Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Σήμερα Δημοτικό Συμβούλιο στον δήμο Δελφών υπό την ...σκιά των ανεμογεννητριών στο Γαλαξείδι

 



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και η εκ των υστέρων γνώση ανθρώπινη είναι αρκεί να γίνεται αποδεκτό ότι γίνανε και λάθη. Και η υποκρισία ανθρώπινο χαρακτηριστικό είναι και αναγνωρίζεται όταν ,κάποιος που δεν ήξερε στο παρελθόν και έκανε λάθος, αφότου έμαθε, δεν σκίζεται να αποκαταστήσει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν και αρκείται να λέει λόγια αλλά να μην κάνει πράξεις. Όταν έγινε δήμαρχος ο κος Ταγκαλής, μαζί με τον κο Μούγα τον απόλυτα πιστό υποστηρικτή του κου Μητσοτάκη των ανεμογεννητριών, βρήκαν τον δρόμο να κάνουν επιστολή στο ΔΕΔΔΗΕ να ενισχύσει τον υποσταθμό στο Σερνικάκι για να χωράει ο Δήμος Δελφών και άλλες ανεμογεννήτριες. Αν έχουν καταλάβει κάτι περισσότερο από όταν έλεγαν σε όλα ναι για να γίνουμε βιομηχανική χαβούζα, τώρα θα πρέπει να κάνουν επίσης ότι μπορούν για να μην γίνουμε. Και είναι πάρα πολλά όσα μπορούν να κάνουν , ένα, το βασικό , το αυτονόητο απο αυτά είναι ένα μεγάλο όχι σε αυτές τις μελέτες. Η αλήθεια βέβαια θα αποδειχθεί , από τα πολλά άλλα επιπλέον που μπορούν και είναι υποχρεωμένοι να κάνουν. Και ξέρουν πιά ότι θα έχουν μαζί τους και όλους τους κατοίκους του Δήμου (πλήν των λαδωμένων δοσίλογων). Αλλιώς ... .

Ανώνυμος είπε...

το επόμενο βήμα μετά τις γνωμοδοτήσεις για τα μάτια του κόσμου, πότε θα κατέβουμε σε δυναμική αντίδραση, ελπίζω το συντομότερο, άλλη λύσεις δεν υπάρχουν

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΠΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ, ΤΑΓΚΑΛΗΣ, ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ, ΜΠΟΥΓΑΣ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ , ΝΔ, ΚΚΕ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΟΤΉΤΩΝ.
ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ. ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ, ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΣΟ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΥΒΡΕΟΛΌΓΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΓΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ. ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ Ή ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ; ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ;!!!!