Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Έκδοση βιβλίου από την Περιφέρεια : " Στερεά Ελλάδα, Πάρε μια Γεύση"



Η χαρά είναι μεγάλη όταν κρατας στα χέρια σου ένα βιβλίο στο οποίο έχεις βοηθήσει να υλοποιηθεί! Ιδιαίτερα όταν για αυτό έχουν μαγειρέψει με πολυ αγάπη, νοικοκυρές - σεφ επαγγελματίες του είδους!
Θερμα συγχαρητήρια στην ψυχή του βιβλίου την Σίσσυ Νίκα ,στον πρόεδρο της αγροδιατροφικής George Kelaiditis και φυσικά στον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη! Πέγκυ Αραβαντινού Τζε Πέγκυ Αραβαντινού



Σίσσυ Νίκα Ευχαριστώ Πέγκυ μου για όλη την συμπαράσταση και την υπερπροσπάθειά σου για την καλύτερη ανάδειξη της Φωκίδας που πραγματικά με εξέπληξε για την ιδιαίτερη γαστρονομική της παράδοση, την φυσική ομορφιά της, τους ανθρώπους και τα προιόντα της. Ήταν μεγάλη η χαρά μου να συνεργαστώ με ανθρώπους σαν εσένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Κελαιδίτη πρόεδρο της Αγροδιατροφικής γιατί πραγματικά εργάστηκε σκληρά για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και βέβαια τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για την εμπιστοσύνη του και τις σημαντικές του παρατηρήσεις. Η Στερεά Ελλάδα είναι ο τόπος της καρδιάς μου ... γιατί αγάπησα τους ανθρώπους και τα έργα τους..































Δεν υπάρχουν σχόλια: