Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Ο Κος Μπούγας συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κο Σχοινά και του ζήτησε να μεσολαβήσει στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε για υλική και θεσμική στήριξη στην καταστροφική πυρκαγιά της 4/7/2022



Η «κ» ελπίζει βεβαίως πως δεν διέφυγε στον κ.Μπούγα , να υπογραμμίσει στον κο Σχοινά , το γεγονός ότι ο «Παραδοσιακός ελαιώνας της Άμφισσας» , είναι μέρος του «Δελφικού Τοπίου» , το οποίον προστατεύεται σαν μνημείο της UNESCO και το οποίο είναι απείρως περισσότερο γνωστό στους Ευρωπαίους Εταίρους μας .

Όσον αφορά στην πραγματικότητα και την αλήθεια για το πιο είναι το πρόβλημα στην υπόθεση του Δελφικού Τοπίου αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης που προσφέρει , ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί , πέραν κάθε αμφισβήτησης και στην ανάρτησή μας εδώ.



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ο κος Σχοινάς πείσει τους Ευρωπαίους , όπως ακριβώς τους πείθει να «μαλώσουν» τον Ερντογάν τοτε δεν φοβόμαστε. Το μέλλον του ελαιωνα ειναι εξασφαλισμένο.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη το Δελφικό Τοπίο δεν εμπόδισε στο να μπουν ανεμογεννήτριες στη Δεσφίνα , τις οποίες εσύ επισκέφθηκες φορώντας και κίτρινο προστατευτικό κράνος.. Αυτη την «ανάπτυξη» δεν την εμπόδισε το δΕΛΦΙΚΌ τοπίο , ποια άλλη ανάπτυξη εμπόδισε ;
Προ καιρού αντίθετα μάλιστα το Δελφικό Τοπίο τράβηξε στην καρδιά του μονάδα Γκόλφ απασ΄χολησης 1200 ατόμων την οποία βεβαίως κάποιο άλλο ενδεχομένως συμφέρον έδιωξε.
Τι είδους ανάπτυξη είναι αυτή που ..διώχνει το Δελφικό Τοπίο . ;
Σε άλλη φάση ο τέως δήμαρχος παναγιωτόπουλος έφερε την Enterpise Greece για επένδυση τουριστική στο Σερνικάκι και δεν είπε ακνείς όχι , αλλα΄όλοι είπαν μπράβο. Τελικά δεν έγιεν τίποτε και αντ αυτού εσύ θέλησες να αναβαθμίσεις το Σερνικάκι μετατρέποντάς το σε μπαταρία ενεέργειας του Μυτιληναίου .
Να δεις στον ακαθρέπτη ποιος είσαι να του χαμογελάσεις και να του πεις: « ΑΙΔΩΣ » Φτάνει.

Ανώνυμος είπε...

εγω σε φωτογραφια που ανεβασε ο μπουγας στ φβ τους ειδα χαμογελαστους. ξεχασανε μαλλον γιατι συναντηθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο κος Μπούγας , τόσο καιρό μιλάει για αντισταθμιστικά ωφέλη εξ αίτιας αποφάσεων που δημιουργούν πρόβλημα ανάπτυξης στην περιοχή Δελφων και εννοεί το Δελφικό Τοπίο . Συμφωνώ απόλυτα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν από απαράδεκτο έως άθλιο . Είμαι σίγουρος ότι εννοεί τα μεταλλεία και τις ΑΠΕ . Τον είχα και θέλω να τον έχω σε μεγάλη υπόληψη και είναι αδύνατον να πέφτω έξω.

Ανώνυμος είπε...

Κε Γιαννη , πέστε τους δημοσίως επιτέλους τι εννοείτε , λέγοντας για αποφάσεις που αποτρέπουν την ανάπτυξη του τόπου για να σταματήσουν τα υπονοούμενα.

Ανώνυμος είπε...

Πόσα χρόνια είστε βολευτής κ. Μπούγα ? Για πείτε μας τι ακριβώς κάνατε για να εξασφαλίσετε τον παραδοσιακό ελαιώνα ? Πηγαίνετε να βγάλετε και καμία φωτογραφία με τα καμένα αιωνόβια δέντρα. Έτσι για να θυμόμαστε

Ανώνυμος είπε...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει ; ή θα πούμε το δικό μου δεν κάηκε. Από ψέματα και υποσχέσεις χορτάσαμε πρέπει να ξυπνήσουμε αρκετά η κοροϊδία.