Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΙΤΕΑ... Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Κ.Α.Σ. η επισκευή του κλειστού γηπέδου.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σπίτι, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Με Ομόφωνη απόφασή του, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, στην συνεδρίαση της 12ης Φεβρουαρίου αποφάσισε α) την έγκριση της μελέτης επισκευής-αντικατάστασης του κελύφους του κλειστού γηπέδου της Δ. Ε. Ιτέας καθώς και β) την διατύπωση σύμφωνης γνώμης για την υπαγωγή στο Ν. 4495/2017 των αποδυτηρίων του εν λόγω γηπέδου.


Κατόπιν της σημαντικής αυτής απόφασης ανοίγει ο δρόμος για την διεξαγωγή διαγωνισμού για την έναρξη των εργασιών οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν από δεσμευμένα Περιφερειακά κονδύλια ύψους 350.000 χιλιάδων ευρώ.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις υπηρεσίες του ΥΠΠΟ, την ΕΦΑ Φωκίδος και την Προϊσταμένη αυτής κα Αθ. Ψάλτη για την ουσιαστική βοήθειά τους. Επίσης την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την δέσμευση του ποσού καθώς και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας και το μελετητικό γραφείο του κου Γιάννη Κολλιαλή για την άψογη προετοιμασία του φακέλλου της μελέτης.

Η Πόλη της Ιτέας , ο Δήμος μας, οι Δημότες μας, αξίζουν αθλητικές εγκαταστάσεις ανάλογες με την προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα του τόπου!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο που προέρχεται αυτή η πληροφορία;
Απο τα συμφραζόμενα (ο Δήμος μας, οι Δημότες μας κλπ), το κείμενο προέρχεται απο κάποιο δελτίο τύπου. Ο Δήμος Δελφών δεν έχει βγάλει κάποιο επίσημο Δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα του δήμου.
Έχετε κάποια εσωτερική πληροφόρηση μέσα απο το δήμο και δημοσιεύετε το Δελτίο Τύπου ΠΡΙΝ απο τον δήμο ;
Είναι ΗΘΙΚΟ αυτό απο μέρους σας ;
Παρότι το ιστολόγιο σας δεν είναι δημοσιογραφικό αλλά ιστολόγιο συλλόγου, η δημοσιογραφική δεοντολογία δεν θα έπρεπε να τηρείται ;
Αν η πληροφορία δεν προέρχεται μέσα απο το δήμο αλλά απο άλλη πηγή ιστοσελίδας δεν θα έπρεπε να την αναφέρετε ;

Καρτερία είπε...

Ευχαριστούμε για την επισήμανση. Ήταν παράληψη μας. Η πηγή είναι από τον λογαριασμό του Αντιδημάρχου Δελφών κου Λουκά Αναγνωστόπουλου στο facebook.

Ανώνυμος είπε...

ευκαιρία να πάρετε έγκριση να σκεπάσετε το κολυμβητήριο

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας...
Χρειάζεται έγκριση για ένα κάλυμμα στο κολυμβητήριο ή το κλειστό γήπεδο μπάσκετ...αλλά δεν χρειάζεται άδεια ο βωξίτης να ασελγήσει στο περιβάλλον... και να ξεκαυκαλίσει τα ιερά χώματα των Δελφών...μωρέ μπράβο σας!