Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Παναγιώτης Ταγκαλής : ο Δήμος Δελφων Ήταν ανέτοιμος και χωρίς προτάσεις, αφού 'ξέχασε' να υποβάλλει, παρά τα έγγραφα του ΥΠΠΟ εδώ και ένα περίπου χρόνο!


Δεκατρείς μήνες μετά (!), εισήχθηκε την περασμένη Τρίτη στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για καθορισμό χρήσεων γης (μαζί με του Γαλαξιδιου και της ενότητας των Δελφών) και ζήτησε ο Δήμος Δελφών αναβολή!

Ήταν ανέτοιμος και χωρίς προτάσεις, αφού 'ξέχασε' να υποβάλλει, παρά τα έγγραφα του ΥΠΠΟ εδώ και ένα περίπου χρόνο!
Τόση απαξίωση για το χωροταξικό σχεδιασμό;

Η προθεσμία για την ολοκλήρωσή του ήταν τέλος 2015. (Χρηματοδότηση ΕΣΠΑ της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου)
Η εκπρόθεσμη περαίωση σημαίνει απώλεια της χρηματοδότησης και οικονομική επιβάρυνση του Δήμου.
Πιστεύει κανείς ότι θα περατωθεί εγκαίρως;
Πιστεύει κανείς ότι οι προτάσεις που θα τεθούν την τελευταία στιγμή θα έχουν 'επάρκεια';

Κεφάλαιο Β1 (2η Ανάρτηση) της μελέτης : «Αναθεώρηση ΓΠΣ Ιτέας – Κίρρας Δήμου Ιτέας»

Κεφάλαιο Β1 (2η Ανάρτηση) της μελέτης : «Αναθεώρηση ΓΠΣ Ιτέας – Κίρρας Δήμου Ιτέας»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κε Ταγκαλή, μαζί με την Δημοτική αρχή του μέντορά σας Κο Φουσέκη και τον νυν Δήμαρχο, ψηφίσατε στο ΓΠΣ της Άμφισσας το παραλιακό μέτωπο της πόλης σας στην Καμιώτισσα να χαρακτηριστεί μεταλλευτική περιοχή !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Την μόνη παραλία της Άμφισσας που έπεσε στην ευθύνη σας λόγω Αγία Ευθυμίας, την πετάξατε στα σκουπίδια αντί να την προστατέψετε ενώ είχατε όλες τις πληροφορίες από καταγγελίες. Αντί να την καθαρίσετε και να αναπτύξετε εκεί όχι εργοτάξια βωξίτη αλλά ένα πρότυπο μοναδικό τουριστικό οικισμό για παράδειγμα. Σας αναλόγισε η τύχη μία μοναδική πανέμορφη παραλία με τον παλιό μύλο και τις πηγές νερού να χύνονται όλο το χρόνο στην θάλασσα και εσείς την ψηφίσατε και οριστικοποιήσατε να γίνει μεταλλευτική περιοχή και τάζετε στους αδαείς Αμφισσιώτες και οτυς κατοίκους της Αγίας Ευθυμίας τουρισμό, το ακούνε και σοβαροί άνθρωποι και γελάνε μαζί σας. Με γελοίες δικαιολογίες ότι επειδή είναι Δελφικό Τοπίο, απαγορεύεται να το κάνετε τουριστική περιοχή για να μην θιγεί το Τοπίο, γι’ αυτό το κάνατε μεταλλευτική ;!;!;!;!;!; Και τώρα σας έχει πιάσει ο πόνος και για το υπόλοιπο Δελφικό Τοπίο της Ιτέας στο Λαρνάκι που και αυτά τα σπρώχνετε μέχρι αυτοεξευτελισμού για νταμάρια βωξίτη στο ΓΠΣ της Ιτέας; Επιμένοντας σαν να το έχετε πάρει εργολαβία, Και αυτό μεταλλευτικό! Τι να καταλάβουμε ότι σας ανησυχεί. Το ότι δεν θα κλειδώσει το χειρότερο σενάριο για τον χαρακτήρα του κεντρικότερου κομματιού του Δελφικού Τοπίου; Ποτέ μην σώσει να συμβεί το χειρότερο. Ας μείνει στον αέρα να έχουμε τουλάχιστον την ελπίδα. Ποιοί άλλοι εκτός από εσάς ανησυχούν για το ίδιο πράγμα; Ο Κος Κυριακόπουλος ο Κος Πολυχρονόπουλος και ο Κος Μυτιληναίος!!!!!!! Μαζί με αυτούς ανησυχείτε μπας και δεν οριστικοποιηθεί το θεάρεστο έργο σας και από πλευράς Δημοτικής Αρχής! Νταμάρια όλο το παραλιακό μέτωπο του Δελφικού Τοπίου και με τον Νόμο. Σίγουρα πάντως οι άλλοι θα πλήρωνα όσα όσα να καταλήξει το θέμα εκεί, αν δεν πληρώνουν ήδη. Έχετε το νου σας μην όταν ψηφιστεί αυτό, μετά παραιτηθείτε σαν να ήταν πράγματι εργολαβία όπως έκανε και άλλος αντιδήμαρχος μόλις έκλεισε το δικό του έργο στις αποφάσεις του Τοπικού του Συμβουλίου;
Κε Ταγκαλή, εσείς και οι όμοιοί σας έχετε καταστρέψει τον τόπο, κάντε στροφή 180 μοίρες άμεσα και μετά βγάλτε δελτία τύπου. Σας έχει πάρει άσχημα η κατηφόρα όλους σας. Εκτίθεστε μέρα με την μέρα και μόνο με αυτό το θέμα.Κάνετε το χειρότερο για εμάς, μην εκδηλώνετε τόσο εμφανώς και την ανησυχία σας μην πάει κάτι στραβά. Προκαλείτε.