Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ


Διαβάζοντας και βλέποντας αυτά, ένα μικρό μόνο μέρος, ο κάθε νοήμων Έλληνας πολίτης βγάζει τα συμπεράσματα του. Ας σταθούμε στο πρώτο, αυτό για τους νέους, το μέλλον της Πατρίδας μας!  
Την ιδέα τη πήραμε από το iteanews.blogspot.com που σε ένα σχόλιο βρήκαμε ένα σύνδεσμο  που πράγματι μας εντυπωσίασε.
Δείτε το video που ακολουθεί. Έχει ενδιαφέρον.


 



Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»


(Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε - μέχρι της σήμερα - ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!)


Πρωτόκολλο Πρώτο

Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών. Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες "γυναίκες του κόσμου" που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους.
Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία.
Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: "Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα", λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού μ' αυτό το δόλωμα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτε άλλο παρά για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία, που άλλοτε προφυλασσόταν τόσο καλά εναντίον του εξαναγκασμού του συρφετού.

Πρωτόκολλο Δεύτερο

Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Η διανοούμενη τάξη των Χριστιανών θα καυχιέται για τις γνώσεις της και, χωρίς να τις εξετάζει λογικά, θα ενεργοποιεί όλα τα διατάγματα της επιστήμης, τα οποία θα συγκεντρώνουν οι πράκτορές μας, για να οδηγούν τα πνεύματα των Χριστιανών στην κατεύθυνση που μας είναι αναγκαία.
Μη νομίσετε ότι αυτές οι διαβεβαιώσεις μας είναι αβάσιμες. Παρατηρήστε τις επιτυχίες, τις οποίες μπορέσαμε να δημιουργήσουμε στο Δαρβινισμό, στο Μαρξισμό, στο Νιτσεϊσμό.
Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς.

Πρωτόκολλο Τρίτο

Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεοκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.
Όλα αυτά τα δήθεν "δίκαια του λαού
" δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα.
Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος.
Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί.
Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.
Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν "μεγάλη". Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας.
Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι σαν διεθνής δύναμη, διότι, όταν μας επιτίθενται σε ένα κράτος, μας υπερασπίζονται στα άλλα. Η λέξη "ελευθερία" βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του Θεού και της Φύσης.








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ:
Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΠΟΥ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ(ΒΛ.ΛΑΪΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αφήνετε τις πνευματικές συναντήσεις για δελφικά ιδεώδη και να καθαρίσετε τους κάδους στη παραλιακή της Ιτέας που βρωμάνε από το Μαϊάμι μέχρι το Θάλασσα. Θα ψάχνουμε για πελάτη σε λίγο. Και η καθαριότητα είναι πολιτισμός. Φτάνει η προβολή σας ή φταίνε οι απλήρωτοι υπάλληλοι;