Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Οικονομικός ολιγάρχης στην Ουκρανία ο Τζωρτζ Σόρος!

σορος 

 

 

Προωθείται για θέση απόλυτου άρχοντα στην οικονομική κυβέρνηση που στήνουν οι μεγαλοεπενδυτές στην Ουκρανία!

 


Μεγάλη πιθανότητα για εγκαθίδρυση οικονομικού κεντρικού άξονα στην ηγεσία της κυβέρνησης της Ουκρανίας φαίνεται στον πολιτικό ορίζοντα, με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ να έχει ήδη έτοιμο και το όνομα του υποψήφιου για γενικό χρηματο-οικονομικό επιτελάρχη στην χώρα. Η πληροφορία μεταδόθηκε από το ουκρανικό Channel 112 και κάνει λόγο για πληροφόρηση από άτομα εντός του ουκρανικού κοινοβουλίου και πηγές που συνδέονται μεταξύ της προηγούμενης πολιτικής κάστας και του σημερινού Ουκρανού Προέδρου Petro Poroshenko.

 

Ο πιστωτικός τζογαδόρος και οικονομικό αρπακτικό των παγκόσμιων αγορών Σόρος υπέγραψε ανάλυση σε περιοδικό της Νέας Υόρκης ισχυριζόμενος ότι οι κεντρικές τράπεζες θα αθετήσουν κάθε δέσμευσή τους για χρηματοδότηση προς μια χρεοκοπημένη χώρα. «Αυτό έχει οδηγήσει σε μια αναπόφευκτη πίεση προς τα νομισματικά αποθέματα της Ουκρανίας και ξύπνησε τα φαντάσματα για την ολοκληρωτική οικονομική κρίση στην χώρα», έγραψε ο Ρωσοφοβικός μεγαλοεπενδυτής, για να συνεχίσει: «Η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια δοκιμασία από την Ρωσία που έχει να κάνει με την ίδια της την ύπαρξη».

 

Την λίστα με τους υποψήφιους απαρτίζει και το όνομα του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Γάλλου Στρος Καν! Ενώ μόλις πέντε ονόματα αποτελούν τους υποψήφιους οικονομικούς ολιγάρχες της Ουκρανίας με το όνομα του Σόρος να βρίσκεται στην πρώτη θέση και με διαφορά από τον δεύτερο.


hellasForce

Δεν υπάρχουν σχόλια: