Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Η Κονιόρδου θέλει να κηρύξει διατηρητέο μνημείο την ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή για την έναρξη των σχετικών διαδικασιών έχει ήδη δοθεί 
Γλέντι στην ταβέρνα με την Λυδία Κονιόρδου



Την πρόθεσή της να κηρύξει διατηρητέο μνημείο την ιστορική ταβέρνα του Λεωνίδα στο Λυγουριό φέρεται να εξωτερίκευσε η υπουργός πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.   

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός αποκάλυψε την ιδέα της λίγο πριν αρχίσει η παράσταση «Βάκχες» που παρουσίασαν οι σπουδαστές του Λυκείου της Επιδαύρου σε σκηνοθεσία της Μάρθας Φριντζήλα, στο Στάδιο της Επιδαύρου, με την εντολή για να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες να έχει ήδη δοθεί.   

Είναι γνωστό ότι η ίδια η Λυδία Κονιόρδου υπήρξε θαμώνας και προσωπική φίλη του Λεωνίδα αφού δεκάδες ρόλους ερμήνευσε στην Επίδαυρο και πέρασε αμέτρητα βράδια δειπνώντας εκεί.   

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ταβέρνα του Λεωνίδα λειτουργεί και πάλι κανονικά με δημιουργούς και θεατές να κατακλύζουν το χώρο. 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΙΜΕΝΟΣ. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ (ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΝΟΜΙΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΙ. ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ (ΝΟΜΙΚΑ) ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΜΙΚΟ (ΠΟΥ ΣΝΟΜΠΑΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ) ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΒΩΞΙΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Οι κυβερνησεις διαπλεκονται ιστορικα με οικονομικά συμφέροντα. Αρκουν μερικα ευρω στο τραπέζι. Μερικοι απλα διαπιστωνουν εκ των υστερων την πραγματικότητα.
Στην Ελλάδα η μαφία δεν ευδοκιμησε ποτε διοτι οι κυβερνησεις ηταν οι ιδιες μαφια.
Ο Βοριδης βουλευτης του ελληνικου Κοινοβουλίου ανελαβε δικηγορος της Energa που εκλεψαν 230 εκ ευρω απο τους φορους ακίνητης περιουσιας και τα έστειλαν στην Ελβετία με μονο ενας σημερα να ειναι φυλακη χωρις τα χρηματα να εχουν επιστρεψει. Τι αλλο να πει κανείς... επαγγελματιας αλητης. Εχω χασει την πιστη μου . Δεν πιστευω πλεον σε τιποτα.
Αλητεια