Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ομολογιούχοι έκαναν πορεία στο σπίτι του Σαμαρά στη Κηφισιά


Για ποιο λόγο οι ομολογιούχοι πραγματοποίησαν πορεία προς το σπίτι του Αντώνη Σαμαρά. Μικροεπεισόδια και καταγγελίες.


Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, με άνδρες των ομάδων της ΥΜΕΤ απέκλεισε τους παρακείμενους από την οικία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δρόμους στην Κηφισιά.
Ο αποκλεισμός έγινε για προληπτικούς λόγους, καθώς στο Δημαρχείο της πόλης, οι μικροομολογιούχοι διοργάνωσαν μία ενημερωτική ημερίδα.

Στο σπίτι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά προσπάθησαν να φτάσουν στη συνέχεια το απόγευμα του Σαββάτου οι ομολογιούχοι.
Η περιοχή, ωστόσο, είχε περικυκλωθεί από δυνάμεις των ΜΑΤ που απομόνωσαν τους ομολογιούχους στην συμβολή της Κηφισίας με την οδό Όθωνος και δεν τους αφήνουν να περάσουν. Χημικά δέχτηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν στην οικία Σαμαρά.
Δύο κλούβες των ΜΑΤ απέκλεισαν την Κηφισίας, ενώ από την πλευρά τους, οι συγκεντρωμένοι δεν αποχώρησαν και παρατάχθηκαν πίσω από κάδους απορριμμάτων.

View image on Ow.ly URL Shortener website


"Μπλόκαραν" τους ομολογιούχους τα ΜΑΤ
Στα διόδια του Σχηματαρίου σταμάτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις δύο λεωφορεία με ομολογιούχους που κατευθύνονταν στην Αθήνα, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωσή τους.

Σε έξαλλη κατάσταση οι ομολογιούχοι της Βόρειας Ελλάδας και ο εκπρόσωπος τους Γιάννης Τσολιάς καταγγέλλουν στο thesstoday.gr, προσπάθειες τρομοκράτησης και φίμωσης τους.
"Δεν είναι τυχαίο πως στο δημαρχείο της Κηφισιάς όπου επρόκειτο να συναντηθούμε όλοι οι ομολογιούχοι έχουν παραταχθεί πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ. Τι είμαστε; Εγκληματίες; Μας χρωστάνε το υστέρημά μας που το επενδύσαμε σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Η κοροϊδία από την κυβέρνηση πρέπει να τελειώσει". 
www.news247.gr 




Δεν υπάρχουν σχόλια: