που του έστειλαν πολίτες που ζητούσαν τον κόμβο αυτό γιατί κινδύνευε η ζωή τους όταν έρχονταν από την Ναύπακτο και ήθελαν να στρίψουν προς Τριταία (!!!!) , εξού και η ονομασία «κόμβος Τριταίας». Εδώ ανοίγει το θέμα πολύπλευρα. 


            Ανοίγουμε παρένθεση  επισήμανσης για  να γίνουν καλύτερα κατανοητά  όσα ακολουθούν  σε όσους δεν έχουν ασχοληθεί σε βάθος μέχρι σήμερα.

👉Για κάθε απόφαση να κατασκευαστεί κόμβος  σε Εθνική Οδό, απαιτείται    μελέτη κυκλοφοριακού φορτίου που να προκύπτει πόσοι περνάνε κάθε μέρα από αυτό το σημείο και αναλυτική καταγραφή ποιες δημόσιες ανάγκες θα εξυπηρετήσει ένα έργο κατασκευής κόμβου. Για να εγκριθεί κάθε δημόσιο έργο πρέπει να υπάρχει μία μελέτη σκοπιμότητας, που να αποδεικνύει ότι το δημόσιο συμφέρον θα εξυπηρετηθεί  τόσο ώστε να αξίζει  να δοθούν τόσα χρήματα από την τσέπη των πολιτών. Είναι νόμοι και κανόνες που υπάρχουν για να  προστατεύουν  το δημόσιο συμφέρον από την διαπλοκή και την διαφθορά . Αυτή ακριβώς που έχει ρημάξει την Ελλάδα και τις ζωές όλων των Ελλήνων. Κλείνει η παρένθεση.


             Αυτό που εκθέτει ευθέως τον κο Δελμούζο είναι ότι η Τριταία  είναι ένα ακόμη  ερημωμένο χωριό της Φωκίδας. Δεν κατοικείται ούτε κατά διάνοια από πληθυσμό που να δικαιολογεί κυκλοφοριακό φορτίο σε αυτό το σημείο. Κατοικείται μόνιμα  από ελάχιστους συνταξιούχους, λιγότερους και από δέκα άτομα, και δεν εξυπηρετεί καμία δραστηριότητα που να δικαιολογεί κυκλοφοριακό φορτίο.   Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται πανεύκολα με πάνω από έναν τρόπους και είναι γνωστό σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής  εκτός από αυτούς που είναι παντελώς αδιάφοροι για τα κοινά άρα και επικίνδυνα ακατάλληλοι για σχετικές ευθύνες. Είναι προφανές λοιπόν πως ή η μελέτη της ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ για να της κατασκευάσει η Περιφέρεια Στερεάς τον κόμβο,  «ωρίμασε» για χάρη της  , χωρίς τις απαραίτητες μελέτες, ή με πλαστά ή/και παραποιημένα στοιχεία ικανά να εξαπατήσουν κάποιον από μακριά. Από κοντά όμως όλοι γνωρίζουν την αλήθεια.

          Η απορία στην οποία κάθε πιθανή απάντηση εκθέτει τον κο Δελμούζο είναι:

          Δεν ήξερε ο κος Δελμούζος ότι η Τριταία  είναι ερημωμένη και  δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση   έργο οδικού κόμβου  προϋπολογισμού 865.000€  ενώ η περιοχή έχει ανάγκη έργων πραγματικής ζωτικής σημασίας αλλά «δεν υπάρχουν λεφτά»;

          Ή ήξερε πολύ καλά την πλάνη στην οποία βασίστηκε  η εκταμίευση δημοσίου χρήματος για τα συμφέροντα της εταιρίας  ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ, και συναίνεσε , καθιστώντας εαυτόν δυνητικά συνένοχο;  

         Μία προσπάθεια απάντησης από τον κο Δελμούζο θα μπορούσε να περιλαμβάνει ότι και η εξυπηρέτηση της λειτουργίας της ΔΕΛΦΟΙ –ΔΙΣΤΟΜΟ μπορεί να αφορά δημόσιο συμφέρον. Και μια τέτοια προσπάθεια όμως θα τον εξέθετε ανεπανόρθωτα για περισσότερους λόγους : 

Α)Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει αναλυτική αναφορά στις μελέτες του κόμβου που να πείθει  για το πώς η εξυπηρέτηση μιας ιδιωτικής εταιρίας θα εξυπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον. Αλίμονο εάν ο καθένας  μπορούσε να δικαιολογήσει οποιοδήποτε έργο 865.000 € απλά ισχυριζόμενος ότι θα ωφελήσει το δημόσιο. 

Β)Το κυριότερο και πιο αποκαλυπτικό, ο κόμβος αυτός μέχρι σήμερα και για πενήντα χρόνια περίπου που έχει φτιαχτεί η Εθνική οδός, εξυπηρετεί μόνο της είσοδο και έξοδο προς την Τριταία, μόνο προς την βόρεια πλευρά της Εθνικής. Οπότε ούτε κίνδυνος από φορτηγά υπάρχει για τους πέντε δέκα  κατοίκους Τριταίας και όποιους έγραψαν τις επιστολές στον κο Δελμούζο. Και αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ήξερε ο κος Δελμούζος επειδή τα τελευταία χρόνια ήταν, όπως ο ίδιος είπε, δικηγόρος της άλλης εταιρίας , της ΙMERYS (πρώην S&B) (;). 

              Λίγο δυτικότερα στην ίδια Εθνική Οδό, χιλιάδες κάτοικοι της Ιτέας μπαινοβγαίνουν καθημερινά  από την Εθνική Οδό στην πόλη τους και άλλοι τόσοι κάτοικοι του Δήμου Δελφών στο λιμάνι τους, χωρίς κόμβο , με πολύ μικρότερη ορατότητα από την διασταύρωση με Τριταία και χωρίς «ώριμες μελέτες». 

              Με όλα αυτά και πολλά άλλα, η  αντιπαράθεση μεταξύ κου Δελμούζου και κου Παρασκευά για το ποιος είναι «άνθρωπος των μεταλλείων», αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το πώς και το γιατί όπως και αναλυτική αναφορά σε όσα είπε ο κος Δελμούζος, απαιτούν περισσότερο χρόνο και χώρο οπότε θα πρέπει να επανέλθουμε.  


Editorial

   

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε ρε παιδιά; μας πιάσανε; αμ και εσείς δεν χορταίνετε με τίποτα. δώσατε τα κλειδιά όλου του δήμου δελφών με το χωροταξικό και τώρα θέλετε να δώσετε και της περιφέρειας. ή η περιφέρεια ήταν από παλιά πουλημένη και τώρα το ανακαλύψαμε;

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβαμε.
Ο κύριος Δελμούζος πήρε το δαχτυλίδι από τα αφεντικά του νομού για βουλευτής
και ο Παρασκευάς μόλις τελείωσε αφού τόλμησε και τα έβαλε με τα αφεντικά του νομού.

Χρήστος Βανδώρος είπε...

Στις 8 Σεπτεμβρίου είχα δημοσιεύσει στην Καρτερία σχετικό άρθρο με τίτλο κόμβος Ιτέας VS κόμβος Τριταία. Είναι αδικαιολόγητες οι δημ παρατάξεις το τοπικό της Ιτέας και οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας για την αδράνεια τους. Ευτυχώς που ο κ Δρόσοςτο αναδεικνήει. Ποτέ δεν είναι αργά. Ελπίζω η πολίτες να ενδιαφερθούν τουλάχιστον για την μακροημέρευση και ανάπτυξη των πανεπιστημιακών τμημάτων στην περιοχή μας του μόνου "έργαλείου" αυτή την ώρα που μπορεί να δώσειεκτός όλων των άλλων και οικονομικές διεξόδους άμεσα "κόντρα" στην μονοκαλλιέργεια βωξίτη-ιχθιοκαλλιέργεια -αρπαγή ψήφου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΌΤΙ Ο ΚΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ. ΤΟ 2015 Ο ΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕ ΤΟΝ ΚΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΘΑΒΕ ΣΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ. ΦΤΑΙΕΙ ΑΦΆΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΟΧΙ ΚΕ ΔΕΛΜΟΥΖΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ . ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ; ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΣΠΑΝΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ 2018. ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΕ ΔΕΛΜΟΥΖΟ; ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΏΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΠΑΛΙ,
ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΠΩΣ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ/ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 60 ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΣΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΩΣΤΑ; ΚΑΙ ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Εκείνος ο δρόμος απ' την γέφυρα του Μόρνου ως τον Μπράλο και την Λαμία θα γίνει ποτέ??
Μπας και λείψουν τα "εικονοστάσια" ,σημεία αναφοράς ατυχημάτων και αφόρητης λύπης συγγενών και μη.
Κρίμα που ο νομός μας έχει μείνει πίσω, κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στο Καρτερία κόβεται πολλά σχόλια. Γιατί δεν αφήνεται τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα για τον κύριο Δελμούζο και το σινάφι του; Τα άλλα ΜΜΕ της περιοχής μας γιατί τα λένε χύμα; Φοβάστε μήπως ο κος δικηγόρος σας κάνει μήνυση; Τους έχει σιχαθεί ο κόσμος. Μέρα με την μέρα μαζεύουν φόρα και τους τα χώνουν στα ίσια όλο και περισσότερος κόσμος. Τους λυπάστε;

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε η εταιρία του βωξίτη είχε εκπρόσωπο τον εκάστοτε γενικό διευθυντή της . Σήμερα , η εκπροσώπηση της εταιρίας έχει άλλο πρόσωπο , καλυπτόμενο πίσω από την αυτοδιοικητική του ιδιότητα.


Κρίμα όμως διότι μερικοί στην τοπική αυτοδιοίκηση φέρουν ονόματα με πανάξιο παρελθόν . Μπορεί από κει ψηλά να μη εγκρίνουν τις ενέργειες των ..κατιόντων τους !
Υπάρχει δίκαιο στην Ευρωπαϊκή (;) αυτή χώρα που γιορτάζει φέτος τα 200 χρόνια από την επανάσταση του '21; ή θα αφήσουμε να κάνουν κουμάντο αυτή που εξαφάνισαν τον Καποδίστρια ;

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ "ΣΛΑ ΜΑΧΑΛΑ".
ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ "ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" .ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ "ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ".
ΠΡΟΣΦΕΥΓΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΛΕΕΙ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ "
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΥΠ ΑΥΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;
ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ;
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ή ΌΧΙ ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ; ΠΟΤΕ ;



Ανώνυμος είπε...

Ο Δελμουζος κλείδωσε τους εργαζόμενους του μεταλείου μέσα στην αίθουσα για να αλλάξουν συμβάσεις υπογράψτε να τελειώνουμε φώναζε. Αν δεν είναι αυτός άνθρωπος του μεταλλίου τότε ποιος είναι?

Ανώνυμος είπε...

Κυροιοι του άρθρου είσαστε λάθος Με το σκεπτικό σας Ρωτήσατε τους κατοίκους?
Οι κάτοικοι και επισκέπτες της Τριταιας θα πρέπει να κινδυνεύουν κάθε μέρα και νύχτα στην είσοδο και έξοδο του χωριού τους συην Ε.Ο.γιατί τυγχάνει να δρασταριοπείται μεταλλευτική έταιρεία στη περιοχή
Σε όλη Ε.Ο.Ιτέας Ναυπάκτου έχουν κατασκευασθεί κόμβοι και στους πιο μικρούς οικισμούς Πανορμός Αγ Σπυρίδωνας Σεργουλα και τους πρόσφατα κατσευάσμένους Γλυφάδας και Μαλαμάτων
Της Τριταιας δεν πρέπει να γίνει γιατί δρασυριοποιύνται τα μέταλλια άρα και στα επόμενα χρόνια να πορεύεται έτσι η καλύτερα να την εξαφανίσουμε από το χάρτη
Αυτή είναι ισοπολιτεία?
Αυτη ειναι αλαζονικη αριστερή και φασιστικη συμπεριφορά χωρίς ίχνος ισοπολιτείας Δημοκρατίας επιβάλλοντας της ψευτοαριστερες ευσθασιες για πιο πράγμα για ενα κόμβο που ήσασταν κύριοι όταν επί σύριζα χαρτηριζονταν ολόκληρος Δήμος Δελφών ζωνη.μεταλευττική

Ανώνυμος είπε...

Δεν θάλεγα ότι είναι πολύς ο κόσμος για να δικαιολογεί αυτόν τον κόμβο. Ας μη το χαλάμε προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε αυτά που γίνονται ρίχνοντας το μπαλάκι σε αριστερούς , δεξιούς και κεντρώους. Απ όσο γνωρίζω τους ανθρώπους του συλλόγου της καρτερίας πιστεύω πως είναι σύλλογος που έχει μέλη απ όλες τις πλευρές των εδράνων της βουλής των Ελλήνων....
Όσον αφορά για τον κατάπτυστο συριζαικο χωροταξικο νομο συμφωνω μαζι σου. Ομως πρεπει να αγωνιστει όλη η κοινωνία να τον ανατρέψει . Ο αγώνας ειναι κοινός για όλους , κανείς δεν περισσεύει. είμαστε όλοι μεσα στη ίδια βάρκα που μπάζει νερά.

Ανώνυμος είπε...

Αν καταλαβαίνατε πως ο κόμβος γίνεται καθαρά και μόνο για το απληστο κέρδος της εταιρείας...
Κόβοντας το budget της μεταφοράς βωξίτη(δρομολόγια φορτηγών) απ το εργοστάσιο του αλουμινίου στην Ιτέα πλέον...
Για να το μεταφέρει το καράβι το βωξίτη για τα άσπρα σπίτια...
Ποιος κερδίζει λοιπόν???
Η εταιρεία και ο πλοιοκτήτης εις βάρος 55 οικογενειών μεταφορέων της τοπικής κοινωνίας...

Και πώς δεν θα έχει θετικό πρόσημο στην τοπική κοινωνία ούτε ανταποδοτικά με κάποιες θέσεις εργασίας...

Οι πλούσιοι πλουσιότεροι κι φτωχοί φτωχότεροι...
Μαρασμός του κλάδου της χερσαίας μεταφοράς σε ένα νόμο με υψηλότατη διαχρονικά ανεργία...

Ζητώ που καιγόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΕ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (2-3 ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ) ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.(ΚΑΤΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΛΑΔΗ..)
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ(ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ "ΦΡΟΥΤΟ" ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ .
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΟΡΡΥΚΤΙΚΕΣ , ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΙΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΗΚΏΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.
ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ.
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ , ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το νέο εργον που πρέπει να γίνει είναι η παράκαμψη της Ιτέας στην χάραξη της Διαγωνίου !!! Η ΕΟ δεν πρέπει να περνάει από χωριά !

Ανώνυμος είπε...

εισαστε εκει στην Καρτερία πολύ πίσω γθια να ζητατε μελετες σκοπιμότητας. Δεν κοιτάτε καλλίτερα πόσες μελετες σκοπιμότητας κάνει το λιμενικό ταμείο της περιοχής σας και πόσες "οικογενειακές αναθέσεις" των 20.000 ευρώ έχει δώσει τον τελευταίο καιρό; Εκεί ο κ Δελμούζος και οι δικοί του ο βουλευτής ο δήμαρχος η αποκεντρωμένη τίποτα; Μούγκα στην στρούγκα; Η αντιπολίτευση και αυτή τίποτα; Το εργατικό κέντρο που έχει εκπρόσωπο στην λιμενική επιτροπή τίποτα;. Ακρα του ταφου σιωπή, και μετα θελουμε να φωνάζουμε για τον κόμβο της Τριταίας;

Ανώνυμος είπε...

Προς αυτούς που εκτίθενται προσπαθώντας να υποστηρίξουν την ανάγκη κόμβου στην Τριταία. Μην λέτε θρασύτατα ψέματα περιμένοντας ηλίθιους να σας πιστέψουν. Οι ηλίθιοι τέλος. Κοροϊδεύατε χρόνια και χρόνια μιά κοινωνία που τώρα σηκώνει κεφάλι και απο την κοροϊδία και από την φοβέρα. Δεν μπορούν να περάσουν ψέματα όπως το ότι όσοι πήγαιναν για Τριταία είχαν πρόβλημα με τα φορτηγά του βωξίτη. Δεν υπήρχε ποτέ εκεί κυκλοφορία απο την εθνική προς την παραλία. Δεν υπήρχε ποτέ εκεί άνοιγμα στην εθνική οδό προς την παραλία που να περνάνε φορτηγά. εκτός αν το έκαναν παράνομα μιά μέρα και σταμάτησαν την επόμενη. Αν πιστέψατε λάθος άνθρωπο και καταντήσατε να λέτε ψέματα, βάλτε μυαλό για το ποιόν εμπιστεύεστε. Γίνεστε παπαγαλάκια είτε τα πιάνεται οι ίδιοι είτε εκπορνευόμενοι εσείς τα λεφτά τα παίρνουν άλλοι. Ο Δελμούζος ήταν ο δικηγόρος της S+B και ξέρει πολύ καλά την αλήθεια. Απλά ήρθε η ώρα που ή θα τους φτύνει ο κάθε Παρασκευάς και θα πρέπει να γλύφονται, ή θα προσπαθούν να απαντήσουν και θα τους φτύνει όλος ο κόσμος. Έχουν κάνει πολλά αίσχη εις βάρος του τόπου μας επι πολλά χρόνια και ήρθε η ώρα να πληρώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πιστεύω πως έχουν φροντίσει με το νέο κόμβο των μεταλλείων να πλένονται τα φορτηγά. Μην δούμε κοκκινίλα και λάσπη στο οδόστρωμα. Δεν κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Ο 5:53 ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΡΔΩΝ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΡΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΡΤΗΤΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΗΝΙΆΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΏΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΤΑΞΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΕΖΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ, ΜΙΑ ΔΥΟ , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΕΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΜΒΟΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΡΔΩΝ ΣΤΟ ΟΜΙΛΟ. ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ;

Ανώνυμος είπε...

καλα μπήκα και διαβασα τις αναθέσεις του λιμ ταμείου μετα από παραπάνω σχόλιο. Δεν παίζεται η κυρία.

Ανώνυμος είπε...

Τί γίνανε οι αναθέσεις του ΛΤ ρε παιδιά; Τις έκανε και αυτή στην ΙΜΕΡΥΣ ή στην Δελφοί Δίστομο; Τί σχέση έχουν με το θέμα; Ρε Καρτερία, άλλα και άλλα σχόλια τα κόβεις, αυτά που απλά λένε χωρίς να έχουν καμία σχέση τί τα βάζεις; Ή βάλτα όλα ή κόψε και τα δήθεν μυστήρια. Όποιος έχει να πει κάτι ας το πεί. Δεν είναι ανεύθυνα τα σχόλια, ανώνυμα είναι γιατί ζούμε σε ένα τόπο που οι τοπικοί άρχοντές μας έχουν αποδειχτεί ανάξιοι να καταφέρουν οι πολίτες να μιλάνε εναντίον συγκεκριμένων συμφερόντων χωρίς φόβο. Κακώς φοβούνται αλλά όλο και πιο γρήγορα το καταλαβαίνουν και λύνονται τα στόματα. Καλά κάνετε και φιλτράρετε τα σχόλια να μην είναι αισχρά προσωπικά κλπ, αλλά τί λάσπη προσπαθεί να πετάξει ο παπαγάλος 3:08 στην κυρία; Αν έχει κάτι να της σύρει να το πει στα ίσια. Λάσπη για την λάσπη και να το περνάτε. Άδικο.

Καρτερία είπε...

Ζητάμε συγγνώμη που μας διαφεύγουν άστοχα σχόλια με υπονοούμενα και ίσως δόση προσωπικής εμπάθειας .
Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας.

υ.γ
Αφήνουμε τα εν λόγω σχόλια διότι δεν έχει νόημα η διαγραφή τους εκ των υστέρων

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ..ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΜΠΑΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ..ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ..ΘΑ Χ@ΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΛΗΡΟ ..ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ !!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑ Κ@ΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!