Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Νικ.Σταντζούρης : " Καλώ τους συμπατριώτες μου , να συσπειρωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ"


ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
Συντοπίτες και συντοπίτισσες
Ως συντονιστής του εκλογικού αγώνα  του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ αισθάνομαι την ανάγκη και την χαρά να χαιρετίσω όλους τους δημοκράτες συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν στην ενωτική ανοιχτή συνέλευση της Παρασκευής 7 Ιουνίου στο Δημαρχείο στην Άμφισσα.
Η συνάντηση μας με τους αριστερούς αγωνιστές, τους παλιότερους και νεότερους σοσιαλιστές, τους οικολόγους, τους ριζοσπάστες πολίτες της περιοχής μας δίνει δύναμη και κουράγιο μπροστά στις εκλογές της 7 Ιουλίου.
Η δυναμική τέτοιων συνθέσεων έχει και στόχο και όραμα.
Ενώνουμε τις καλλίτερες παραδόσεις και κατακτήσεις του λαού μας από την μεταπολίτευση και μετά ώστε να αποτρέψουμε κάθε πισωγύρισμα αλλά και για να προωθηθεί η διαδικασία ολικής ανάκτησης της αξιοπρέπειας των πολιτών που τόσο βάναυσα ποδοπατήθηκε από τις διαχρονικές πολιτικές της δεξιάς πολυκατοικίας  μετά το 2000 και ειδικά επί πρωθυπουργίας Σαμαρά.
Γνωρίζουμε καλά ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Οι ξετσίπωτες ανακοινώσεις των κολαούζων της Νέας Δημοκρατίας το αποδείχνουν. Οι προσωπικές αήθεις επιθέσεις αυτών που έφεραν την κατάρρευση και του κραταιού κόμματος τους και των πολιτών το βεβαιώνουν.
Δεν θα ασχοληθούμε παρα πέρα μαζί τους.
Μας αρκεί που έμαθαν να μετράνε μέχρι το 65. Που θα πάει? Θα μάθουν να μετράνε και μέχρι το 128 και μέχρι το 220 όπου θα αναλογιστούν και τα εκατομμύρια που χρωστάνε σαν κόμμα στον Ελληνικό λαό . Αυτόν τον λαό που τους στήριξε για να καταλήξουν υποτακτικοί της ΝΔ του Σαμαρά του Άδωνη του Βορίδη και προσεχώς του Μητσοτάκη.
Το δηλώνουμε φωναχτά.
Πέρα από λάθη, παραλήψεις και ιδιαιτερότητες ο δημοκράτης λαός δεν έχει ανάγκη ούτε από δεξιά πισωγυρίσματα, ούτε από ιδιοτελείς, νόθους πολιτικούς απογόνους πάλαι ποτέ…
Στο Γαλαξίδι και σε όλη τη Φωκίδα ενώνουμε δυνάμεις για μια Ελλάδα της δημοκρατίας και της προκοπής. Της κοινωνικής ανάπτυξης και της δικαιοσύνης.
Αγαπητοί φίλοι
  Έχουμε όνομα και επώνυμο. Εμείς ούτε κρυβόμαστε ούτε λάσπη θα πετάξουμε. Λέμε καθαρά τις απόψεις στην κρίση σας.
Θέλουμε ένα δρόμο να είναι ανοικτός στη συνεργασία με κάθε τίμιο πατριώτη.
Καλούμε κάθε αγωνιστή, που δεν βολεύεται με λιγότερο ουρανό, σε αυτό το ταξίδι.
Νίκος Σταντζούρης


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ Η ΤΟΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΩ ''ΓΗΡΑΤΟΣ'' ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΦΑΓΗΤΟ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ''ΠΡΩΗΝ'' ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πάει ο ΣΥΡΙΖΑ...όποιος πουλάει την πατρίδα τον τρώει η μαρμάγκα

Ανώνυμος είπε...

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί...

Ανώνυμος είπε...

και τωρα νικο ποιοι εμειναν στη λαε? τακης και σταθης?
σαν κομμωτηριο στο κολωνακι ακουγεται.