Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ηλίας Κωστοπαναγιώτου: Ενημέρωση για το Νοσοκομείο της Άμφισσας

Image result for ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας


Σε ότι αφορά τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, σε συνέχεια της παραίτησης της νεφρολόγου το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα, με την υποστήριξη Νοσοκομείου από όμορο Νομό και συγκεκριμένα με τη μετακίνηση ιατρού και την επιστημονική υποστήριξη της Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς. Η κενή θέση νεφρολόγου θα προκηρυχθεί άμεσα.

Σε ότι αφορά τους παθολόγους, η κενή θέση που θα προκύψει από την παραίτηση του παθολόγου, προκηρύσσεται άμεσα. Επιπλέον, μετακινήθηκε παθολόγος από άλλη Δομή Υγείας του Νομού για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου. Ο ιατρός που παραιτήθηκε διεκδικεί νέα θέση στο ΕΣΥ.

Η κάλυψη των θέσεων των ιατρών, δεν είναι θέμα πολιτικής βούλησης ή οικονομικό. Υπάρχει απροθυμία προσέλευσης ή διεκδίκησης θέσεων από την πλευρά των ιατρών.
Είναι σε εξέλιξη όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Υπουργείο Υγείας για την κάλυψη κενών που προκύπτουν και για την υποστήριξη των Δομών Υγείας του Νομού Φωκίδας.

Ηλίας Κωστοπαναγιώτου
Βουλευτής ν. Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, απροθυμία από τα πολλά... λεφτά, που τους δίνετε και την πληρωμή των υπερωριών/εφημερίων στην... ώρα τους !!! Τι έχουν τα έρμα και ψοφανε....

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ειναι καιρος να δεις και τις δικες σου ευθυνες ; Κατ αρχας απο την διοικητρια που διορισες , βλεπεις οτι δεν τραβα καιρο τωρα ,το μονο που την νοιαζει ειναι το να ειναι αυτη καλυμενη την επομενη μερα και ασχολειται με θεματα των διοικητικων-οικονομικων υπηρεσιων παρα με θεματα ιατρικης λειτουργιας του νοσοκομειου. Μετα της διορισες διοικητικο συμβουλιο ( τους διορισμενους εννοω )ασχετο με οποιαδηποτε σχεση με το νοσοκομειο και την λειτουργια του αρα πως να την βοηθησουν οσο και αν μπορει να θελουν. Λες θα προκηρυχθουν αμεσα οι θεσεις γιατρων αλλα γνωριζεις πως θα περασει ενα εξαμηνο ( αν υπαρξει ενδιαφερον ) τουλαχιστον για να ευοδωθουν.Εφημεριδα της Λαμιας ριχνει ευθυνες στον βουλευτη και την διοικηση και πως θελετε να μετατρεψετε το νοσοκομειο Αμφισσας σε κεντρο υγειας.Επιτελους βρες λυσεις , ανεβα στο νοσοκομειο και ακου τα προβληματα , τολμησε να παραβρεθεις σε ανοικτη συζητηση με τους νοσοκομειακους καο οχι με δημαρχους και κομματικους ασχετους σε κλειστα γραφεια .Απλως τολμησε να κανεις αλλαγες και για το δικο μας καλο αλλα και για το δικο σου .Φανταζομαι δεν θα θελεις να συνδεσεις το ονομα σου με την διαλυση του νοσοκομειου παρα τις προσπαθειες των λιγοστων εναπομειναντων . Κυριως πρεπει να παρεμβεις για την παθολογικη γιατι οπως ειναι η κατασταση δεν θα ερθει κανεις , αλλα και να ερθει ενας πραγματικος γιατρος που θελει να δουλεψει η υπαρχουσα ημικατασταση θα τον διωξει ( φανταζομαι καταλαβαινεις) . Τελος ελπιζω αυτο το σχολιο να φτασει στα χερια σου και να το λαβεις σοβαρα υποψην σου αν θελεις πραγματι να αλλαξεις κατι.