Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Τα νέα της Ιτέας... (Μουσείο, νερό & Μπακογιάννης...)




Επιτέλους η Ιτέα θα αποκτήσει Μουσείο! Μετά από πολλές συναντήσεις αποφασίστηκε να είναι Σύγχρονης  & Μοντέρνας Τέχνης στα πρότυπα του Νεοϋορκέζικου ΜΟΜΑ και θα φιλοξενεί έργα των σπουδαιότερων σύγχρονων καλλιτεχνών όπως του Πικάσο (μόνο από την Κυβιστική περίοδο) καθώς και του Νταλί, του Σαλβαδόρε ντε!, με έργα υπερρεαλισμού, λιωμένα ρολόγια, ξέρετε τα εμπορικά του.
Παράλληλα στην μπροστά αίθουσα καθώς και στην είσοδο θα έχει τα εκθέματα του ο σύλλογος Δεσμός, παλιές φωτογραφίες της Ιτέας καθώς και την κινητή έκθεση με ταμπέλες  του Λιάκου (Κ.Λ.) 


Τώρα παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε ο θάνατος 3 Ιτιωτών  από υπερβολική κατάποση νερού από την βρύση. Η νεκροψία έθιξε πως είχαν φάει λακέρδα και σαρδέλες το μεσημέρι σε γνωστό παραλιακό τσιπουράδικο και γυρνώντας σπίτι ξεχάστηκαν και ήπιαν νερό από την βρύση – που όπως έδειξαν οι χημικές αναλύσεις ζέχνει από κολοβακτηρίδια & μικρόβια και είναι μόνο για γαργάρες...

Έντονη είναι και η δυσφορία που έχει προκληθεί για τα λήμματα στο Αρχαίο Μονοπάτι από του Δελφιώτες. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι πρόβλημα υπάρχει καθώς – όπως όλος ο κόσμος –πιστεύουν πως τα δικά τους σκατά μυρίζουν Τριαντάφυλλο(πουλο) και δεν αξίζει τόσος ντόρος….

Άσε που οι άνθρωποι ψάχνοντας για το αγωγό λυμάτων φημολογείται πως βρήκαν και την αρχαία μυστική στοά που ενώνει τους αρχαιολογικούς χώρους της Εφέσου και Ολυμπίας με αυτή τον Δελφών!

Τώρα σχετικά με την επίσκεψη του Μπακογιάννη στα ΚΑΠΗ, τρελάθηκαν οι γιαγιάδες όταν είδαν πόσο αδύνατος ήταν  ο Κωστάκης και βάλθηκαν να τον παχύνουν με γλυκά και κουλούρια, ακόμα και καραμέλες του έβαζα στη τσέπη φεύγοντας. Η καλύτερη στιγμή της επίσκεψης ήταν όταν υποσχέθηκε στα ΚΑΠΗ εκδρομή και στο Γηροκομείο νέο κτίριο… αμέσως άρχισαν να πέφτουν βροχή οι «παραγγελίες»  
όπως:
-Διώξε τον Μπάση και φέρε Ζωζώ Σαπουντζάκη
-Φτιάξε μας γήπεδο του γκολφ & πίστα  σκέιτμπορντ
-Φτηνότερα Viagr… φάρμακα για την πίεση!
-Φέρε μας την Μενεγάκη
- Κάνε καμία μεταγραφή στον Άστέρα.
-Μία νύχτα στα μπουζούκ…. Μουσεία

Και άλλα πολλά που ευτυχώς έδειξε κατανόηση ο άνθρωπος…. «και ο δικό μου ο παππούς στην ίδια φάση είναι….»

Μύρκας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΡΚΑ ΠΑΛΙ ΜΑΛ.....ΕΣ ΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Και μη χειρότερα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ!
ΑΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥΛΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ!
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλοοοοο!