Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 38χρονος επαγγελματίας. Δύο ακόμη τραυματίες

Ο άτυχος 38χρονος που  διατηρούσε κατάστημα εστίασης στην Άμφισσα, έχασε την ζωή του ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο συνοδηγός του.


Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα, στον δρόμο Ιτέας – Ναυπάκτου μετά τους Αγίους Πάντες προς τη Ναύπακτο.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος συγκρούστηκε με φορτηγό.

Ο άτυχος 38χρονος που  διατηρούσε κατάστημα εστίασης στην Άμφισσα, έχασε την ζωή του ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ο συνοδηγός του.

Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού επαγγελματία έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία ενώ προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Ευπαλίου.


 πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα που νεοι άνθρωποι χάνονται..σ αυτόν το δρόμο καρμανιόλα .. Ιτέας Ναύπακτου!
Τα εικονοστάσια το δείχνουν.
Ας βάλουν πλάτη όσοι κατέχουν θέσεις και εξουσίες να γίνει νέος δρόμος.
Εκτός αν δεν κυκλοφορούν με αυτοκίνητο...
Κάντε κάτι!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και στον δρόμο Ιτέας - Αμφισσας έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα, αλλά δεν τον λες και καρμανιόλα. Ως πολίτης, οδηγός και κάτοικος της ευρυτερης περιοχής θα συμφωνήσω ότι η Ε. Ο Ιτέας-Ναυπάκτου έχει αρκετα σημεία που θέλουν προσοχή, έχουν γίνει έργα, συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να γίνονται ευελπιστω, αλλά σαν ντόπιοι γνωρίζουμε τους δρόμους μας και εύχομαι ποτέ να μην υπάρξει "η κακιά η ώρα" για κανεναν!! Ζώνη, κράνος κτλ, αφήνουμε το κινητό και το αλκοόλ στην πάντα και οδηγούμε με προσοχή..

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σας,έχω περάσει τον δρόμο νύχτα με βροχή και νομίζεις ότι οδηγείς στο χάος!
Και εκείνες οι γραμμές κάτω άφαντες σε κάποια σημεία.!
Οι πολιτικοί και άρχοντες του νόμου ,δεν έχουν παιδιά που χρησιμοποιούν αυτό το δρόμο.,?
Δεν φοβούνται????

Ανώνυμος είπε...

Σε όλα τα τμήματα του παλιού - υφιστάμενου δρόμου Θερμοπύλες - Αντίρριο έχουν γίνει πολλά και σοβαρά ατυχήματα ( και από ντόπιους που υποτίθεται ότι γνωρίζουν τον δρόμο και από ''ξένους''.
Αλλά, δεν είναι μόνο τα ατυχήματα μόνο που χάνονται τόσες ζωές. Με αυτό το δρόμο της δεκαετίας του 1960 -1970 η Φωκίδα δεν θα βγεί ποτέ στον έξω κόσμο και την ανάπτυξη, αν δεν γίνει ο αυτοκινητόδρομος.
Αυτό ας το καταλάβουν καλά οι βολεμένοι εκπρόσωποί μας και να σταματήσουν τις κοροϊδίες αν δεν μπορούν ας παραιτηθούν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ιδρώνει κανενός το αυτί!
Δεν μπορούν,δεν θέλουν,δεν τους νοιάζει?
Ίσως να μην έχουν όφελος!
Εδώ χάνονται νέοι άνθρωποι!!!

Μ είπε...

Όταν έρχονται οι εκλογές θα έπρεπε να το απαιτούμε από τους υποψήφιους και όχι να ψηφίζουμε κομματικά ή λόγω γνωριμίας...! Τους γλείφουμε και το ξέρουν ότι θα τους ψηφίσουμε, για αυτό και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο παρά η θεσούλα τους! Ας θέταμε σαν προϋπόθεση, για να βγουν, κάποια ζητήματα και τότε θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...! Ο Θεός να τον αναπαύσει και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!

Ανώνυμος είπε...

Απ ότι κατάλαβα,επειδή δεν πρόκειται να γίνει κάποιο έργο,ας προσέχουμε όσο μπορούμε κατά την οδήγηση στο "δρόμο" που θυμίζει "στράτα".
Βάλτε τουλάχιστον καμμιά μεγάλη πινακίδα που να γράφει:*Στα επομενα 2km συμβαίνουν ατυχήματα*.
Προστατέψτε τους νέους!!!!!!!!!