Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Ο δήμαρχος θεωρεί το Δελφικό Τοπίο και τις προστατευόμενες περιοχές NATURA εχθρικές στις επενδύσεις ; (άρθρο του αναγνώστη Α.Γ)



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

---και το ειρωνικό της υπόθεσης είναι πως ο τέως δήμαρχος ήθελε να κάνει τουριστικό το Σερνικάκι με resorts !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντί να αγκαλιάσετε τον όμιλο Κυριακούλη που με την μαρίνα Ιτέας σκέπτεται να κάνει την μοναδική αξιόλογη τουριστική επένδυση στο Νομό τα τελευταία χρόνια , πράττετε το εντελώς αντίθετο .
Προκαλείτε την κυβέρνηση που έχει βάλει ρότα για το "Πράσινο ακρωτήρι" να απαξιώσει πλήρως την τουριστική προοπτική του δήμου Δελφών με την άρση ή περιορισμό του Δελφικού τοπίου και τον αποχαρακτηρισμό των περιοχών Natura προς όφελος αυτών των "επενδύσεων" που έχουν ερημώσει την περιοχή.


Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ...ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ !!

Ανώνυμος είπε...

Αναπτυξη κ ας πονάει λίγο...
εξάλλου υπάρχουν κ τα ανάλογα λιπαντικά

Ανώνυμος είπε...

Την αντιπολίτευση ο δήμαρχος δεν την λαμβάνει υπ όψη του .
Το είδαμε σε όλους τις διενέξεις μαζί τους . Από την ψήφιση του προϋπολογισμού μέχρι το κλείσιμο του μοναδικού κολυμβητηρίου του Νομού .


Ανώνυμος είπε...

Αγκαλιάστε κε Δήμαρχε την μεγάλη και σοβαρή επενδυτική κίνηση που συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην Μαρίνα Ιτέας,με την πρόταση Διαχείρισης της ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ.
Σημειώστε παρακαλώ ότι είναι η Πρώτη μεγάλη επιχείρηση Τουρισμού που έρχεται στην περιοχή μας τα τελευταία 50 χρόνια.
Δώστε επίσης και την περιοχή των "Γαλλικών Μόλων" στην Κυριακούλης,ώστε να αξιοποιηθεί η Απαξιωμένη Δυτική Περιοχή της Ιτέας.
Αποτελεί πρόκριμα γιά την Τουριστική Ανάπτυξη του Δελφικού Τοπίου , η επιτυχία του εγχειρήματος ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ στην περιοχή μας.

Ανώνυμος είπε...

Τί λες αγαπητέ 4:32; Πιστεύεις πράγματι ότι οι επικεφαλής της Δημοτικής αρχής σήμερα είναι υποστηρικτές της τουριστικής ανάπτυξης; Εγώ τους ξέρω εδώ και πολλά χρόνια εξωτερικούς συνεργάτες εργαζόμενους ή συνεργαζόμενους με την τοπική εταιρία εξόρυξης βωξίτη που έχει απαξιώσει με τις παραλιακές της παρανομίες την κάποτε κορυφαία τουριστική περιοχή των Δελφών, την εταιρία των ιχθυοκαλλιεργειών που έχουν απαξιώσει το κάποτε τουριστικό Γαλαξίδι και με τις εταιρίες αιολικών που δεν θέλουν να ακούνε για τουρισμό γιατί η βουτιά του τουρισμού στις Βαυαρικές Άλπεις ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην Γερμανία και τώρα δεν τους θέλουν ούτε αυτοί που τις φτιάχνουν. Οι δικοί μας να δημιουργήσουν προβλήματα μπορεί , κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη, να βοηθήσουν αποκλείεται. Θα χαρώ βέβαια και εγώ να κάνω λάθος. Στο χέρι τους είναι να διαψεύσουν και εμένα και πολλούς πολλούς άλλους που λένε τα ίδια με μένα.