Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΙΤΕΑ: Καρναβαλικές παρεξηγήσεις


«Μάχη» για τις αφίσες στην Ιτέα
«Δεν έχω καµιά σχέση µε αυτό» ξεκαθαρίζει η Αντιδήμαρχος κ. Λαίνη και δείχνει συγκεκριμένες οµάδες που επιδίδονται στο «σπορ».
Η «πρωτοβουλία» κάποιων να κατεβάσουν τις αφίσες για την εκδήλωση του Στοιχειού από την παραλία της Ιτέας έφερε σε δύσκολη θέση της Αντιδήµαρχο κ. Γιώτα Λα νη, καθώς φήµες που κυκλοφόρησαν της χρέωναν ότι «έδωσε την εντολή». Διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις φήµες και ισχυρίζεται ότι ουδεµία σχέση έχει µ’ αυτό, ενώ τονίζει ότι όποιοι κάνουν κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετούν την πόλη τους.
Αναλυτικά η δήλωση της κ. Λα νη αναφέρει τα εξής: «Είναι ντροπή και συγχρόνως λυπηρό, ορισμένοι …. Να προσπαθούν να πυροδοτήσουν αντιπαράθεση μεταξύ Άμφισσας και Ιτέας ακόµη και για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις » ∆έχτηκα τηλεφώνηµα από τον πολύ καλό φίλο Νίκο Λουπάκο που είναι στην Οργανωτική Επιτροπή των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Άµφισσας, ότι έβαλαν αφίσες για το Στοιχειό την Κυριακή το απόγευµα στην παραλία της Ιτέας και κάποιοι τις αφαίρεσαν. Μάλιστα διαδίδουν ότι έχω δώσει προσωπικά την εντολή. Από µικρή έρευνα που έκανα αµέσως µόλις ενηµερώθηκα, ο Επιστάτης του συνεργείου καθαριότητας είπε ότι δεν πήρε από κανέναν εντολή και δεν έκανε καµιά τέτοια κίνηση. »∆ηλώνω πρώτον ότι δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια εντολή. ∆εύτερον ότι ουδέποτε δηµιούργησα πρόβληµα σε εκδηλώσεις άλλων ∆ηµοτικών Ενοτήτων. Τρίτον ή µε εκδηλώσεις όλου του δήµου ∆ελφών. Η µια ∆ηµοτική Ενότητα πρέπει να στηρίζει την άλλη. Αυτό είχε γίνει εσκεµµένα και προεκλογικά. Μάλιστα είχε διαµαρτυρηθεί το ΚΚΕ, όπου είχα ενηµερώσει τον κ. Ιωσηφίδη ότι δεν έχω καµιά σχέση µε τέτοιες κινήσεις. Αυτές οι ενέργειες γίνονται εσκεµµένα από ορισµένες οµάδες, για τους δικούς τους λόγους η καθεµιά…
Όπως ενηµερώθηκα και πριν από λίγο ότι πήρα εσκεµµένα το τρενάκι στην Ιτέα για να µην το έχει η Άµφισσα. Αντιθέτως έχουµε συνεννοηθεί µε τον κ. Ταγκαλή να το χρησιμοποιήσει και η Άµφισσα. Απλά, εµείς µε την πρόεδρο του Τοπικού κάναµε έγκαιρα αίτηση.
«Αυτοί που δημιουργούν τέτοια προβλήματα µόνο κακό κάνουν στην πόλη τους», κατέληξε η Αντιδήμαρχος Γιώτα Λαίνη.
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 8-12-2012 ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ (ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΤΙΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα απαγορευεται η δεν απαγορευται η αφισοκοληση?Αντι δηλαδη να σας ζητησουν αδεια για να κολλησουν αφισες στην πολη μας απολογειστε κιολας κυρια αντιδημαρχε γιατι τις κατεβασαν?Λιγη ντροπη νομιζω δεν βλαπτει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΥΛΙΚΟΤΑΤΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΟΡΤΙΝΑΝΤΖΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ?ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ?

Ανώνυμος είπε...

αν κοιταχτει στον καθρεπτη της θα δει αμεσως ποιος κανει κακο στην ιτεα !!!