Τρίτη 3 Απριλίου 2018

"....σημασία δεν εχει ο προορισμός άλλα το ταξίδι..." και το φετινό ταξίδι της γυναικείας ομάδας του Α.Σ.Ιτέας στην Β' Εθνική, ήταν μαγικό!


 18 αγώνες, 3.720 χιλιόμετρα, 59 σετ, 2.336 πόντοι,24 ωρες αγώνων και απειρες ώρες προπονήσεων.



"....σημασία δεν εχει ο προορισμός άλλα το ταξίδι..." και το φετινό ταξίδι της γυναικείας ομάδας του Α.Σ.Ιτέας στην Β' Εθνική, ήταν μαγικό.
18 αγώνες, 3.720 χιλιόμετρα, 59 σετ, 2.336 πόντοι,24 ωρες αγώνων και απειρες ώρες προπονήσεων.

Απειρα ,μοναδικά συναισθήματα χαράς,λύπης, αγωνίας,στεναχώριας,αισιοδοξίας, κουρασης...μα πάνω απόλα ευχαρίστηση και περηφανεια.
Η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έκανε μεταγραφές και στηρίχθηκε στις δικές της αθλήτριες.Χρησιμοποιήθηκαν ως βασικές 4 παγκορασίδες και πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχης συνολικά 7.
Μητέρες, εργαζόμενες, φοιτήτριες, μαθήτριες Λυκείου και Γυμνασίου, δώσαμε το παρόν σε κάθε αγώνα, αγωνισθήκαμε με πάθος και εκπροσωπήσαμε επάξια την πόλη και τον νομό μας.
Ο προπονητής μας, καθοδηγητής,μαέστρος,συμπαραστάτης άξιος απέναντι σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση.
Ζήσαμε το όνειρο, βάλαμε τις βάσεις και συνεχίζουμε..
Η ιστορία έγραψε, την ιστορία την έγραψε ο Α.Σ.Ιτέας, ο προπονητής μας Σταύρος Τσόκανος και οι αθλήτριες : Μακου Ειρήνη,Αγγελέτου Γιάννα,Τσώνου Μαρία,Στρογγυλού Ευαγγελία,Μπεχλιβανίδη Ζαφειρένια,Πάντου Ελένη,Πούλου Γιάννα, Κασσωτάκη Ολγα,Τσελέ Νικολέτα,Θεοχάρη Βάσω, Καραγιαννίδη Θεανώ,Βαρβιτσιώτη Γεωργία,Καλλία Ιωάννα,Τρακα Ασημίνα,Αλεξανδρή Μαρία, Μπραούζου Μαρίγια,Αναγνωστοπούλου Γεωργία,Κασδαναστάση Εβελίνα,Μπαλου Νεφέλη,Βιτοβιτς Καιτη.


Αθλητικός Σύλλογος Ιτέας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΤΕ ΠΑΕΙ ΤΡΑΙΝΟ Η ΟΜΑΔΑ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΜΟΝΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΚΑΛΑ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!!