Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Εις μνήμην Δρόσου Κραββαρτόγιαννου ( ένα αντίο από την πρόεδρο ΔΣ της ΕΚΨ&ΨΥ )



Ένα αντίο στο Δρόσσο Κραββαρτόγιαννο
Ένας ακόμη φίλος, εθελοντής – συνεργάτης της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής υγείας Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, είναι από χτες στον ουρανό.
Καλό ταξίδι Δρόσο μας και μέσα από την ψυχή μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για ό,τι προσέφερες σε όλους μας, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια για να στηθεί η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας και να προχωρήσει η ιδέα της Κοινοτικής-Κοινωνικής Ψυχιατρικής.
Μαζί στα καφενεία, στα ορεινά χωριά τους καλοκαιρινούς μήνες για την αγωγή κοινότητας, στους ποδοσφαιρικούς αγώνες με τα μέλη μας, στα γλέντια μας. Στις αγωνίες μας, στο μάζεμα των υπογραφών από τον πληθυσμό για την συνέχιση των προγραμμάτων, στο γύρισμα ταινιών και στις συναντήσεις στο φαρμακείο σου για τη στήριξη της δουλειάς μας.
Πάντα ακούραστος, σοβαρός όταν χρειαζόμασταν τη φαρμακευτική σου συμβουλή, καυστικός πολλές φορές με τις πολιτικές ηγεσίες.
Ένας συμπαραστάτης, συνοδοιπόρος και φίλος!!!
Συχνά αναζητάμε τέτοιους ανθρώπους σαν κι εσένα αλλά είναι τόσο δύσκολη η δοτικότητα!!
Αθηνά Φραγκούλη – Σακελλαροπούλου ,
Πρόεδρος της Ε.Κ.Ψ.&Ψ.Υ. Π. Σακελλαρόπουλος


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν η ΠΡΟΣΦΟΡΑ κάποιων συνανθρώπων μας είναι συνυφασμένη με τη ψυχή και τη ζωή τους, αυτοί, μπορούν να τιμήσουν και να σεβασθούν τη προσφορά όσων εκπέμπουν φως με το παράδειγμά τους.
Κι ο Δρόσος, έλαμπε σε όλη του τη ζωή. Ως εκλεκτός, εκ των ολίγων.
Για ότι περισσότερο...έπρεπεν αυτώ, υπάρχει χρόνος...

Νίκος Δρόλαπας