Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΙΤΕΑ: ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ


Δυστυχώς για άλλη μια φορά βιώνουμε μια πρωτοφανή περιβαντολογική καταστροφή και μόλυνση .
Μετά την κατάληξη των ελαιοκομικών και άλλων αποβλήτων από μονάδες της Άμφισσας του Χρυσού , Δελφών κλπ αλλά και αστικών λυμάτων Άμφισσας και Δελφών μέσω χειμάρρου Σκίτσα στον κόλπο της Ιτέας - συμπληρώθηκε η μόλυνση από βλάβη στο αποχετευτικό της Ιτέας .
Ο κεντρικός αγωγός  λυμάτων  επί της οδού Άστιγγος έχει υποστεί βλάβη εδώ και 12 μέρες με αποτέλεσμα να έχει σταματήσει η βιολογική λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων  της πόλης της Ιτέας ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ  . Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η δημοτική αρχή τελεί υπο πλήρη αποδιοργάνωση αφού ούτε στις στοιχειώδεις ανταποδοτικές υπηρεσίες και υποχρεώσεις της μπορεί να ανταποκριθεί . Με την αποκατάσταση μιας βλάβης του αποχετευτικού δικτύου . Και μάλιστα όταν  γνωρίζουν πολύ καλά τα χρόνια προβλήματα του δικτύου . Όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο υπήρξαν και στο παρελθόν  αρκετές βλάβες.
Που είναι η ετοιμότητα του Δήμου  ;
Που είναι οι μηχανισμοί του Δήμου για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών; 
Που είναι ο Δήμαρχος κος Φουσέκης ; Που είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Ματζώρος ; Που είναι η Αντιδήμαρχος Ιτέας κα Λαίνη ;
Η πασιφανής ανικανότητα σε συνδυασμό με την αδιαφορία  αποκαλύπτουν ξεκάθαρα  εκτός από τον τρόπο διοίκησης και τον τρόπο που υπερασπίζονται την ποιότητα ζωής των πολιτών !!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΠΡΑΝΑ (ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΑΝΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ).Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ BLOGS ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΟΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.Η ΚΑ ΛΑΙΝΗ? ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ? ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Η ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ.Η ΙΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ .ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΩΞΙΤΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΛΟΓΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΡΥΠΟΓΟΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ).
ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΤΑΝ .ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΜΕ.ΚΡΙΜΑ .ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ?ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ?

Ανώνυμος είπε...

κανένα νέο για το κολυμβητήριο μιας και μιλάμε για το υγρό στοιχείο έχουμε?ο Μάρτης μέσιασε και ενημέρωση καμία

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ θες κολυμβητήριο.Όπως το είπες και εσύ ο Μάρτης μέσιασε άρα παμε θάλασσα.Προβλήματα που έχει ο κόσμος...

Ανώνυμος είπε...

φιλε 12,13 για το κολυμβητηριο που ρωτας,η δημαρχια προχωρα στη κατασκευη νεας πισινας απεναντι απο το ξενοδοχειο ναυσικα παλας
πηγαινε να δεις τα εργα προχωρουν με γοργο ρυθμο και συντομα τα παιδια θα εχουν μια νεα πισινα μεσα στην πολη
λ.ηρωων και καποδιστριου γωνια αναμεσα σε βεροπουλο και ναυσικα

ηδη ομως γινεται εδω και ημερες και η βοηθητικη πισινα στην λ. αστιγγος
πανω απο το ηρωων η οποια προχωρα κι αυτη με γοργα βηματα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΩΝ 8.07 ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΑ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ? {εν αντιθεσει με τα σαλωνα το χωριο του που φτιαχνουν κουδουνια} ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΔΕΙ ΤΗΝ ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΑ ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ Η ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ {κι ο ενας μαλιστα πρωην υπαλληλος της εταιρειας γκαριζει σαν γαιδαρος και μιλαει σαν καθυστερημενο} ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ??? ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ! ΚΑΤΙ ΤΟ ΡΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ! ΚΑΤΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Η ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΚΥΛΑΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ! ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΕΓΩ Η ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!! ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ {αυτοι τον εκαναν αλλα στα ξενα χωραφια οχι στα δικα τους} ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ??? ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

Tσσσ!!!!!ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΤΩΡΑ?
ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ-ΧΡΗΣΗ ΓΗΣ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΙΤΕΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ "ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ" ΤΗΝ S&B.....
ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ (Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ)Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Ο ΜΑΝΑΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΣΤΕΛΙΩΤΕΣ"ΕΜΕΙΣ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ)ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ".ΑΡΑ ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΩΞΗΤΕΣ Η΄ ΟΙ ΒΩΞΗΤΕΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ;ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΟΙ ΚΑΣΤΕΛΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΗΟΤΕL ΝΑΥΣΙΚΑ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ {δεν υποστηριζω το ξενοδοχειο} ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΤΙΣ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ ΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟ ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ??? Η ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΝΤΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ???

Δελφιώτης είπε...

Τι είναι ο αγάς όταν του λυθεί το τρουμπάνι και τη κάνουν τα γιουσουφάκια; Ένα τίποτα. Αν του δωσει και κλωτσιά και ο σουλτάνος;

εκκενωσεις βοθρων είπε...

Και αυτό το κάνανε ορισμένοι μπλε πράσινο κόκκινο....

Αποφραξεις είπε...

αντίστοιχες βλάβες εμφανίζονται συνέχεια και σε άλλες περιοχές.

Αποφράξεις Αθήνα είπε...

το περιβάλλον μας δεν το προσέχουμε καθόλου δυστυχώς.