Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Γιατρός σε γιο ασθενή: Τι έφερες τα κρασιά; 400€ θέλω‏


Δεν μπορούσε να πιστέψει ο γιος μίας γυναίκας, η οποία χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο του Κιλκίς, όταν ο ορθοπεδικός που έκανε την επέμβαση του ζήτησε φακελάκι.

Μάλιστα ήταν τόσο κυνικός που ο συγγενής της ασθενούς τα έχασε. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, σε μία προσπάθεια να ευχαριστήσει τον γιατρό τον επισκέφθηκε στο γραφείο του και του έδωσε δύο μπουκάλια κρασί. Ο γιατρός όμως ήθελε φακελάκι και γύρισε και είπε με απόλυτη ψυχραιμία «Τι να τα κάνω τα κρασιά; Εγώ 400 ευρώ παίρνω».

Ο ίδιος δεν αντέδρασε, αντιθέτως έκλεισε ραντεβού για αργότερα με το γιατρό για να του φέρει τα χρήματα. Ενημέρωσε όμως την αστυνομία, του έδωσαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που και εντοπίστηκαν αργότερα στην τσέπη του επίορκου γιατρού, ο οποίος και συνελήφθη.

www.iefimerida.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να τα κάνω τα κρασιά; Εγώ 400 ευρώ παίρνω».
ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ .
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ .
ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ edosafakelaki.org
ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ... ΝΤΟΥΓΡΟΥΤΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ....