Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ΕΥΚΟΛΑ 4-1 ΤΟΝ ΦΩΚΙΚΟ ! (video με τα γκολ)





10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ : 4-1

Εύκολο απόγευμα για τον Αστέρα Ιτέας μιας και καθήλωσε τον Φωκικό στο ντέρμπι της Φωκίδας με το ευρύ 4-1,με την ομάδα μας για ένα ακόμη αγώνα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και έχοντας ανοδική πορεία στον βαθμολογικό πίνακα.
Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα προσηλωμένοι από το πρώτο λεπτό στον στόχο τους και εκτελώντας πιστά τις οδηγίες του Π.Ανδράλα για το σημερινό ματς, μετέτρεψαν τον αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο, καθαρίζοντας το παιχνίδι από πολύ νωρίς αφού στο 16' ο Μαλισσόβας με ένα πολύ όμορφο γκολ με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0 ,στο 24'ο Κακκαβας με δυνατή κεφαλιά το 2-0 και στο 27' ξανά ο Μαλισσόβας με δυνατό σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής το 3-0 , με τους φιλοξενουμένους να μειώνουν σε 3-1 στο 44' στην μοναδική στιγμή που αδράνησε η άμυνα του Αστέρα, σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημίχρονου.

Με το ξεκίνημα του β' μέρους ο Αστέρας μπήκε το ίδιο δυνατά και στο 51' ο Κακκάβας με δυνατό σουτ "εκτέλεσε" από κοντά τον τερματοφύλακα του Φωκικού γράφοντας το 4-1,που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις μιας και χάθηκαν και αρκετές ευκαιρίες για κάποιο ακόμη γκολ.
Μια δίκαιη και εύκολη επικράτηση του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ που με ορθολογικό ποδόσφαιρο, παραγωγικότητα στην επίθεση ,και σωστή διαχείριση του αγώνα ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε το "Αθανάσιος Νοικοκυράκης".


Η σύνθεση του Αστέρα Ιτέας: (Π.Ανδράλας)
Πάππος,Κουτσούμπας,Αντωνόπουλος,Ηλιάδης,Μπογκτάνι,Μαυρόπουλος,Γεωργουσόπουλος(80' Ρέλλας) Μαλισσόβας, Κακκάβας (65' Νικολόπουλος)Πρέντι (78 Λαζίδης) Σεΐτι (75' Γκούρα)

Ο Πρόεδρος κ. Petros Mantouvalos και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ συγχαίρουν θερμά τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας για την σημερινή εμφάνιση και καθαρή και ευρεία νίκη καθώς και ευχαριστούν θερμά τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που έδωσε δυναμικό παρόν και βοήθησε την ομάδα μας να φτάσει στο σημερινό αποτέλεσμα.

ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ την σημερινή ΝΙΚΗ της ομάδας στον ΚΟΣΜΟ του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ και στον Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και σημερινό Μέλος του Δ.Σ., Μπάμπη Παπαδήμα , που δίνει την δική του δύσκολη μάχη.

Αστέρας Ιτέας
Συνεχίζουμε...
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ
Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official

Δεν υπάρχουν σχόλια: