Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Η Πανδημία Covid ως μετεξέλιξη της 9/11_ σχετικά με την εκμετάλλευσή της_ από την Παγκόσμια πολιτική και Οικονομία.

 



Δεν είμαι ο "πατέρας" της θεωρίας, πρόλαβαν άλλοι «ψεκασμένοι», αλλά βλέποντας τους «αψέκαστους» να την πολεμούν όπως τα εντομοκτόνα πολεμούν τις κατσαρίδες, θα προσπαθήσω να προσεγγίσω κι εγώ την πιθανότητα.

Αυτό που συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον ήταν μια σκηνοθετημένη επίθεση εναντίον του λαού των ΗΠΑ, στο μεταξύ το παραδέχονται και οι «αψέκαστοι», που αιωνίως περιμένουν να επιβεβαιώσουν το Χόλυγουντ και τα «επίσημα ΜΜΕ» τις «συνωμοσιολογίες». Τότε μήπως ο Μάρτιος του 2020 ήταν μια σκηνοθετημένη επίθεση εναντίον όλων των λαών;. Μήπως η «πανδημία« είναι η παγκόσμια 9-11- False-Flag;
Τον Μάρτιο, μας είπαν ότι το lockdown ήταν απαραίτητο για να διατηρηθεί η καμπύλη ιού χαμηλή, έτσι ώστε τα μη παραγεμίσουν τα νοσοκομεία. Δεν παραγέμισαν, ούτε γέμισαν και δεν υπήρχε καν «πρώτο κύμα». Αυτό που στην πραγματικότητα υπήρχε ήταν έλλειψη ασθενών, άδεια κρεβάτια και κομμένα ωράρια εργασίας για το προσωπικό των νοσοκομείων.
Αργότερα ξεκίνησαν τα τεστ, τα οποία εντοπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια «κρούσματα», τα οποία δεν οδηγούν τους «θετικούς» στα νοσοκομεία. Βάζουν τα «κρούσματα» στο προσκήνιο, αντί την αρρώστια και τους θανάτους που τείνουν προς το μηδέν. Όμως στις πανδημίες μόνο ο αριθμός των ασθενών και των νεκρών είναι σημαντικός και όχι ο αριθμός των μολυσμένων ασυμπτωματικών.
Ως τώρα βλέπω δύο επιλογές.
1. Το lockdown ήταν η μεγαλύτερη εσφαλμένη διάγνωση, λανθασμένη απόφαση, o μεγαλύτερος λανθασμένος συναγερμός όλων των εποχών
2. Έγινε σκόπιμα κατάχρηση εξουσίας χωρίς σοβαρό λόγο. Δηλαδή είναι μια τεράστια απάτη, που έχει προκαλέσει αμέτρητες ζημιές.
«Μην αφήσετε ποτέ μια κρίση ανεκμετάλλευτη», είπε ο Ραμ Εμμανουήλ, επικεφαλής του Λευκού Οίκου επί Ομπάμα, το 2009, αποκαλύπτοντας μια πολιτική τακτική που οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούσαν ανέκαθεν για να επεκτείνουν την εξουσία τους και να περιορίσουν τις ελευθερίες. Ο Σόιμπλε επιβεβαίωσε την εκμετάλλευση της κρίσης σε συνέντευξη στις 20 Αυγούστου 2020. Η κρίση του ιού είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το υπερκράτος της ΕΕ, επειδή σε περιόδους κρίσης μειώνεται η αντίσταση στις αλλαγές. "Μπορούμε τώρα να καταφέρουμε την οικονομική και χρηματοπιστωτική ένωση, την οποία δεν καταφέραμε ως τώρα», είπε.
Και το έκαναν, με το λεγόμενο πακέτο βοήθειας των 750 δισεκατομμυρίων ευρώ υπάρχει η ένωση ευθύνης, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γερμανός φορολογούμενος είναι υπεύθυνος για όλα τα χρέη των κρατών μελών της ΕΕ ή αλλιώς, η Γερμανία πρέπει να πληρώσει για την ανικανότητα, την κακή διαχείριση και την διαφθορά των νότιων κρατών. Είναι πολύ χαρούμενοι γιατί μπορούν πλέον να συνεχίσουν ανεμπόδιστα την οικονομία χρέους.
Οι πολιτικοί κατασκευάζουν κρίσεις με φόβο και τρόμο για να μπορούν τότε να προωθήσουν τη «λύση» τους χωρίς αντίσταση. Στους ανθρώπους λένε ότι πρέπει να αποχωριστούν τις ελευθερίες τους, ώστε το κράτος να τους διατηρήσει υγιείς και ασφαλείς. Μόνο που με αυτόν τον τρόπο χάνονται τόσο ελευθερία όσο και η υγεία και η ασφάλεια. Ο Χίτλερ έκανε το ίδιο με την σκηνοθετημένη φωτιά του Ράιχσταγκ και με την έγκριση των νόμων έκτακτης ανάγκης από το Ράιχσταγκ έγινε δικτάτορας το 1933.
Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, το Κογκρέσο πέρασε το νόμο περί πατριωτών, νόμους έκτακτης ανάγκης που καθιέρωσαν το κράτος παρακολούθησης. Ελευθερία του λόγου, δικαίωμα διαμαρτυρίας, δικαίωμα αμφισβήτησης της κυβέρνησης, δίκαιες δίκες, τεκμήριο αθωότητας, δικαίωμα αυτοάμυνας, λογοδοσία και διαφάνεια της κυβέρνησης, σωματική ακεραιότητα, όλα αυτά και πολλά άλλα έγιναν θύματα του πολέμου της εξουσίας εναντίον του λαού. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν αποδείξει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά και οι κυβερνήσεις όλων των άλλων δυτικών βιομηχανικών χωρών, αποτελούν μεγαλύτερη απειλή για τις ατομικές και συλλογικές ελευθερίες μας και την εθνική μας ασφάλεια από οποιαδήποτε τρομοκρατική, ή ξένη απειλή, ή πανδημία.
Και πάλι Όργουελ: «Κανείς ποτέ δεν παίρνει την εξουσία με την πρόθεση να την παραδώσει. Η εξουσία δεν είναι ένα μέσο, είναι ο σκοπός».
Η πανδημία, με το lockdown, τις υποχρεωτικές μάσκες, την παρακολούθηση, την κατασκοπεία, την ρουφιανιά και την κρυμμένη απειλή ενός αναγκαστικού εμβολιασμού, έδωσε πράσινο φως στους αντιδημοκρατικούς, μισελεύθερους φασίστες που κρύβονταν σε όλες τις χώρες, να δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο. Βγήκαν οι αρουραίοι από τις βρωμότρυπές τους, ζήτησαν περιορισμούς της ελευθερίας και τους επέβαλαν στα κοινοβούλια σχεδόν χωρίς αντίσταση. Τα βασικά δικαιώματα τέθηκαν σε αναστολή από την μια μέρα στην άλλη, με την δικαιολογία της προστασίας από λοιμώξεις.
Όποιος υπερασπίζεται τα θεμελιώδη δικαιώματα και επικαλείται το σύνταγμα είναι εχθρός του κράτους. Όποιος τάσσεται υπέρ της κατάργησης των δικαιωμάτων στην χώρα του γιορτάζεται και επαινείται από ψηλά. Στις ΗΠΑ επιτρέπονται οι διαδηλώσεις BLM, αλλά εμείς στην Ευρώπη δεν μπορούμε να διαδηλωσουμε υπέρ των των δικαιωμάτων και της ελευθερίας μας. Οι αξίες αναποδογυρίστηκαν.
Όπως μετά την 9/11, όταν τα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποίησαν τακτικές τρόμου για να προειδοποιήσουν για τα φαντάσματα τρομοκρατών που βρίσκονται παντού και πουθενά, έτσι τώρα φοβόμαστε έναν ιό με συμπτώματα γρίπης. 99 τοις εκατό των ανθρώπων δεν παθαίνουν τίποτα απολύτως. Στις 9/11, κυρήχθηκαν όλοι οι τουρίστες, τερρορίστες. Ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» που κήρυξε ο Τζορτζ Μπους, στην πραγματικότητα κηρύχθηκε εναντίον όλων μας, με μαζική διάλυση των δικαιωμάτων μας και εισβολή στην ιδιωτική μας ζωή. Μετά τον Μάρτιο 2020 είμαστε όλοι διασκορπιστές του ιού, πιθανοί δολοφόνοι, που πρέπει να κάθονται στην φυλακή.
Από τις «τρομοκρατικές επιθέσεις» του 2001 έως την οικονομική κρίση του 2008, έως την πανδημία του 2020, κάθε κρίση - κατασκευασμένη ή όχι - έχει γίνει ευκαιρία για τις κυβερνήσεις να μεγαλώσουν την εξουσία τους εις βάρος των φορολογουμένων, με τις ελευθερίες μας να περιορίζονται σε κάθε στροφή. Όπου το πιο μοιραίο για μένα είναι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι καλά και σωστά, που θέλουν ακόμη περισσότερο κράτος. Υπερασπίζονται ακόμη και την δικτατορία. Άνθρωποι που δεν ξέρουν τι να κάνουν με την ελευθερία και την ατομική ευθύνη. Όλα να τα ρυθμίζει το κράτος, να χρηματοδοτεί τα πάντα και τους πάντες, να σώζει όλους τους υποψηφίους πτώχευσης, μοιράζοντας ψίχουλα σε ό,τι πεθαίνει, για το ότι δεν κάνει τίποτα.
Αχ τι καλό που είναι το Lockdown αφού κάθονται στο σπίτι. Το νιώθουν ως ελευθερία, ως διακοπές, επειδή δεν δουλεύουν και μπορούν να κάνουν τα «χόμπυ» τους, τσατ και άγιος ο θεός. Αλλά όπως είπε ο Γκαίτε - «Κανείς δεν είναι πιο σκλάβος από εκείνον που νιώθει τον εαυτό του ελεύθερο χωρίς να είναι». Η προγραμματισμένη οικονομία δεν είναι η αύξηση της αξίας αλλά η καταστροφή της αξίας, η ληστεία του διαθέσιμου, για να μοιράζεται έως ότου δεν υπάρχει τίποτα πια να μοιραστεί. Η εκτύπωση χρημάτων δεν βοηθά.
Ας θυμόμαστε πάντα ότι, ένα κράτος που μπορεί να σου δώσει ό,τι θες, είναι ένα κράτος που μπορεί να σου πάρει ό,τι έχεις. Τρία γεύματα, ένα κρεβάτι και γύρω γύρω τείχη.
Όποιος δεν έχει λάβει τα μέτρα του δεν θα επιβιώσει την μεγαλύτερη κρίση όλων των εποχών.
Πιστεύετε ότι οι δεσπότες θα μεταμορφωθούν πάλι σε δημοκράτες, τώρα που έγλειψαν αίμα; Όχι, θα βρίσκουν πάντα νέους λόγους για να παρατείνουν την δικτατορία και να την κάνουν μόνιμη.
Ή θα θυμηθούμε τι είναι ή δημοκρατία, θα σηκωθούμε και θα αγωνιστούμε για την ελευθερία και τα δικαιώματά μας, να μειώσουμε το κράτος στο ελάχιστο, ή θα καταντήσει όλος ο κόσμος, φυλακή.
Απάντηση στο αρχικό ερώτημα. Καθόλου απίθανη αυτή η "θεωρία συνωμοσίας".

πηγη Αλιεύματα Διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: