Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Συγχαρητήρια σε αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου και αστυνομική διεύθυνση Φωκίδας από τον πολιτευτή της Ν.Δ Κ.Χαλιορή


Για το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί συνηθισμένη διαδικασία η επιτυχής έκβαση οποιασδήποτε υπόθεσης αστυνομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή ελέγχου της.


Μόνο για τους τρεις πρώτους μήνες του 2018 οι αστυνομικοί του Α.Τ Ευπαλίου έχουν προβεί στην εξάρθρωση σπείρας κλεφτών στην Νότια Δωρίδα, την σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών μετά από μπλόκο στην περιοχή του Μαραθιά και τελευταία στην εκ νέου εξάρθρωση σπείρας αρχαιοκαπήλων  στην Μακρινή. Οι ειδήσεις σχετικά με τις επιτυχίες του τμήματος έχουν φιλοξενηθεί από ειδησιογραφικά μέσα της Αθήνας πολλάκις, κάτι που αποδεικνύει την δυναμική τόσο των αστυνομικών του τμήματος όσο και των υποθέσεων που κλήθηκαν να διαχειριστούν.
   
Η αστυνομική διεύθυνση Φωκίδας γενικότερα, αποτελεί μία από της πιο αποτελεσματικές αστυνομικές διευθύνσεις στην Ελλάδα. Τα προβλήματα στην λειτουργία των αστυνομικών τμημάτων,οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό,στον νομό έχουν εκφραστεί πολλές φορές από τους αστυνομικούς και το διοικητικό προσωπικό που τα στελεχώνουν. Παρά τα προβλήματα οι αστυνομικοί δείχνουν να δρουν ανεπηρρέαστοι όταν το καθήκον τους καλεί. Με αυτό τον τρόπο δίνουν την δική τους απάντηση σε όλους αυτούς που μιλούν για κλείσιμο ή συγχωνεύσεις αστυνομικών τμημάτων, που προέκυψαν από επιστημονικές μελέτες πίσω από κλειστές πόρτες υπουργείων.
Οι γυναίκες και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ευπαλίου,οπως επίσης και συνολικά το προσωπικό της αστυνομικής διεύθυνσης Φωκίδας αξίζουν τα συγχαρητήρια αλλά και τον σεβασμό μας.

Κωνσταντίνος Εμ.Χαλιορής
Οικονομολόγος-M.Sc
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν.Φωκίδας

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι πολυ που καποιοι εξακολουθουν να επιμενουν να προβαλουν το θεμα των τελευταιων ημερων με τη δηθεν σπειρα αρχαιοκαπηλων!!!!Η ελληνικη δικαιοσυνη απεφανθη,ενημερωστε και τον κ. Χαλιορη να μην εκτιθεται!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κατα τα αλλα συμπαθης φερελπις Κος Χαλιορης ως τι συμμετεχει σε επισκεψεις , βγαζει ανακοινωσεις , στελνει ευχαριστηρια κ.λ.π. Ειναι τοπικο κομματικο στελεχος ; αν ναι μεχρι εκει δηλαδη στα κομματικα του καθηκοντα .Αν εχει οριστει υποψηφιος να το ξερουμε , αν οχι θα πρεπει να ξερει οτι οσο εκτιθεται μπορει και να του κανει κακο , τον εχουν βαρεθει τα μεσα δικτυωσης και θα του γυρισει μπουμερανγκ. Η πεταλουδα οσο γυριζει γυρω απο το φως κινδυνευει να καψει τα φτερα της.Ας το εχει υποψην του ο νεαρος πολιτευτης.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα κανει την δουλεια της η αστυνομια αλλα δυστηχως επεμβενουν πολλα μεγαλα κεφαλια στην δουλεια της,και ραβδοι υπηρχαν και χαρτες υπηρχαν και μπουλντοζα υπηρχε και 3 μηνες παρακολουθηση υπηρχε αλλα δυστηχως στο ελλαντα ειμαστε....ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ🏛🏛🏛🏛

Ανώνυμος είπε...

Τι ραβδοι;χρυσου;Η γραφικοτητα καποιων εχει ξεπερασει τα ορια!!!Αφου υπηρχαν τοσα επιβαρυντικα στοιχεια γιατι δεν ασκηθηκε διωξη;Τοσο "σημαντικα" προσωπα ειχαν συλλαβει και τα καλυψαν;Εαν εχεις στοιχεια οτι οι δημοσιοι κρατικοι λειτουργοι χρηματιζονται να τα καταθεσεις στις αρχες αλλιως τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας πουλα τα στο χολιγουντ!!!

Ανώνυμος είπε...

κουραστικαμε με τους μαιντανους της Νεας Δημοκρατιας. Επιτέλους δεν θελουμε αλλους σωτήρες. Ασ κοιταξουν την δουλειά τους, αν έχουν να κανουν κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Τι ραβδοι ρε ανθρωπε;Οτι θες λες;Αυτο που κανουμε στο"Ελλαντα"ειναι να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.Μαθε πως βρισκοντουσαν σε ιδιοκτητο μαντρι και κανανε εργασιες.Και επισημα εγγραφα απεδειξαν περιτρανα πως δεν ηταν αρχαιολογικος χωρος.Αρα ουτε κατηγοριες υφιστανται.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΚΡΥΝΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΗ ΜΕ ΔΟΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΨΙΑ 2 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΗΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΕΠΙΣΙΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Η ΜΑΚΡΥΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ Κ.ΧΑΛΙΟΡΗΣ ΘΑ ΕΠΕΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΙΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ.

Σφηνα... είπε...

A!Μπραβο! !Δυστηχως οι περισοτεροι βγαζουν βιαστικα συμπερασματα και κατεβαζουν αμασητα οτι μας σερβιρουν.Αυτο που λεω παντα ειναι ο Θεος να μας φυλαςι μακρια απ το κακο και απ το"αδικο".Και στην περιπτωση αυτη απ οτι φαινεται αδικα συνεβησαν ολα.