Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Λ.Τ. ΦΩΚΙΔΑΣ

Συγκροτήθηκε με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη η Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας.

Με την απόφασή του, η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, ο Ι. Πλακιωτάκης αποφασίζει τη συγκρότηση της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενι- κού Ταμείου Ν. Φωκίδας ως ακολούθως:
  1. Τον Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. ΚΟΤΣΙΜΠΟ Αλέξανδρο του Παναγιώτη, Προϊστάμενο της Λιμενικής Αρχής Ιτέας, ως Αντιπρόεδρο, αναπληρούμενο από τον Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. ΤΣΕΛΕ Ιωάννη του Γεωργίου, Υπολιμενάρχη Ιτέας.
  2. Τον Λύτρα Ηλία του Λεωνίδα, Προϊστάμενο του Τελωνείου Ιτέας, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από την Σιγάλα Παρασκευή του Δημητρίου), αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τελωνείου Ιτέας.
  3. Την Αναγνωστάκου Σοφία του Δημητρίου, γεωπόνο, αναπληρούμενη από την Ζαφειράκου Κωνσταντίνα του Σαράντου, δικηγόρο.
  4. Τον Κουτονιά Παναγιώτη του Ιωάννη, εκπαιδευτικό, αναπληρούμενο από την Λύτρα Αργυρούλα του Γεωργίου, οικονομολόγο.
  5. Τον Κακανά Κωνσταντίνο του Παναγιώτη, πολιτικό μηχανικό, αναπληρούμενο από τον Τσαφόγιαννο Ηλία του Ευθυμίου, χημικό.
  6. Τον Ζαχαρόπουλο Ανδρέα του Αλεξάνδρου, ιδιωτικό υπάλληλο, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Δελφών, αναπληρούμενο από την Σεγκούνη Χρυσάφω του Ηλία, βοηθό φαρμακοποιού, Αντιδήμαρχο Δήμου Δελφών, κατόπιν υποδείξεως του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας.
  7. Τον Γαζή Κωνσταντίνο του Γεωργίου, επιχειρηματία, αντιπρόσωπο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ν. Φωκίδας , αναπληρούμενο από τον Τσαφόγιαννο Ηλία του Ευθυμίου, επιχειρηματία.
  8. Τον Αγγελόπουλο Ευθύμιο του Νικολάου, Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Φωκίδας, αναπληρούμενο από την Αρβανιτοπούλου Ευαγγελία του Ηλία, ταμία του Εργα- τοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Φωκίδας.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής θα εκλεγεί μεταξύ των μελών της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του β.δ. 14/1939 (ΦΕΚ 24 Α ́).
Η θητεία της Λιμενικής Επιτροπής είναι τριετής και αρχίζει από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άιντε να δούμε.
Μην ξεχνάμε πως το προηγούμενο Λιμενικό Ταμείο ήταν ίσως αν όχι το πιο επιτυχημένο, τουλάχιστον ένα από τα πιο επιτυχημένα.

Κάπως έδειχνε τουλάχιστον πως είχαν ξυπνήσει.
Μακάρι κι αυτή η διοίκηση να δουλέψει.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στη καινούργια διοίκηση αλλά σαν το Βανδώρο δεν θα είναι