Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Βαγγέλης Ανδρικόπουλος - Ο Έλληνας στη λίστα «30Under30» του Forbes

Ένας από τους τριάντα νέους κάτω των τριάντα ετών που ξεχώρισε το έγκριτο περιοδικό Forbes για τις επιδόσεις του στον τομέα των Οικονομικών. 



Το όνομα ενός νεαρού Έλληνα, του Βαγγέλη Ανδρικόπουλου βρίσκεται φέτος στη λίστα του Forbes «30Under30», στην κατηγορία «Finance Europe».   Ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος είναι ένας από τους τριάντα νέους κάτω των τριάντα ετών που ξεχώρισε το έγκριτο περιοδικό Forbes για τις επιδόσεις του στον τομέα των Οικονομικών.   Ο 28χρονος, Βαγγέλης Ανδρικόπουλος είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά με Bachelor στο Πανεπιστήμιο του Γουεστμίνιστερ και το 2013 ξεκίνησε να κατασκευάζει τεχνολογικές startups.   Σήμερα ζει στο Λονδίνο και εργάζεται ως αναλυτής στην εταιρία τεχνολογίας Outlier Ventures. 



Εργάζεται στον τομέα του blockchain technology, της τεχνητής νοημοσύνης και του «internet of things» και ο ίδιος δηλώνει «παθολογικά περίεργος».   Ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος έχει εργαστεί, σύμφωνα με το βιογραφικό του, και σε εταιρείες όπως η Virgin, στην οποία κατείχε τη θέση του Virgin Startup Mentor.   Η φετινή λίστα του Forbes περιλαμβάνει 300 νέους κάτω των τριάντα ετών σε δέκα κατηγορίες. «Mπορεί να είναι νέοι, αλλά ξεχωρίζουν», γράφει το Forbes. 



Η ετήσια λίστα περιλαμβάνει 300 νέους σε μια ποικιλία κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας, των οικονομικών και της τεχνολογίας, που φέτος προέρχονται από 34 ευρωπαϊκές χώρες.   Οι δημοσιογράφοι του Forbes εξέτασαν χιλιάδες υποψηφίους και ζήτησαν από τους ειδικούς να καταρτίσουν τον κατάλογο και να εξασφαλίσουν ότι κάθε μέλος, είτε πρόκειται για κορυφαίο μουσικό είτε για ιδρυτή εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, είναι ηγέτης της βιομηχανίας του. 


Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: