Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Σοφία Αναγνωστάκου: "Θα παλέψω για το καλύτερο, όχι μόνο για την πόλη μου, αλλά και ευρύτερα για τον Δήμο Δελφών".


Η εικόνα ίσως περιέχει: την Sofia Anagnostakou, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Θα συμφωνήσω με τον επικεφαλής της παράταξης μας "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" δήμαρχο, κ. Θανάση Παναγιωτόπουλο, ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 2ας Ιουνίου, αποτελεί αδιαμφισβήτητη νίκη για τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, στον οποίο εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία. 

Το αποτέλεσμα των εκλογών ερμηνεύεται διαφορετικά από τον καθένα μας. Κατά τη δική μου γνώμη οφείλεται: α) στη φυσική φθορά της παρούσας δημοτικής αρχής, β) στα κομματικά κριτήρια, όπως άλλωστε φάνηκε από την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής που συνεχίζω να υποστηρίζω πως δεν πρέπει να επηρεάζει την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί εξυπηρετεί μεμονωμένα συμφέροντα και όχι τα κοινά, γ) στο μεγάλο ποσοστό αποχής, το οποίο ερμηνεύεται ως αδιαφορία των πολιτών για το αποτέλεσμα, από όπου και αν προέρχεται και δ) στην ανάγκη για αλλαγή, η οποία είναι δικαίωμα όλων μας. 
Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε προεκλογική και εκλογική διαδικασία και τολμώ να πω πως ήταν μία ενδιαφέρουσα εμπειρία, η οποία σου αποκαλύπτει πολλά πράγματα για τους ανθρώπους γύρω σου. Η συμβίωση συνεχίζεται και όπως τόνισε και ο επόμενος δήμαρχος, είμαστε εδώ για όλους τους πολίτες, αλλά, όταν η πολιτική αντιπαράθεση περνά σε επίπεδο προσωπικής αντιπαράθεσης, δυστυχώς, δεν είναι εύκολο να ξεχαστούν ορισμένα πράγματα. Παρόλα αυτά, όποιος διαθέτει πολιτική παιδεία αντιλαμβάνεται πως, χωρίς αντιπαραθέσεις, δεν πάμε μπροστά. Στο κάτω - κάτω της γραφής, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ανάλογες περίοδοι της ιστορίας, όπου η ελεύθερη έκφραση δεν επιτρέπεται.
Γνώρισα ανθρώπους με ενδιαφέροντα, με όραμα, με αγωνία για την καθημερινότητα, αλλά έζησα και ανθρώπους με μικροσυμφέροντα και καμία πολιτική παιδεία, οι οποίοι υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου, χαλιναγωγώντας και εκβιάζοντας.
Προσωπικά, το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, με δικαίωσε. Το αποτέλεσμα το οποίο προήλθε όχι από υποχρεώσεις, όχι από στήριξη, αλλά από τη ενασχόλησή μου, όλα αυτά τα χρόνια στα κοινά και από την τόλμη μου να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Θα τολμήσω να πω πως, όσο αγώνα δεν έκανα επί προσωπικού επιπέδου, τον έκανα για την παράταξη με την οποία τάχθηκα και μάλιστα πριν ακόμη σιγουρευτώ για την εκλογή μου. Ο αγώνας αυτός ήταν πιο δύσκολος γιατί προσπάθησα να υποστηρίξω την επιλογή μου, για την οποία δεν μετάνιωσα ποτέ, σ' αυτούς που δεν την κατανόησαν την πρώτη φορά. Είμαι περήφανη γιατί τα κατάφερα σε μεγάλο ποσοστό. 
Από τη θέση, με την οποία με τίμησαν οι συμπολίτες και συνδημότες μου, θα παλέψω για το καλύτερο, όχι μόνο για την πόλη μου, αλλά και ευρύτερα για τον Δήμο Δελφών.  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τόσες κουβέντες, τόσος φανατισμός, την 2η Κυ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την εκλογή σας,αλλά όταν ένα μήνυμα,εκλεγμένου στην Ελλάδα,ξεκινάει με θα......,μαύρα φίδια μας ζώνουν!

Unknown είπε...

Κάνετε λάθος ίσα ίσα που δεν ψηφισαμε με πολιτικά κριτήρια θέλαμε να φυγή αυτή η Δημοτική αρχή διότι υπήρχε 5 χρόνια μεγάλη αλαζονεία

Ανώνυμος είπε...

Κάνετε λάθος ίσα ίσα ψηφισαμε όχι με πολιτικά κριτήρια θελαμε να φυγει αυτή η Δημοτική διότι είχε μεγάλη αλαζονεία

Ανώνυμος είπε...

Και αφού δεν ψηφίσατε με πολιτικά κριτήρια πως γίνετε να εκλέχτηκαν τα ευνοημένα παιδιά της Ν.Δ. ,κυρίως στην αμφισσα?