Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ιτέα : Τα νέα από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της πόλης που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τους αγώνες τους



Τελικά η σαιζόν που τελειώνει είχε και άλλον ένα αγώνα για τους παλαίμαχους της Ιτέας, αφού δεν ήταν δυνατόν να πουν όχι σε έναν παλιό γνώριμο, τον προπονητή παλαιότερα του ΑΣΤΕΡΑ  κ. Ντίνο ΧΑΝΙΟ
Έτσι, την Δευτερα το απόγευμα, αντιμετώπισαν στο γήπεδο της Δεσφίνας, τους παλαίμαχους του Λεβαδειακού. Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι οι παλαίμαχοι της Ιτέας αναδείχθηκαν νικητές με σκορ 3-2. 
Οι αγώνες των παλαιμάχων που άρχισαν τη Μ. Τετάρτη και ολοκληρώθηκαν χθες, είναι αφορμή να ξαναβρεθούν παλαιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι στους αγωνιστικούς χώρους και να θυμηθούν τα χρόνια των «ξερών» γηπέδων. 
Είναι, όμως, αφορμή και για νέες γνωριμίες με ανθρώπους που επισκέπτονται την Ιτέα μας και φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με διαβεβαιώσεις ότι θα ξανάρθουν. 
Οι παλαίμαχοι της Ιτέας ευχαριστούν τους διαιτητές της Φωκίδας, που προσφέρθηκαν και «σφύριξαν» τους αγώνες τους και πιο συγκεκριμένα τους κ.κ. ΡΗΓΑ, ΚΑΤΣΑΡΕΛΗ, ΣΜΑΡΑΓΔΗ, ΒΑΡΖΑΚΑΝΟ, ΚΑΨΑΛΗ και ΧΛΕΜΠΟΓΙΑΝΝΗ
Ευχαριστούν, επίσης, τους κ.κ. Σοφοκλή ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ και Κωνσταντίνο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ γιατί στηρίζουν, με τις προσφορές τους, την προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: