Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                         Δελφοί 01/07/2016
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                     
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                      
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ                       
      
                                                                


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Δελφών για το 2016, μέσα από τη συνεργασία μας με την MARKETING GREECE πραγματοποιήσαμε δράσεις προώθησης του προορισμού με στόχο την προώθηση του brandDELPHI”, την προσέλκυση πελατών αλλά και την διείσδυση σε κανάλια πωλήσεων.
Από τις ενέργειες αυτές παραλάβαμε το παραδοτέο της MARKETING GREECE για το οποίο εκφράζουμε την ικανοποίηση μας.  Θα ακολουθήσουν άμεσα και νέες δράσεις, διότι πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη διαρκών και  αξιόπιστων σχέσεων συνεργασίας λειτουργεί προς όφελος όλων.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συμβολή των επαγγελματιών του τόπου μας σε όλο το εύρος του Δήμου Δελφών, όπου έλαβαν χώρα αυτές οι δράσεις, ήταν καθοριστική στο να υπάρχει τέτοιο αποτέλεσμα, γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι κοινό ζητούμενο η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου και δεν αντιμετωπίζεται επουδενί  με προχειρότητα και υποκειμενικότητα.


     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ
        
                     ΚΟΤΣΑΝΟΥ – ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
                                   




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας παραπέμπω στην διεύθυνση του δικού σας αναπτυξιακού μπλόγκ με πολύ ωραίες φωτογραφίες από τις πολύ ωραίες παραλίες των Δελφών γεμάτες με ανθρώπους χαρούμενους να κάνουν μπάνιο http://karteriaitea.blogspot.gr/2011/07/blog-post.html
Κλασική εικόνα που έχουν πρώτη πρώτη όλες οι διαφημιστικές καμπάνιες όλων των φτασμένων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας. Ψάξτε να το επιβεβαιώσετε. ΟΛΕΣ. Μα ΟΛΕΣ.
Γιατί την έχουν πρώτη πρώτη; Μήπως επειδή η εικόνα αυτή «πουλάει» όσο καμία άλλη στο μεγαλύτερο ποσοστό των υποψήφιων καταναλωτών τουριστών που προσπαθούμε να δελεάσουμε να έρθουν εδώ να μείνουν κάποιες μέρες και όχι μονοήμερα. περαστικοί. Μήπως χωρίς αυτή είσαι απλά μιά μονοήμερη; Υπάρχει κάποιος αρμόδιος αυτοδιοικητικός ή επιχειρηματίας ή επιστήμονας που ισχυρίζεται ότι υπάρχει έστω και μία τουριστικά φτασμένη περιοχή της Ελλάδας από αυτές που οι ξένοι κλείνουν τις πολλές διανυκτερεύσεις που να μην έχει και να μην προβάλει το ότι έχει τέτοιες παραλίες; Ονομάστε σας παρακαλώ πάρα πολύ μία; Έστω μία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλιώς αιτιολογήστε γιατί εμείς τις κρύβουμε.
Εσείς έχετε αναφέρει και έχετε καταγγείλει πάμπολες φορές στο παρελθόν ότι επι δεκαετίες οι Δελφοί και ο Νομός Φωκίδας σμποτέρνονται τουριστικά με την εμμονή να προβάλλονται ως ορεινή περιοχή κρύβοντας ότι οι Δελφοί η Άμφισσα ο ελαιώνας και η UNESCO μας έχουν παραλίες. 10 λεπτά με το αμάξι το πολύ. Σε όλο τον κόσμο αυτό σημαίνει «όλα τα ποιο πάνω είναι παραλιακές περιοχές και έχουν παραλίες».
Εσείς έχετε καταγγείλει ότι επι δεκαετίες σε κανένα διαφημιστικό υλικό της περιοχής δεν προβάλλονταν αυτή εικόνα. Το 2011 η τουριστική φυλλαδιάρα του Δήμου Δελφών του Κου Φουσέκη & Σια έκρυβε και το ότι η Ιτέα έχει παραλίες για μπάνιο δεν ανάφερε ότι η Ιτέα είναι το λιμάνι των Δελφών και ονομάτιζε λιμάνι ως λιμάνι των Δελφών το Γαλαξίδι. Αυτός είναι ο καημός των Γαλαξιδιωτών για σταματήσουν να καταρρέουν; Το όλοι μαζί ένας προορισμός χωρίς προηγούμενο και χωρίς ανταγωνισμό δεν το σκέφτονται ακόμα ; Οι Δελφοί τι λένε; Η Άμφισσα; Αποδίδει ο τοπικισμός; Αναπτύσσονται σαν την Καλαμάτα; Πάνε καλά; Τοπικιστική εμμονή μέχρι θανάτου ή να προβληματιστούμε επιτέλους ότι κάτι δεν κάνουμε καλά;;Βρείτε σας παρακαλώ πολύ την ανάρτηση για το φυλλάδιο αυτό και ξαναβάλτε τη. Μετά από πολλές καταγγελίες δημοσιεύματα και γκρίνια για τα αυτονόητα, το φυλλάδιο αυτό επαναδημοσιεύτηκε το 2013 και επιτέλους, ναι κυρίες και κύριοι, για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικό έγγραφο των Δελφών, οι Δελφοί και η Άμφισσα ανακάλυψαν ότι έχουν καταπληκτικές παραλίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπες τε σας παρακαλώ στο μπλόγκ το ξαναγράφω http://karteriaitea.blogspot.gr/2011/07/blog-post.html να τις δείτε όσοι δεν το ξέρατε. Και θα βρούμε και φωτογραφίες όλων των παραλιών γεμάτες κόσμο, και θα βτρούμε και απο τις παραλίες της Δεσφίνας. Όλες οι δικές μας παραλίες είναι! Γιατί τις κρύβουμε; Και σήμερα που έχουμε ξεφτιλιστεί εντελώς στην φτώχια , που η κάθε γωνιά της Ελλάδας ψάχνει να βρεί ποια παραλίας έχει έστω στην μισή ώρα δρόμο να βάλει στα φυλλάδιά της, εμείς ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Βλέπεται εσείς σε αυτό το υλικό που έστειλε η MG έστω και μία φωτογραφία με μία παραλία γεμάτη τουρίστες που κάνουν μπάνιο;

Ξέρουμε όλοι ποια επιχειρηματικά συμφέρονται τρέμουν το να αναπτυχθεί τουριστικά η παραλία των Δελφών. Ναι , για αυτή την περιοχή που είναι και αυτό το μεγάλο χωρίο η Ιτέα λέω. Που την κατοικούν Αμφισσιώτες, Δελφιώτες, Δεσφινιώτες και γενικά Φωκιδιώτες. Η MG πληρώθηκε να υπηρετήσει τα συμφέροντα του Δήμου Δελφών ή κάνω λάθος; Πόσο σοβαρή εταιρία είναι; Αυτή είναι η καλύτερη δουλεία που μπορεί να κάνει για ένα τόπο σαν τον δικό μας; Αν δεν είναι αυτό όλο το υλικό και κάνω λάθος, θα χαρώ αφάνταστα και ζητώ επίσης με μεγάλη μου χαρά συγνώμη και απο τον Δήμο Δελφών και απο την ΜG.

Αν δεν κάνω λάθος όμως, πόση ξεφτίλα, πόση εξαθλίωση, πόση πείνα ακόμα χρειάζεται για να ξεκολλήσουμε από τα αυτονόητα;

Ανώνυμος είπε...

Καλα που δεν ειχε και φωτογραφιες απο τις μπαζομενες παραλιες Μαιαμι και Βραχακια !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ιδιωτική εταιρεία ... Marketing Greece και πάλι! Δηλαδή, μόνιμος "απορροφητήρας" δημόσιου χρήματος η εταιρεία αυτή! Καθεστώς έχει γίνει πια! Το δε αποτέλεσμα της δουλειάς, ένα copy+paste με κάποιες προσαρμογές ανά περιοχή κι όλα καλά. Στο συνημμένο, μέχρι και η Ευρυτανία είναι ...παρούσα... "Δωρεάν", αναμφίβολα, ε;

Ανώνυμος είπε...

moskosalonakos.....foreberrrrrrr.......