Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ιτέα : Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας (Ν.Ο.Ι) , αναστέλλει την λειτουργία του τμήματος κολύμβησης ενηλίκων , λόγω περιστολής δαπανών στο δημοτικό κολυμβητήριο.



Λόγω περιστολής δαπανών ο Δήμος Δελφών αδυνατεί να συνεισφέρει στο κόστος λειτουργίας του Δημοτικού κολυμβητηρίου Ιτέας (έλλειψη κονδυλίων για παροχή πετρελαίου).

Το Σωματείο επειδή δεν προτίθεται να διακόψει τις προπονήσεις εν μέσω μάλιστα αγωνιστικής σεζόν αναγκάζεται να αναστείλει την λειτουργία μόνο του τμήματος ενηλίκων , από την Δευτέρα 4/1/2016 .

Παρακαλούνται οι αθλητές και οι γονείς/συνοδοί τους , να προσέλθουν κανονικά στις ώρες των προπονήσεών τους.

Θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για την διαμορφωθείσα κατάσταση , ώστε το θέμα να συζητηθεί εκτενέστερα στην προσεχή γενική συνέλευση του Σωματείου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχουν κονδυλια για πετρελαιο.. τιποτα καινουργιο.. μια χουφτα κοσμος η Φωκιδα εχει τοσους αθλητικους συλλογους με διακρισεις και ο Δημος δεν κανει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ποτε δεν εκανε μονο μπαλωματα... η ομαδα πολο στην Γ΄κατηγορια η οποια ομαδα 'χτιστηκε' με 'αιμα'.. παιδια 14-15 χρονων να παιζουν με ομαδες των οποιων οι αθλητες ηταν πανω απο 20 χρονων...και τωρα η ομαδα προσπαθει προσπαθει με αξιοπρεπεια.. η ομαδα κολυμβησης ειτε η προαγωνιστικη ειτε η αγωνιστικη 'πιανουν' ορια.. Και ο Δημος γιατι να ασχοληθει? Υπαρχει λογος? ΝΤΡΟΠΗ και λιγη ειναι αυτη η λεξη.. Τι σκοπο εχετε να διαλυσετε το κολυμβητηριο? Σας ενοχλει κατι? Τα παιδια, οι προπονητες,οι γονεις καταβαλουν υπερανθρωπες προσπαθειες.. ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ... ΑΝΙΚΑΝΟΙ...