Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Το βρώμικο ’89! Ποιος τόλμησε να πει την αλήθεια και γιατί χρεοκοπήσαμε;



Έχει μείνει στην ιστορία ως το "Βρώμικο '89". Ταιριαστός τίτλος, όχι όμως για τον λόγο που δόθηκε αλλά για την πραγματικότητα. Το σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης, που έμεινε στην ιστορία ως "Σκάνδαλο Κοσκωτά", ήταν η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να γλιτώσει την καταστροφή. Σε αυτή την μάχη, λίγοι ήταν αυτοί που στάθηκαν όρθιοι.

Γράφει ο Β. Αποστολίδης

Όρθιοι απέναντι στις απειλές, στις συκοφαντίες, στον διωγμό από μία κουστωδία συνεργών στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και τέλος από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που αποφάσισε ότι η συγκάλυψη θα βοηθούσε στην διατήρηση ενός σάπιου εξουσιαστικού συστήματος που θα πλούτιζε εις βάρος της χώρας.

Είχαν απόλυτο δίκιο, το ζει σήμερα κάθε Έλληνας στο πετσί του.

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ !!! ΑΡΑΓΕ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ {μετα θα παει για το 2020 περιπου} ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ??? ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ !!!