Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Τρεις κουκουλοφόροι λήστεψαν ηλικιωμένη στην Άμφισσα




 Δεν θα ξεχάσει ποτέ την περιπετειά της 79χρόνη στην Άμφισσα όταν χθές τα μεσάνυχτα 3 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον σπίτι της με σκοπό να την ληστέψουν.
Μάλιστα ο  ένας εκ των τριών δεν σεβάστηκε ούτε τα χρόνια της και της άρπαξε με τη βία ένα χρυσό κόσμημα που φορούσε την ίδια στιγμή που   οι δύο συνεργοί  την ρωτούσαν επίμονα να τους πει αν έχει και που χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι.
Τελικά οι δράστες το μόνο που κατάφεραν ήταν να αρπάξουν 80 ευρ΄΄ω από το πορτοφόλι της άτυχης και στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Για το συμβάν ενημερώθηκε  άμεσα το Τμήμα Ασφάλειας Άμφισσας – Δελφών που διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Πηγή: Εφημερίδα "Η ώρα της Φωκίδας"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ.ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει κι άλλη λύση.Να υπάρξουν μια φορά στην Ελλάδα νόμοι που θα τους βάζουν φυλακή.Βεβαια αυτά δεν περνούν απο το μυαλό μας, ως αλλοτριωμένοι Έλληνες.Μονο φράγκα.

Ανώνυμος είπε...

Υπηρξε το μεσημερι Τεταρτης και ενα υποπτο συμβαν ίσως και παραοάνω, στην ανατολική Κιρρα με "υπαλληλους της Δεη". Ζητησαν να μπουν μεσα σε σπιτι, (επικαλουμενοι εξωτερικη βλαβη καλωδιου, προσωρινης διακοπης-επανασυνδεσης), και να ελεγξουν τις πριζες ψυγειων και συσκευων προς αποφυγη πυρκαγιας, πραγμα που δεν το εφαρμοζει η υπηρεσια... Επισης ειπαν στην ηλικιωμενη κατοικο να τυλιξει αμεσα με σεντονι τα λεφτα της (χαρτονομισματα) για να μην αναφλεγουν επαγωγικά απο τυχον βραχυκυκλωμα ... Παραμυθια για αμαθεις δηλαδή!!! το νου σας...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς τα λεφτά μου τα έχω στην Ελβετία....