Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση του Ηλ. Κωστοπαναγιώτου με τον αν. Υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη για τον Ταμιευτήρα Τολοφώνα (θέση Χάρμισκο)


Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου


Συνάντηση του Ηλ. Κωστοπαναγιώτου με τον αν. Υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη για τον Ταμιευτήρα Τολοφώνα (θέση Χάρμισκο) 

Την Παρασκευή 14/12 ο Βουλευτής Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου είχε συνάντηση με τον αν. Υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη σχετικά με την τελική ένταξη του έργου «Ταμιευτήρας Τολοφώνα (θέση Χάρμισκο)». Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Δωρίδας και εντεταλμένος του έργου Γιάννης Μάμαλης.  
Ο Βουλευτής Ηλ. Κωστοπαναγιώτου τόνισε ότι με την κατασκευή του Ταμιευτήρα Τολοφώνα θα αρδευτούν 10.000 στρέμματα γης και θα αξιοποιηθούν οι αγροτικές εκτάσεις σε μια περιοχή μάλιστα με εξαιρετικό μικροκλίμα. Είναι έργο αναπτυξιακό για τις τοπικές κοινότητες Τολοφώνα-Ερατεινής-Πάνορμου-Αγ. Νικολάου αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Το έργο είναι επιλέξιμο προς ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020.
Ο αν. Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης ανέφερε ότι θα αντιμετωπιστεί με ευνοϊκό τρόπο το έργο στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής για παραγωγική ανασυγκρότηση με ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα. 
       
Ηλίας Κωστοπαναγιώτου
Βουλευτής Φωκίδας


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΡΕ ΗΛΙΑ ΠΛΗΡΟΥΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΦΤΑΝΗ ΠΙΑ ΑΣ ΣΕ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ