Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Οι αγώνες του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας το Σαββατοκύριακο 22-23/10/2016 (Πρωτάθλημα Ανδρών Α' ΕΣΚΑΣΕ, Παίδων & Εφήβων)

gsiteas


Πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε για τις ομάδες μας και αυτό το Σαββατοκύριακο με σημαντικούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες που συμμετέχουμε. Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 22/10/2016 στις 2 το μεσημέρι η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Παίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας αγωνίζεται εκτός έδρας στο Δίστομο με αντίπαλο την τοπική ομάδα ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του προγράμματος που έχει ανακοινώσει η ΕΣΚΑΣΕ.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 6:00 μμ αγωνίζεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιτέας η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Γ.Σ. Ιτέας σε έναν πολύ σημαντικό όσο και δύσκολο αγώνα απέναντι στην ενισχυμένη Παναγίτσα που είναι μία από τις ομάδες της Χαλκίδας που συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΣΕ (Event Link:https://www.facebook.com/events/201922306907702/). Σας περιμένουμε όλους και όλες τις φίλες, λοιπόν, το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιτέας να ενισχύσουμε την ομάδα μας στον σημαντικό εντός έδρας αγώνα με την Παναγίτσα. Έχοντας πετύχει ήδη δύο πολύτιμες νίκες εντός και εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΣΕ με τον Μώλο και τον Απόλλωνα στη Λιβαδειά αντίστοιχα, ποντάρουμε επιπλέον στην υποστήριξη των οπαδών μας για τον σημαντικό αυτό αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος! Την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα την Κυριακή 23/10/2016 ηΟμάδα Καλαθοσφαίρισης των Εφήβων του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας αγωνίζεται με την αντίστοιχη ομάδα Εφήβων του Διστόμου ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ στο Κλειστό Διστόμου στις 5 το απόγευμα.
Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας!
Δείτε στους παρακάτω πίνακες (με υπογράμμιση παραθέτουμε τους αγώνες του Γ.Σ Ιτέας) όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου όπου συμμετέχουν οι ομάδες μας (Πρωτάθλημα Ανδρών Α' ΕΣΚΑΣΕ, Παίδων & Εφήβων):
ΓΣ ΙΤΕΑΣ 3Η 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: