Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ημερίδα από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον ΑΣΤΕΡΑ Ιτέας - Στόχος διεθνές αθλητικό camp

-Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής κ. Αλεξόπουλος, ενώ την εκδήλωση θα ανοίξει ο Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού κ. Παπαλουκάς.

Το πρώτο βήμα για τη διοργάνωση διεθνούς αθλητικού camp στη Φωκίδα γίνεται με τη διεξαγωγή ημερίδας για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στη Φωκίδα τον Ιανουάριο από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον Αστέρα Ιτέας.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πέτρος Μαντούβαλος στις 28 Νοεμβρίου κατέθεσε πρόταση προς το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στη Φωκίδα με τη διοργάνωση Διεθνούς αθλητικού camp».
Στις 5 Δεκεμβρίου συνεδρίασαν τα μέλη της σχολής, όπου αποφάσισαν να αποδεχτούν το αίτημα του Αστέρα  Ιτέας . Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο πρόεδρος του τμήματος κ. Μάριος Δανιήλ Παπαλουκάς, οι καθηγητές κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος, κ. Αθανάσιος Κρεμιάδης, κ.Παντελής Κωνσταντινάκος, κ.Αντώνιος Τραυλός, Γιώργος Κυπραίος και οι επίκουροι κ. Παναγιώτα Αντωνοπούλου, κ.Πηνελόπη Αθανασοπούλου, κ. Ουρανία Βρόντου και ο λέκτορας κ. Εμμανουήλ Νικολουδάκης.  
Εισηγητής του θέματος ήταν ο καθηγητής κ. Αλεξόπουλος, ο οποίος ήταν θετικός να τεθεί υπό την αιγίδα του τμήματος η συγκεκριμένη επιστημονική ημερίδα και αποδέχτηκε να τη συντονίσει. Πρότεινε μάλιστα να ανοίξει τις εργασίες της ημερίδας ο πρόεδρος του τμήματος κ. Παπαλουκάς, ο οποίος και απεδέχθη την πρόταση. Η συνέλευση των καθηγητών του τμήματος αποδέχθηκε ομόφωνα να διοργανωθεί η ημερίδα στις αρχές του 2018 στην Άμφισσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: