Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση του Ιωάννη Μπούγα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκρέκα






Αθήνα, 20.09.2019
                                                                                                            Αύξ, αριθμ.  -11-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Συνάντηση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Μπούγα, του Δημάρχου Δωρίδας κ. Καπεντζώνη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Φάκου και του Αντιδημάρχου Δωρίδας κ. Πολίτη με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκρέκα

Ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Δήμαρχος Δωρίδας κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Φάκος και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δωρίδας κ. Σταύρος Πολίτης συναντήθηκαν σήμερα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, με αντικείμενο το αρδευτικό έργο (ταμιευτήρας και δίκτυο) στη θέση Χάρμισκο Τολοφώνος.
Ο Υφυπουργός κ. Σκρέκας τους διαβεβαίωσε για τη βούληση του Υπουργείου για άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του έργου. Το προσεχές χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η διαδικασία απαλλοτριώσεων. Συμφωνήθηκε επίσης ότι ο Δήμος Δωρίδας θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Υπουργείου για τη γρήγορη και απρόσκοπτη ολοκλήρωση των επί μέρους φάσεων κατασκευής του έργου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού κ. Διαμαντής Βαχτσιαβάνος και ο συνεργάτης του Βουλευτή Φωκίδας κ. Επαμεινώνδας Καλυβιώτης.

Πολιτικό γραφείο
Ιωάννη Δ. Μπούγα
Βουλευτή Φωκίδας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μονιμος συμβουλος των τελευταιων νομαρχων , δημαρχων και εκτος αυτου και κουμπαρος του ¨βετο ¨του Κου Μπουγα για τις λιστες , τωρα συμβουλος του Μπουγα ; παμε καλα τελικα θα παρει συνταξη σαν συμβουλος παντων των εξουσιων του νομου ; Γιαννη δεν βρηκες αλλο προσωπο ¨η παιζονται αλλα παιχνιδια και τραμπες; Και στα υπουργεια παρων , τουλαχιστον αστον εδω που τον ξερουμε .

Ανώνυμος είπε...

Πως σε ξεγέλασε ρε Μπουγα εσένα ο «καταδότης»;
Τουλάχιστον οι άλλοι τον έπαιρναν επειδή τους κλαιγόταν για να παίρνει ένα μισθό και τον έκρυβαν. Εσυ βλέπω τον έβαλες και στη βιτρίνα.
Καλά ξεμπερδέματα και εύχομαι να μην το μετανιώσεις.