Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Ιτέα : «Όταν κάποιοι θέλουν νεκρή την πόλη...» ( από αναγνώστη )



Η Ασφάλεια ( Δ.Α Άμφισσας-Δήμου Δελφών ) , προσήγαγε στο αυτόφωρο δύο επιχειρηματίες της πόλης της Ιτέας , για παράβαση του Νόμου «περί κοινής ησυχίας» , λόγω χρήσης μουσικής τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες .

Μέσα στο Δεκαπενταύγουστο ! , μετά από αυτοπρόσωπη καταγγελία περιοίκου , στο Α.Τ Ιτέας , οι ιδιοκτήτες δύο καταστημάτων εστίασης - αναψυχής , στο παραλιακό μέτωπο της πόλης , οδηγούνται , σαν κοινοί εγκληματίες , ενώπιον του εισαγγελέα.

 

Τα δίκαια ίσως «παράπονα» κάποιου που δεν έχει την υπομονή να «απολαύσει» την απόλυτη νεκρική σιγή που σε ένα μήνα το πολύ θα έχει σκεπάσει την πόλη και ολόκληρο το Δήμο Δελφών , ικανοποιήθηκαν άμεσα και όπως ο Νόμος προστάζει…

Υπήρξε άραγε κάποια σύσταση στα καταστήματα εκ μέρους της Αστυνομίας για την παράβαση του σχετικού Νόμου και της ανάγκης συμμόρφωσης  ; 


Ελπίζουμε να επιδειχθεί ο ανάλογος υπηρεσιακός ζήλος σε όλες τις περιπτώσεις παράβασης του Νόμου περί κοινής ησυχίας και από άλλες , πλην αναψυχής-εστίασης- τουρισμού , χρήσεις…

Μέχρι σήμερα πάντως , αντιλαμβανόμαστε πως τιμωρείται και διώκεται κάθε δραστηριότητα που στοχεύει στην αφύπνιση της πόλης από τον κοινωνικοοικονομικό λήθαργο δεκαετιών , ενώ δεν ισχύουν τα ίδια κριτήρια για την δίωξη παραβάσεων , μεγαλύτερης  όχλησης , που έχουν οδηγήσει ή ακόμη οδηγούν στην παρακμή της πόλης.






ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ρ.Ζ



21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται στην "χειμαζόμενη" Ιτέα ένας ξένος για μία ή δύο διανυκτερεύσεις. Θα βρει δωμάτιο-κοψοχρονιά γιατί δεν είμαστε ΕΠΏΝΥΜΟΣ προορισμός και οι τιμές είναι τεταρτημόρια των αντιστοίχων. Δεν έχουμε παραλίες, πλην της στοχευθείσης τελευταίως του Αγίου Μηνά. Θα φάει, χωρίς παράπονο γιατί πρέπει, θα πιεί τα ποτά του,(στις καταγγελθείσες επιχειρήσεις) όπου εκτός των άλλων, τον έχει στείλει ο Ξενοδόχος. Θα "πλερώσει" με τιμές καταλόγου και θα πάει να κοιμηθεί για να ξεκινήσει το πρωί να κάνει ίσως και 200 χλμ. ως τον επόμενο προορισμό. Επειδή λοιπόν οι P.Z.διασκεδάζουν μέχρι τις 3,4 πρωινές ο ξένος πρέπει να του κάνει παρέα από το μπαλκόνι του δωματίου του μαζί με τον οικοδόμο, τον ηλεκτρολόγο, τον επαγγελματία οδηγό φορτηγού ή λεωφορείου που μπορεί να κουβαλάει την-τον P.Z. και τα παιδιά του. Όλα αυτά γιατί ο ιδιοκτήτης του ξενυχτάδικου δεν θέλει να πληρώσει για ειδική μεγαφωνική εγκατάσταση που δεν ρυπαίνει. Διά τα περί συστάσεων τώρα. Εφ όσον ο "ξενυχτατζής" ανοίγει μαγαζί τέτοιου είδους δεν επιτρέπεται να έχει άγνοια νόμου. Εν προκειμένω, ο "είς",είχε ήδη τρείς συστάσεις εκ της Αστυνομίας, το είπε άραγε στον P.Z.; Ο έτερος δε, πολλαπλές παρακλήσεις, όχι από τον καταγγέλλοντα τελευταίως, αλλά από επιχείρηση που φιλοξενεί αυτή την στιγμή 50 ηλικιωμένους. Και όλα αυτά γιατί οι "ξενυχτατζήδες επαγγελματίες" δεν θέλουν να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη αλλά μόνον να ενθυλακώνουν.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ανώνυμος είπε...

Οι πολίτες της Ιτέας δεν θα επιτρέψουμε στο μέλλον και άλλες καταγγελίες του τύπου : « ...δεν θέλουμε την μαρίνα τουριστικών σκαφών γιατί δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε λόγω του θορύβου των ξαρτιών ,  απ την νυχτερινή αύρα της θάλασσας...»


Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη, ΚΑΝΕΝΑ δεν ενοχλουν οι μηχανες -μηχανακια ΧΩΡΙΣ εξατμησεις?? και φυσικα πρεπει να υπαρχει σεβασμος σε οποιον θελει καποια στοιχειωδη ησυχια!!!

Ανώνυμος είπε...

Καμία σωτηρία για αυτή την πόλη.Κλείστε τα πάντα για να δω τους κύριους αυτούς πως θα δουλέψουν.Εχει αναρωτηθεί αυτή η κυρία/ος ότι η ποιότητα των παροχών που διαθέτει απευθύνεται μόνο σε συνταξιούχους και δεν συμβαδίζει με την ρότα της πόλης που θέλει το 98%των κατοίκων; Όταν θέλεις όλα γίνονται αλλά δυστυχώς έχει άποψη το 2%. Συνεπώς κύριοι καταστηματάρχες καλά σας κάνουν γιατί εσείς οι ίδιοι το επιτρέπεται με την στάση σας.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν μπορεί την φασαρία,στο νεκροταφείο έχει μια ισυχεια άλλο πράγμα.η Ιτέα νεκρή Πόλη δεν θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Τραγικός το λιγότερο εισαι

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν μας ενοχλούν και ξέρετε γιατί; Γιατί τα παιδιά είναι παιδιά όλων μας και τα θέλουμε εδώ στον τόπο τους θέλουμε να βλέπουμε την ζωντάνια τους..αν εσάς σας ενοχλούν βάλτε ωτοασπιδες και ζήστε στην μιζέρια σας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα η Ιτέα δεν είναι το 2% .Η Ιτέα ανήκει στην νεολαία της.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τα αντιπαρέχεστε ή τα ελληνικά σας είναι λειψά.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;Για να βγάλεις χρήμα πρέπει να πληρώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει club φασαρίες μέχρι το πρωί μετά τις 2να πάει παραέξω από την πόλη και να χοροπηδάει μέχρι το πρωί και να πάρει και αυτούς που θέλουν. Αλλιώς να πάμε και εμείς το πρωί που θα κοιμούνται να βάζουμε μουσική να δούμε θα τους άρεσει? Τι όχι? Επίσης αυτοί που έχουν λόγους να είναι αρεστοί σχολιάζουν ντροπή κλπ να βάζουμε μουσική δίπλα από το σπίτι τους να δούμε θα πάρουν την Αστυνομια🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Πριν χρόνια διακοπές σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, τέσσερεις το πρωί περπατάω σε σοκάκι στη χώρα και απέναντι από κλαμπ παρατηρώ ένα γεροντάκι, μπορεί και πάνω από 90 να έχει βγάλει τραπεζάκι, καρέκλα, ελληνικό καφέ, να καπνίζει και να παρατηρεί το τζέρτζελο τριγύρω.

Δυο μέρες μετά, έξοδος στο συγκεκριμένο κλαμπ, ξημερώματα παρατηρώ το γεροντάκι στη θέση του αραχτό. Με έπιασε η περιέργεια και πήγα να του μιλήσω.

Λίγο πολύ μου είπε "Άκουσε παιδί μου, εμείς εδώ είμασταν ένα χωριό που είμασταν τρεις κι ο κούκκος. Τα παιδιά μου ήταν μακριά, δουλεύανε από το πρωί ως το βράδυ για ψίχουλα, τα εγγόνια μου έπρεπε να φάνε 2 ώρες στο δρόμο μέσα στην κίνηση μόνο στο πήγαινε έλα για το σχολείο, εγώ και όταν ζούσε η κυρά τους βλέπαμε μια φορά το χρόνο. Όταν άρχισε να γίνεται να έρχεται ξένος κόσμος στο νησί, πολλοί βγήκαν από τη βολή τους, αλλά αυτός ο κόσμος βοήθησε και ανοίξανε δουλειές και γυρίσανε τα παιδιά μου πίσω. Ξέρω ότι για κάποιους μήνες το καλοκαίρι θα έχω φασαρία από τους ξενύχτηδες και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ, οπότε βγάζω το τραπεζάκι μου, χαζεύω την νεολαία, μου αρέσει να βλέπω τα νέα παιδιά παρόλο που κάποιες φορές κάνουν υπερβολές. Εγώ στην ηλικία μου δεν έχω να ξυπνήσω να πάω το πρωί να σκάψω, το καλοκαίρι κοιμάμαι λίγες ώρες όταν κλείσουνε τα ξενυχτάδικά και πάλι το απόγευμα λίγες ώρες πριν ανοίξουν. Το μεσημέρι συνήθως έχει κενό πριν ξαναπάει η κόρη μου στο μαγαζί της, έρχεται και τρώμε εδώ μαζί με τον εγγονό μου και κάθε Δευτέρα ανεβαίνει από το τάδε μέρος κι ο γιός μου με τη νύφη μου και τα άλλα μου εγγόνια να περάσουμε όλοι μαζί τη μέρα.
Έχουμε όλο το χειμώνα να μείνουμε μεταξύ μας οι ντόπιοι, να ξεκουραστούμε, να κάνουμε πέντε δουλειές με την ησυχία μας. Τα παιδιά παίζουν ελεύθερα στους δρόμους όλο το χειμώνα και δεν τα τρώει το καυσαέριο. Το σχολείο είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι. Το γυμνάσιο και το λύκειο ανοίξαν πάλι. /οι γονείς τους το χειμώνα έχουν πιο πολύ χρόνο να τα διαβάσουν, να παίξουν, να τα χαρούν. Και αυτό το μπορούμε με τα λεφτά από το καλοκαίρι. Εμένα που με βλέπεις μετά που έφυγε κι η κυρά, αν δεν ήταν εδώ τα παιδιά μου κι αν δεν υπήρχαν επισκέπτες τι θα έκανα; Πέντε γερόντοι θα είμασταν στο καφενείο, θα φεύγαμε κι εμείς, θα έκλεινε κι αυτό"

Ίσως δεν μεταφέρω τα λόγια του ανθρώπου αυτού ακριβώς, αλλά είναι μία αληθινή ιστορία. Μακάρι να σκεφτόντουσαν με αυτόν τον τρόπο περισσότεροι σε αυτή τη χώρα. Δυστυχώς γερνάμε σαν πληθυσμός και γερνάνε και τα μυαλά μας και οι παλιοί κατσικώνονται στο σβέρκο των νέων μέχρι να τους κάνουν ίδιους με αυτούς. Νέοι άνθρωποι με παλιά μυαλά δηλαδή.

Πόσες μέρες πια γίνεται ο χαμός στην Ιτέα; Γιατί πιστεύετε ότι οι ιδανικοί επισκέπτες είναι οι συνταξιούχοι που κοιμούνται; Δεν υπάρχουν συνταξιούχοι, συνήθως πιο μεγάλου εισοδήματος που στις διακοπές τους θέλουν να υπάρχει κίνηση, που πάνε να πιούν κι αυτοί ένα ποτό; Δεν ξέρετε ότι όποιος κοιμάται σίγουρα δεν ξοδεύει;

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η πολη, με τις τοσες δυνατοτητες, μενει "νεκρη" διοτι υπαρχουν συγκεκριμενα συμφεροντα που το θελουν αυτο και δεν εχει να κανει με τα σκυλαδικα που αναφερεις εσυ φιλαρακο.
Μια πολη με τετοιο παραλικο μετωπο, με δυνατοτητες υποδοχης κρουαζιερας ειτε για την ιδια την πολη ειτε για επισκεψη στους Δελφους, με δυνατοτητες ιδρυσης χωρου για υδροπλανα και τοσα αλλα!
Αλλα τι να περιμενει κανεις οταν ακομα και την επεκταση σχεδιου πολης την εχουν θαψει γιατι φοβουνται καποιοι μην χασουν πελατεια! Τοσο μικρομυαλοι!
Και αντε αυτοι υπαρχουν παντου! Η πολιτεια δεν εχει ΝΟΜΙΚΗ υποχρεωση να διεκπεραιωνει τετοιες υποθεσεις σε συγκεκριμενους χρονους? Τετοια αδιαφορια?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, το ένα φέρνει το άλλο. Ακόμα και σε μέρη με λίγες υποδομές ή αξιοθέατα, αν έρθει κάποιος και εισπράξει θετικά "Vybes", έχει ευχάριστες εμπειρίες, αυτό αποτυπώνεται στο "Θυμικό" του και θέλει να ξαναέρθει και να το ξαναζήσει.

Όταν του περνάς ότι σε αυτόν τον τόπο πήγαινε μόνος σου, ρίξε μια βουτιά και μετά άντε τώρα να κοιμηθείς, γιατί να ξαναέρθει; Πάει να κοιμηθεί κι αλλού. Αν δει τζέρτζελο, νεολαία, κίνηση, έχει πιο "ζεστή" επικοινωνία με τους ντόπιους, περάσει καλά, θυμάται ωραίες καλοκαιρινές βραδιές (και ναι, η μουσική παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό και ναι, ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών έχει να κάνει με το πως περνάς τα βράδια και τις νύχτες σου) , θα θέλει να επαναλάβει την εμπειρία.

Είναι συναίσθημα πιο πολύ παρά κάτι που εξηγείται με λόγια.

Σωστά αυτά που λες, αλλά ας ξεκινήσουμε λίγο και με τα πιο απλά που είναι άμεσα στο χέρι μας. Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, οι τοπικές αρχές και πάει λέγοντας για τα μεγάλα, αλλά ο καθένας από εμάς τι κάνει έστω για τα μικρά;
Κοιτάει τη βόλεψή του και περιμένει να έρθουν τα λεφτά ουρανοκατέβατα χωρίς να υποχωρήσει ούτε τακ για να εξυπηρετήσει αυτόν που φέρνει τα λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι εάν δεν υπάρχει σχετική κίνηση η επιχείρηση σου θα κλείσει... αλλά μάλλον δεν σε νοιάζει και πολύ

Ανώνυμος είπε...

Άμα θέλει κάποιος να βάλει μουσική για να κονομισει να πληρώσει δίπλα τζάμια και να μην ακούγεται έξω. Δεν φταίμε εμείς που πρέπει να πάμε στη δουλειά μας το πρωί τα σκύλοτραγουδά μεχρι τις 5 το πρωί. Δηλαδή για να διασκεδάσουν είκοσι άνθρωποι να μην κοιμηθεί κανένας. Θες club φτιάξε φίλε στο Λάρνακι και βάρα όσο θες

Ανώνυμος είπε...

Το ωραίο είναι οτι αυτοί που ενοχλούνται και κατήγγειλαν, όσο δίκαιο και άν έχουν, άν κάποιος τους καταγγείλει για τις παρανομίες και τις ελείψεις τους,θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν...!Λίγο νερό στο κρασί σας λοιπόν,ολοι σας,αν πράγματι αγαπάτε και ενδιαφέρεσθε γαυτη την δίσμοιρη πόλη (σας ?)

Ανώνυμος είπε...

Για να είμαστε ειλικρινείς, εκτός κι αν ένα ξενυχτάδικο βρίσκεται σε καμια υπόγα σε κτήριο με 50 εκατοστά τοίχους και ηχομόνωση δεκάδων χιλιάδων ευρώ επιπλέον, πάντα θα ακούγεται ακόμα και διπλά και τριπλά τζάμια να βάλει.

Και καλοκαιριάτικα ο άλλος θέλει να έχει ωραίο περιβάλλον και θέα και όχι την αίσθηση κλειστοφοβίας.

Υπάρχουν στην περιοχή άνθρωποι που έβαλαν διπλά και τριπλά τζάμια στα μπαρ τους και πάλι τρώνε ένα σωρό καταγγελίες όσο κι αν μετριάστηκε ο ήχος.

Μήπως έχετε απαίτηση να πάνε να φιάξουν επιχειρήσεις στην κορυφή της Γκιώνας και να έχουν θαμώνες τίποτα αγριοκάτσικα; Στα περισσότερα μέρη του κόσμου συνυπάρχουν όλες οι δραστηριότητες μέσα στον αστικό ιστό, ηρεμήστε λίγο όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Σε μια ευνομουμενη κοινωνια, ολες οι δραστηριοτητες μπορουν να συνυπαρχουν, αρκει να υπαρχουν ορια και να εφαρμοζονται οι νομοι.
Αν δεν θελουμε να τηρησουμε τους νομους, υπαρχουν διαθεσιμες τεχνολογιες και υλικα που μπορουν να μετατρεψουν το μαγαζι μας σε φρουριο.
Ελα ομως που εμεις δεν θελουμε να διαθεσουμε λεφτα για κατι τετοιο(διοτι τα λιγα εσοδα των 15 ημερων του Αυγουστου που βγαζουμε , τα θελουμε για να κλεισουμε τρυπες, να πληρωσουμε εξοδα, να βγαλουμε το χειμωνα...)
Αρα βασιζομαστε στην υπομονη και κατανοηση του γειτονα.
θεμιτο και λογικο.
Αλλα και ο γειτονας ποσο θα αντεξει?
Πανω απο 3 συνεχομενες μερες αυπνιας?
Εσυ ιδιοκτητη ξενυχταδικου αντεχεις πανω απο 3 μερες καθολου υπνου?(και δεν εννοω να πας 5 το πρωι σπιτι και να κοιμηθεις μεχρι 3 το μεσημερι, εννοω καθολου υπνου)
Αντεχεις, να περνανε τα μηχανακια με τις χαλασμενες εξατμησεις εξω απο το παραθυρο σου και να σου σπανε το τυμπανο, μονο και μονο επειδη ειναι νεολαια και κανουν την 'επανασταση τους'?
Αντεχεις, να περνανε τα φορτηγα της εταιριας βωξιτη εξω απο την πορτα σου και να τρανταζεται το σπιτι, η' να κανουν φορτωση και οταν φυσαει να γεμιζει το σπιτι κοκκινοχωμα?
Αντεχεις????
Γι'αυτο λοιπον ορια παντου!
Διοτι ο Ελληνας εχει κανει τα τελευταια χρονια πολυ υπομονη και πολυς κοσμος καταφευγει στην αυτοδικια.
Μην καταληξουμε να τρωμε ο ενας τον αλλο!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μ ενοχλεί το φορτηγό που αφήνει τις ροδιές του στην άσφαλτο με κόκκινη σκόνη όταν περνάει αργά - αργά και επιδεικτικά από την παραλία της Ιτέας, κάνοντας σλάλομ αναμεσα στα παρατημένα χύσην αυτοκίνητα ένθεν και ένθεν του δρόμου
Δεν μ ενοχλεί που μ ετις πρώτες βροχές αρκετά χιλιόμετρα δρόμων κοκκινίζουν και λασπίζουν και απωθούν κάθε επίδοξο επισκέπτη.
Δεν μ ενοχλούν τα μηχανάκια την νύχτα που κάνουν κόντρες στην μαρίνα και στην παραλιακή.
Δεν μ ενοχλει που στα χαλάσματα των κυλινδρόμυλων σταλιάζουν χωματουργικά μηχανήματα,σκονισμένα φορτηγά,κουρασμένα λεωφορεία , σάπια σκαριά και βρίσκουν καταφύγιο αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα.Ναι εκει δίπλα στην μαρίνα που ελλιμενίζονται κότερα αξίας εκατομμυρίων ευρώ.
Δεν μ ενοχλούν που κάπου στην παραλία χάσκουν χαλάσματα απ όπου ξεπροβάλλουν τα κεφαλάκια των τρωκτικών.
Δεν μ ενοχλεί που κανείς δεν προβάλλει ότι ο δήμος Δελφών έχει τρεις γαλάζιες σημαίες.
Δεν μ ενοχλεί που η σπουδαιότερη πόλη της Φωκίδας όχι μόνο δεν έχει κόμβο εισόδου , αλλά όταν προσπαθήσει κανείς να μπει στην πόλη θα πρέπει να περάσει είτε από προχειρο «ΣΛΑ ΜΑΚΑΛΑ» με το σχετικό σκουπιδομάνι , είτε κάτω από στέγαστρο πρατηρίου και δίπλα από ταπέτα αυτοκινήτων που στεγνώνουν σε αυτοσχέδιες κρεμάστρες , αν τελικά περάσει την στενωπό , καθότι η λώρίδα επιβράδυνσης είναι μόνιμα κατειλημμένη από αυτοκίνητα.Αν τύχειδε και είναι νυχτα , ίσως να μη βρεθεί ποτέ η είσοδος , διότι οι πινακίδες καλύπρονται απο καρότσες σκούρων όγκων φορτηγών και μονίμως παρκαρισμένων εγκαταλειμμένων οχημάτων στα συνεργεία.
Δεν μ ενοχλεί που η Περιφέρεια χρηματοδότησε με 8 εκατο Ευρώ μοναστήρια εκκλησιές και ξωκκλήσια (τα περισσότερα στην Ευρυτανία-όπου και χαιδεύονται οι κρατούντες) , ενώ η Φωκίδα δεν έχει δρόμους επικοινωνίας με τον «έξω κόσμο» , αλλά και όσοι υπάρχουν θέλουν νέους τάπητες ασφαλτόστρωσης.
Δεν μ ενοχλεί που αποφυλακίζονται έμποροι ναρκωτικών που ξανάχουν συλληφθεί και ξανάχουν αποφυλακιστεί .
Δεν μ ενοχλεί που ερημώνει η Φωκίδα

Το μόνο που μ ενοχλεί είναι η μουσικη για την νεολαία, το Δεκαπενταύγουστο , σε κάποια απ τα ωραιότερα μαγαζιά που προσπαθούν να επιβιώσουν και συνάμα να ισορροπήσουν την πλάστιγγα απαξίωσης της περιοχής.

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή πιστεύετε ότι για την κατάντια φταίνε μόνο οι κακοί κάτοικοι σας αναφέρω προσωπική εμπειρία την εβδομάδα του 15αυγουστου:
1) σε μαγαζί ζητάω ένα ποτό η απάντηση: δεν έχουμε! Το αλλάζω, επιστρέφει α μας τελείωσε και αυτό!
Η παρέα μου πήρε αναψυκτικό που ήρθε με ανάποδο πλαστικό διαφημιστικό ποτηράκι και καλαμάκι και το τοστ που το έφερε με χαρτοπετσέτα στο χέρι!!
2) 10,05 καθόμαστε στο τραπέζι 10,50 έρχεται να παραγγείλουμε πίτσα αλλά τους τελείωσε η ΖΥΜΗ!! Το αλλάζουμε σε μπέργκερ 11,50 μετά από διαμαρτυρία φύγαμε και μας την είπαν κι από πάνω! Τι θα τα κάνουμε όταν έρθουν; Χαχαχα!!
3) 09 η ώρα στο τραπέζι 9,45 η παραγγελία 11,10 το φαγητό δεν τρωγόταν! Ο κόσμος να φεύγει άλλος να φέρνει μπίρες η νερο για τα παιδια!
4) το πιάτο μου ήρθε κρύο, μου είπαν θα φέρουν φρέσκο και μου έφεραν το ίδιο ζεσταμένο στα μικροκύματα!!!
Δεν το έφαγα αλλά το πλήρωσα!!!

Ευχαριστώ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και κακοί επαγγελματίες . Αυτοί οι κακοί επαγγελματίες εμφανίζονται πλέον στα μέσα δικτύωσης και στους αντίστοιχους τουριστικούς οδηγούς .
Σήμερα όμως δεν παραγνωρίζει κανείς ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα καταστήματα εστίασης της Ιτέας , έχουν κατά πολύ υπερβεί το μέσο όρο για τα δεδομένα της Φωκίδας.
Η βελτίωση , με τον ανταγωνισμό , έρχεται μέρα με τη μέρα .
Η τουριστικότητα μιας περιοχής θα τραβήξει και ξένους επενδυτές στον χώρο αυτό , που ως συνήθως αυτοί φέρνουν την αλλαγή σε ένα τόπο.