Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΩΚΙΚΗ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΩΚΙΚΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


   Η Αναπτυξιακή Φωκική Α.Ε - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α (ΑΝΦΩΑΕ) που εδρεύει στην οδό Γιδογιάννου 37 Τ.Κ. 33100 Άμφισσα με την υπ’αρίθμ. 645/206/14-02-2019 απόφαση του Δ.Σ της Εταιρείας, στα πλαίσια της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, για την εύρυθμη λειτουργία της και την κάλυψη των επιχειρησιακών υποχρεώσεων λογιστικής υποστήριξης της, κατά την εφαρμογή του τοπικού προγράμματος Μ.19 CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), που έχει αναλάβει να υλοποιήσει με βάσει την με Α.Π: 3206/12-12-2016 (ΦΕΚ4111/Β/2016) του ΥΠΑΑΤ στην περιοχή του νομού Φωκίδας, ενδιαφέρεται για συνεργασία με Λογιστή Φοροτεχνικό ελεύθερο επαγγελματία με Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις προτάσεις τους και τα δικαιολογητικά τους στα γραφεία της Εταιρείας. Συγκεκριμένα εντός κλειστού φακέλου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν οικονομική προσφορά (μηνιαίο και ετήσιο κόστος παροχής των λογιστικών υπηρεσιών τους) καθώς επίσης πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών, πιστοποιητικών προϋπηρεσίας-εμπειρίας , αδειών ή βεβαιώσεων άσκησης επαγγέλματος λογιστή και αδειών χρήσης λογισμικών εφαρμογών-συστημάτων λογιστικής υποστήριξης. Εκτός των ως άνω οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν απόσπασμα ποινικού μητρώου και αποδεικτικά φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.
      
      Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν κατ’ ελάχιστο τα παρακάτω προσόντα:
Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ τάξης Πτυχιούχος ΑΕΙ ή ΤΕΙ με πενταετή τουλάχιστον εμπειρία στην τήρηση διπλογραφικού λογιστικού συστήματος και ειδικότερα Ανωνύμων Εταιρειών. Επιπλέον να διαθέτει και να έχει γνώση εφαρμογής λογισμικών συστημάτων λογιστικής υποστήριξης νομικών προσώπων (Ανωνύμων Εταιρειών), να έχει δικαίωμα σύνταξης και υπογραφής χρηματοοικονομικών καταστάσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4308/2014 (Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα) και γενικότερα να διαθέτει τα τυπικά προσόντα και τις απαιτούμενες ικανότητες πλήρους λογιστικής υποστήριξης της Εταιρείας με την επωνυμία: «Αναπτυξιακή Φωκική Α.Ε. - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ».

     Η ανάθεση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 5 (απευθείας ανάθεση) του Κανονισμού Αναθέσεων με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με κριτήρια την κατοχή των ως άνω  αναφερομένων προσόντων, τη δυνατότητα της καλής εκτέλεσης της σύμβασης από τον ανάδοχο και την οικονομική του προσφορά. Η ανώτατη προσφερόμενη αμοιβή για ετήσια παροχή υπηρεσιών λογιστικής υποστήριξης  μπορεί να ανέλθει έως του ποσού των  4.800,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ενώ η διάρκεια της σύμβασης παροχής υπηρεσιών θα είναι τετραετής με δυνατότητα ανανέωσης μετά από συμφωνία των συμβαλλομένων.

     Οι προτάσεις - προσφορές και τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων υποβάλλονται καθημερινά από ώρα 08:00 μέχρι 14:30, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 28η  Φεβρουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30, στα γραφεία της Αναπτυξιακής Φωκικής Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (Γιδογιάννου 37 Τ.Κ. 33100 Άμφισσα, υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Ιωάννα Θεοχαροπούλου τηλ. 2265079281).

Άμφισσα 14-02-2019

Για την Αναπτυξιακή Φωκική Α.Α.Ε-ΟΤΑ  
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ  
Ευάγγελος Κατσαγούνος
(Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φωκίδας)


Δεν υπάρχουν σχόλια: