Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ… ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ - ΤΟ ΕΡΓΟ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ





«Την κολοκυθιά παίζουν οι κάτοικοι της Ερατεινής και της Παραλίας Τολοφώνας σχετικά με το έργο της Παραλίας Τολοφώνα, το οποίο όλο και λύνεται κι όλο άλυτο μένει, προκαλώντας την εύλογη αγανάκτησή τους, καθώς βλέπουν ότι άλλο ένα έτος πηγαίνει χαμένο ως προς την υλοποίησή του». Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή Φωκίδας», αναφερόμενη στην παρέμβαση που όλο εξαγγέλλεται, αλλά ακόμα ο εργολάβος δεν έχει ξεκινήσει τις εργασίες.
Και συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα: «Παρά το γεγονός ότι εδώ και μήνες έχει προεξαγγελθεί ότι το έργο (προϋπολογισμού 800.000 ευρώ) έχει ανατεθεί σε ανάδοχο από την περιοχή της Πάτρας, ωστόσο, το άκρως επίκαιρο φωτογραφικό υλικό που έχουμε στη διάθεση μας αποδεικνύει ότι ακόμα δεν έχει μπει ούτε μία πέτρα πάνω σε άλλη». Και καταλήγει: «Το σίγουρο είναι ότι χάνεται άλλη μια χρονιά στην υλοποίηση της ζωτικής κι απολύτως αναγκαίας αυτής παρέμβασης, καθώς βρισκόμαστε μπροστά στη νέα τουριστική σεζόν, γεγονός που καθιστά απαγορευτική την έναρξη των εργασιών»!


Έργο που όλο εξαγγέλλεται… αλλά ποτέ δεν ξεκινά

Το έργο «φάντασμα» στην παραλία Ερατεινής!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η θάλασσα θα κάνει τη δουλειά της και έχει μεγάλη υπομονή..

Ανώνυμος είπε...

Αν κάνανε το έργο τώρα μέχρι τις εκλογές θα το είχε πάρει η θάλασσα. Αμμοχάλικα απο το ποτάμι και μπάζωμα της θάλασσας και το χρήμα να ρεέι άθνονο ποιός θα νετρήσει τα κυβικα που θα πάει η θάλασσα
.