Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Λαϊκή Συσπείρωση Δελφών : “ Για την κατάσταση που έχει περιέλθει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Ιτέας“

 


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To υποκατάστημα αυτό θα μπορούσε να μην υπάρχει καν.
Ας μείνει ένα στην Άμφισσα. όπως έγινε και με άλλα υποκαταστήματα ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε να αποσπασθεί ένας υπάλληλος απ την Άμφισσα στην Ιτέα και να τελειώσει το παραμύθι

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΛΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ..ΑΠΗΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ !!!
ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ !!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΑΛΩΝΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΝΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

1:14 μήπως να κλείσει της Άμφισσας καλύτερα?

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που πρεπει να κανουμε δεν ειναι να κατηγορει ο Αμφισσιωτης τον Ιτιωτη και τουμπαλιν αλλα να απαιτησουμε προσληψεις ατομων στο ΕΛΤΑ της Ιτεας και φυσικα οχι να κλεισει ολοκληρο ΕΛΤΑ ποσο μαλλον σε μια πολη σαν την Ιτεα. Αναζητηστε τους υπευθυνους σε αυτους που κυβερνανε(βουλευτες,δημαρχοι κτλ) και μην αλληλοσπαραζεστε...
Δεμα που παρελαβα προσφατα απο χωρα της Ε.Ε. ειχε στο ΕΛΤΑ Ιτεας 10 μερες!! Και ειχε αποσταλλει απο 30/3 οποτε ειχε ποσες εβδομαδες στην Αθηνα. Η κατασταση στα ΕΛΤΑ ειναι ενα μπαχαλο αφου εχουν διωξει κοντα στα 2000 ατομα με εθελουσια αλλα προσληψεις δεν κανουν, τα απαξιωνουν και θα τα πουλησουν για πενταροδεκαρες σε ιδιωτη μετα για να τα "εξυγιανει".

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να τα κλείσετε όλα και να τα δώσετε σε ιδιώτη. Αφού οι αρχισυνδικαλιστές των ΕΛΤΑ έχουν κάνει τα ταξιδάκια τους ακόμα και στην Κίνα και όχι μόνο μια φορά αλλά περισότερες.
Τώρα που το βουλιάξανε το μαγαζί φωνάζουνε να τους βοηθήσουμε. Στα ταξίδια πήγαιναν μόνοι. Μόνοι ας το ξεβαλτώσουν το μαγαζί.

Ανώνυμος είπε...

εσεις στη λαικη στσπειρωση ψαξτε και ποσοι νοικιασμενοι πηγαν αλλα εφυγαν αμεσως και πιο πολιτικο γραφειο επεμβαινει για την ολιγομηνη προσληψη τους
αφηστε επιτελους το ξυλινο λογο

ΓΝΩΣΤΗΣ είπε...

https://www.fokidanews.gr/75869/sti-voyli-apo-mpoyga-ta-elta-ton-delfon/

Τι έγινε κε βουλευτά; Τίποτα.