Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΗ ΚΑΣΤΕΛΛΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΣΑΝΟΥΔΟ!



Ως μια μεγάλη νίκη των Καστελλιωτών μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σαββάτου που πήρε σχεδόν ομόφωνα (διαφώνησαν κυρίως οι περίπου 10 εργαζόμενοι στην εταιρία που είναι από το χωριό και ακόμη 5-6 παρατρεχάμενοι) σύμφωνα με την οποία αρνούνται να δεχτούν την πρόταση της S&B να ξεκοιλιάσει την «Αλεφάντω», που κυριολεκτικά βρίσκεται στο κεφαλάρι του χωριού.
Ο επόμενος σταθμός πλέον είναι το δημοτικό συμβούλιο που αναμένεται να τεθεί σε επόμενη συνεδρίαση και μάλλον η απόφαση δεν θα αλλάξει αφού πλέον έγινε σε όλους κατανοητό ότι τυχόν εξόρυξη στο συγκεκριμένοι σημείο απλά θα σημάνει ότι κάποιους τους τρώει ο κ….. τους για νέες “Σκουριές”
Πρόκειται και για προσωπική του ήττα!!!!
Δεκάδες ήταν οι αναφορές και αυτή τη φορά στο πρόσωπο του διευθυντή της εταιρίας κου Σανούδου , οι περισσότερες απαξιωτικές, προφανώς όχι για την προσωπική του ζωή -κανέναν δεν ενδιαφέρει αυτό - αλλά για το ρόλο που παίζει ως Διευθυντής μιας εταιρίας που σίγουρα …διαφέρει από τις άλλες και πολλές φορές ξεφεύγει από την καθαρά επιχειρηματική συμπεριφορά.
Βέβαια να επαναλάβω , όπως και σε προγενέστερο σχόλιο, ότι ο κος Διευθυντής δεν είναι παρά ένας απλός υπάλληλος, έστω και υψηλόβαθμος, τον οποίο καλοπληρώνει η εταιρία που τον σπούδασε (ναι, για όσους δεν το γνωρίζετε ο πατέρας του εργαζόταν στα μεταλλεία και αυτόν τον σπούδασε η οικογένεια Κυριακοπούλου για να τον εντάξει αργότερα στο εργατικό δυναμικό της, όπως και έγινε) και ουσιαστικά μεταφέρει τις απόψεις των προϊσταμένων του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι άμοιρος ευθυνών και ότι δεν πρόκειται και για προσωπική του ήττα ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: