Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Δήλωση Αποστόλου σχετικά με την επιστολή Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για τα Αιολικά και τις Α.Π.Ε

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Περιφερειάρχης κε Αποστόλου , έστω και έτσι γενόμενος αποδέκτης της δυσαρέσκειας της τοπικής κοινωνίας έβαλε τα στήθη του μπροστά .
Όταν κυβερνούσατε εσείς τι κάνατε;
Σήμερα ποια είναι η θέση του κόmματός σας;

Πρέπει αν βγείτε και να πάρετε θέσεις στα φλέγοντα θέματα των τοπικών κοινωνιών και όχι να ασχολείσθε με τους πισινούς των καλλιτεχνών.

Ο κόσμος καταλαβαίνει πως τρέχετε πίσω από τα προβλήματα και δεν τα προβλέπετε.Δεν έχετε αντιπολιτευτικό λόγο.

Αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα να τείνετε να βρεθείτε και κατηγορούμενοι για δημοσιεύματα ηλίθια πάνω σε ένα σκάνδαλο για το οποίο βουϊζει η χώρα με την παραίτηση Μενδώνη και Λιγνάδη. Αντί να εξηγήσετε τους λόγους που πρέπει να παραιτηθεί η κα Μενδώνη , εστιάσατε στο πρόσωπο του πρωθυπουργού με γελοίο και αισχρό τρόπο.

Σήμερα η διαφορά σας με την ΝΔ διατηρείτε στο 15%

Πάλι "αυτογκόλ"

Ανώνυμος είπε...

Ρε για κοίτα που πρίν απο τέσσερα χρόνια τρέχανε όλοι να γλύψουν τα αιολικά πάρκα και τώρα τρέχουν ποιός θα πρωτοεπαναστατήσει. Τι δύναμη έχουν οι πολίτες/λαός και δεν το ξέρει. Δεν πειράζει. Έστω και έτσι κε Αποστόλου. Μόνο συμπολίτες μην γελιόσαστε. Όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης, μόνο με οριστικά αποτελέσματα θα κρίνεται ποιόν θα ψηφίσετε. Αλλιώς άλλος. Τέρμα το δούλεμα πρίν τις εκλογές και μόλις βγούμε με τα μούτρα στο καζάνι και δεν πάνε να πνιγούν οι πολίτες ο λαός και το μέλλον της πατρίδας μας. Δώστε τέλος στην πολιτική αλητεία. Αν δεν έχουν φέρει τελικά οριστικά και αμετάκλητα αποτελέσματα, άλλος. Μικρός να μεγαλώσει και αν κάνει και αυτός το ίδια άλλος. Θα σωθούν κάποια στιγμή οι αλήτες και θα βρούμε που είναι και οι πραγματικοί ηγέτες. Ούτως ή άλλως με αυτούς που έχουμε μέχρι σήμερα, δεν μπορεί να συμβεί τίποτα χειρότερο. Ξεπουλάνε τα πάντα σαν να έχουμε χάσει άνευ όρων πόλεμο και στο τέλος που δεν θα έχουμε ούτε σφαίρες θα μας στήσουν και ένα πόλεμο με σφαίρες να μας αφανίσουν εντελώς. ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑλλος.