Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Λιμενικό Ταμείο Ν.Φωκίδας : "Να τακτοποιήσουν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες όλα τα ελλιμενιζόμενα σκάφη στην μαρίνα Ιτέας "

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29/7/20


Στα πλαίσια της καταγραφής των μικρών σκαφών, των ιδιωτικών και επαγγελματικών πλοίων αναψυχής στη μαρίνα της Ιτέας έως 31/12/20 και της αποστολής των στοιχείων στην αρμόδια υπηρεσία του ΤΑΙΠΕΔ, παρακαλούνται όλοι όσοι κατέχουν θέση στη μαρίνα της Ιτέας και δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, να επικοινωνήσουν άμεσα με το γραφείο.
Εκ του ΛΤΝΦ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι πριν λίγο καιρό κάποιοι ιδιοκτήτες σκαφών που τα ελλημενίζουμε στην μαρίνα Ιτέας στην κυριολεξία χιλιοπαρακαλάγαμε την υπάλληλο του Λιμενικού Ταμείου προκειμένου να προπληρώσουμε τις θέσεις μας. Σε σημείο τέτοιο ώστε να θεωρούμε ότι μας γίνεται και ατομική εξυπηρέτηση. Από την πλευρά της η υπάλληλος είχε και έχει δίκιο διότι ένας και μόνο υπάλληλος καλείται να φέρει εις πέρας όλη την γραφειοκρατία μίας υπηρεσίας με αρκετές αρμοδιότητες.

Ανώνυμος είπε...

τζαμπατζηδες

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και το μουστάκι.....θα βάλει να ξυρίσουν ,η καινούργια πρόεδρος!!!!
Επιτέλους,κατι ,πολλή καλό,γινεται!(οι προηγούμενοι προεδροι,μας εκαναν,σήμερα να βλεπουμε να γίνονται τα αυτονόητα και εμεις να χειροκροτάμε!)