Ο καιρός

Πέντε κούκοι, την φέρνουν την Άνοιξη!

Πέντε κούκοι, την φέρνουν την Άνοιξη!
Μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη σε Ιτέα και Δελφούς, μια Γαλλική παραγωγή, εικόνες από το 1959!    9 Μαίου 1959..... Ιτεα-Δελφοι....2:05 -3:26..... στο 3:06 o κεντρικός δρόμος της Ιτέας διακρίνεται ο Κοντοκοντής στο μπακάλικο αν το σταματήσετε στο 3:07,μετά το κατάστημα Θανασούλη και η συνέχεια εως την Μεταμόρφωση όπως ήταν τότε-3:22 το παραλιακό μέτωπο προς την περιοχή του Μαϊάμι..


producteur ou co-producteur
RADIODIFFUSION TELEVISION FRANCAISE

09 mai 1959 731 vues 12min 12s

Gilles SIMON, interviewé par Irène CHAGNEAU, commente les images qu'il a réalisées lors d'une croisière en Méditerranée.Le paquebot fait sucessivement halte à Corfou, Delphes et Corinthe (Grèce), sur les îles Delos et Mykonos, à Istanbul, Candie (Crête) et enfin, à Venise. Images de nombreux sites antiques.


και από το 1980!


http://www.ina.fr/video/AMX13000356/delphes-video.html

http://www.ina.fr/recherche/search?search=delphes3 σχόλια:

Καρτερία είπε...

Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση τον Αδαμόπουλο -

Ανώνυμος είπε...

Είναι αξιοπρόσεκτο και πρέπει να υπογραμμισθεί , προκειμένου να το καταλάβουν και οι θεσμικοί του σημερινού Δήμου Δελφών , πως το άρθρο που αφορά στους Δελφούς ξεκινάει με εικόνες από το λιμάνι των Δελφών , την Ιτέα . Είναι αναπόσπαστο τμήμα του Δελφικού ιερού το λιμάνι -μη ξεχνάμε και τον χώρο του ιπποδρόμου-.
Επομένως αν τα "σκατώσετε" με το λιμάνι και τα σημερινά χάλια που επικρατούν εκεί , θα τάχετε "σκατώσει" με το βαρύ όνομα των Δελφών και δεν θα έχει νόημα να συνεχίσετε να λέγεσθε ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ .-

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ 0 Κ0ΥΤΟΚΟΝΤΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ