Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Και τώρα τι γίνεται ; Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ , ενωμένο δυνατό ; ( της Ντίνας Λύτρα )


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θελετε απαντηση?
σας την εδωσαν οι ψηφοφοροι.

ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ είπε...

Πάντα στελέχη μεταπηδούσαν σε αλλά πολιτικά σχήματα. Γινόταν και θα γίνεται. Αλλά τόσο χολή γιατί κα Λύτρα; Γιατί δεν σας στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές σαν Πολίτες στο Προσκήνιο; Λογικό. Το Σεπτέμβριο το 2015 πάλι χολή στάζατε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Παίξατε και χάσατε. Όπως λέει και ο παραπάνω σχολιαστής πόσους ψήφους πήρατε; Εγώ ερωτώ, ποιο το ποσοστό πολιτών βάση ψήφων σας εκπροσωπούν τα λεγόμενα σας στη Φωκίδα; Μηδαμινό. Οι τελευταίες εκλογές σας έδειξαν έναν δρόμο. Ελπίζω να τον καταλάβατε γιατί σε τέσσερα χρόνια θα προτιμούσαμε να δούμε άλλα πρόσωπα. Και αρχηγούς παρατάξεων και υποψηφίους.
Υ.Γ. Δεν είμαι με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα. Αφού αράδιασε κάμποσες συκοφαντίες κατά των μελών του Συριζα, ζητά να μην τη συκοφαντήσουν. Ωραία πράγματα! Πάντως, δεν μας προτείνει κάτι να ψηφίσουμε που να έχει όλα "τα καλά και αριστερά" που ευαγγελίζεται η κυρία. Θα μείνουμε με μια μεγάλη απορία.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί ανώνυμοι μαζεμένοι...έτσι δε κερδίζονται οι εκλογές Μπορείτε να γράφεται ότι θέλετε, αλλά αυτά που έγραψε σας τσούζουνε και σας ζεματάνε και μη ξεχνάτε ότι ήταν απ αυτές/ους που κατάλαβαν από νωρίς ότι η κόκκινη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μπλε

Ανώνυμος είπε...

Ο ελέφαντας δεν κρύβεται πίσω από την παπαρούνα. Όπου ελέφαντας βάλε ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Συριζαίοι σαν πιστοί υπηρέτες των μνημονίων τα βάζετε με όποιον έχει το θάρρος και σας πετάει στα μούτρα την αλήθεια της κατάντια σας.
Να αγιάσει το στόμα της !!
Υποτίθεται πως ήρθατε για να αμφισβητήσετε τις πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και καταντήσατε να υποταχθείτε απολύτως και να τις εφαρμόσετε μέχρι κεραίας. Το να υπερφορολογείς, να κατάσχεις και να πλειστηριάζεις δεν συνιστά διαφορετική πολιτική από τους προηγούμενους. Το να δέρνεις και να συκοφαντείς απεργούς και διαδηλωτές είναι συνέχεια της πολιτικής των προηγούμενων. Το να βγάζεις ένα μεγαλοεπιχειρηματία από την πόρτα σου και να βάζεις τέσσερις και πέντε από το παράθυρο είναι η επιτομή της διαπλοκής. Το να κάνεις την χώρα μια απέραντη στρατιωτική βάση είναι απόδειξη δουλείας και υποταγής.
Έλεος! Δεν πήρατε το μάθημά σας από της ευρωεκλογές
Υ.Γ Δεν ήμουνα ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και τώρα μουντζώνω και μένα και σας.